Zli Gli Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Ja ga znam bolje od vas, verujte mi, i nemate pojma kakvo je to halapljivo govedo. Mene je ostetio za 2-3 evra preko Alija, nisu mi stigle lisice za seksualno manijacenje a nije mi ni vratio pare... Sto kaze copkillah, ovde je dobar minimum 300 a Duci se navukao ko mlad majmun, bas bedak.
Zli Gli Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Gde da nadjem najpovoljnije taj P9 Lite? Naravno, onaj sa 3gb a ne sa 2. Imam opciju da utopim moj P8 Lite za 150e, iako je star vec 11 meseci, pa mi je nekako logicno da to iskoristim i onda doplatim koliko treba i uzmem ovaj.
notenoughreasonsforclaire Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 Da li Telenor i dalje "zaključava" telefone? Dobih na poklon jedan koji je kupljen preko njih (poklon uz ugovor), ali nemam njihovu karticu...
Frank Pembleton Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 Da li Telenor i dalje "zaključava" telefone? Dobih na poklon jedan koji je kupljen preko njih (poklon uz ugovor), ali nemam njihovu karticu...Pa probaj...Lumia nije zaključana...
*edited by mod Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Posle dve godine crkao mi mob. Pa sada gledam jel vredi uzeti ovaj Sony Xperia XA (Ultra)? Alternativa su mi Samsung A5 i J7, mada vidim da dosta ljudi u zadnje vreme nosi i Huawei ali o tim telefonima bas nista ne znam. A i ove gore modele sam na oko izvukao iz telenor ponude za moj paket.
Kreator Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 Posle dve godine crkao mi mob. Pa sada gledam jel vredi uzeti ovaj Sony Xperia XA (Ultra)? Alternativa su mi Samsung A5 i J7, mada vidim da dosta ljudi u zadnje vreme nosi i Huawei ali o tim telefonima bas nista ne znam. A i ove gore modele sam na oko izvukao iz telenor ponude za moj paket. ja imam huawei y6 od marta meseca. nijednom mi nije zabagovao. rame uz rame sa samsungom po kvalitetu, a cenovno niži. da imam sada para uzeo bi P8 lite. telefon za nas grobare http://www.gsmarena.com/huawei_p8lite-7201.php
Zli Gli Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 Ja navijam za Zvezdu a imam bas P8 Lite :o
Zverilla Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Posle dve godine crkao mi mob. Pa sada gledam jel vredi uzeti ovaj Sony Xperia XA (Ultra)? Alternativa su mi Samsung A5 i J7, mada vidim da dosta ljudi u zadnje vreme nosi i Huawei ali o tim telefonima bas nista ne znam. A i ove gore modele sam na oko izvukao iz telenor ponude za moj paket. pogledaj moto g4, ako ti nije preveliki/preruzan meni na oko nije nesto, ali ima sasvim ok karakteristike jedina ozbiljnija mana je sto nema kompas (lose za navigaciju) ima samo par sitnih dodataka na stock android, i dobice medju prvima upgrade na nougat, odmah iza neksusa
Roger Sanchez Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Uzo na kraju opet OP, 3 ovaj put, sad čekam. I čekam
Kreator Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Ja navijam za Zvezdu a imam bas P8 Lite :o nikad nije kasno da pređeš na pravu stranu brda.
Moća Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Dva brda jedan mobilni. Sent from my Le X620 using Tapatalk
Tribun_Populi Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 ja imam huawei y6 od marta meseca. nijednom mi nije zabagovao. rame uz rame sa samsungom po kvalitetu, a cenovno niži. da imam sada para uzeo bi P8 lite. telefon za nas grobare http://www.gsmarena.com/huawei_p8lite-7201.php Uzeo ja P9 lite pre mesec dana, best buy za te pare definitivno. via CZ-M53 TT
Zverilla Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Uzeo ja P9 lite pre mesec dana, best buy za te pare definitivno. via CZ-M53 TT ne znam koje su cene u srbiji, ali van srbije, ne vidim zasto je bolji od nexusa 5x (koji kosta priblizno isto). stavise, 5x je po meni bolji (bolja kamera i wlan, uz nesto manju bateriju)
Recommended Posts