Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mobilni

Featured Replies

On 4. 6. 2025. at 1:06, Fakundo Sava said:

Pitala me sestra da joj predložim telefon sa dobrom kamerom ,po mogućstvu nov verovatno bi uzela na kredit, i ja sada pokušavam da je ubedim za Magic 7pro.

Kada već hoće nov neka plati malo više ,dobije jednu od najboljih kamera ,flagship ,jak procesor ...ali je njoj sada frka ne daje joj se tolko para ,šta ako se pokvari ...

Žensko ,nije navikla da daje lovu na tehniku ,dal moguće da tolko košta .... a posle mi se žali zašto su mutne slike ... a koji god da kupi za 300-400 evra biće za nijansu bolji od ovog što ima trenutno

A voleo bi da kupi i zbog sebe da se malo zezam sa njim

A verovatno uzmem Honor 400 kada mu padne cena ,šteta što nije malo manjih dimenzija

neka uzme neki xiaomi sa leicom ako hoce dobre slike

• Replies 4.2k
  • Views 354.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Moglo je biti svasta ali nece ipak, ladno sam ostavio telefon u sorcu na dnu kofera kad smo se raspakovali, kretencina

• Na kraju sam uzela Motorola Edge 30 Pro ima duplo više prostora od Fusiona, i više RAM-a.   neka cosmos blue boja, lep je.

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

nema većeg zla, i nepoštovanja sagovornika kad na pisani tekst odgovoriš glasovnom porukom

Posted Images

8 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:

Dobri su ali skupi ,još je u pitanju šaomi koji nije poznat po pouzdanosti ,naročito za te novce

Lično bi mi lepo legao jedan Xiaomi 14 ili 15 kompaktna zver

8 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:

Znači 14 Ultra ili 15 Ultra sa photo kitom, koji su preskupi jbg.

• 2 weeks later...

Drugari imam vrlo cudan problem sa ovim Samsungom S25 koji sam pazario. Kupio sam originalni 25W charger sa originalnim kablom i - ne radi. Probao neki no-name charger za moj stari mob - ne radi. I onda ubacio u njega charger za moj Dell laptop od 130W i - radi twak

Imali neko ideju o cemu se radi?

Da dodam da ovaj novi charger radi kao zmaj na starom Honor mobu.

Edited by Shan Jan

Zanemarite, proradilo nakon disable/enable.

• 2 weeks later...

Ima li neki pouzdani Android za do 300e? Fokus na igrice i chat aplikacije.

Mozda neki POCO?

• 1 month later...

A1 produžio promociju 6 meseci besplatnog Mega plana za prenete brojeve do kraja oktobra.

Za korisnike koji prenose broj iz mreža drugih operatora u A1 mrežu na prepaid, promocija važi do 31.10.2025. i uključuje korišćenje Mega plana bez naplate tokom 6 meseci od prenosa broja.

https://a1.rs/privatni/prepaid/mesecni_planovi (tekst je sa kartice "Dodatne informacije")

Edited by vememah

• 2 weeks later...

Kupila sestra Honor 7 magic pro u kutiji je bio bukvalno samo mobilni .Čak ni neka maskica od par evra .

Znam da se štedi na svemu i da su punjači odavno višak ali ne razumem pa kada kupim slušalice od 10 evra na aliexpresu one stignu u fensi pakovanju

sa krpicama,futrolom ,rezervnim ulošcima ,magnet za frižider ,anime poster...ovo mi je toliko kontra intuitivno da mi je skoro pa nejasno

Samsung ima zanimljivu akciju

Screenshot 2025-09-09 at 00.43.46.png

Apple vec godinama unazad daje samo kabl. Najveca usteda je u stvari u transportu. Izbacivanjem punjaca (pogotovo za UK), iphone kutija se prepolovila, sto znaci da na jednu paletu moze da stane duplo vise telefona.

@Fakundo Sava ja uzimam preko kp mobilni uvek i uvek stigne i maskica i punjac, nikad u shopu nisam kupio telefon.

edit - lazem, kupila mi je mama pre sto godina ericsson k800i u sopu

Edited by Mr.Mxyzptlk

To s punjačima je delom i zasluga EU.

By the end of 2024, all mobile phones, tablets and cameras sold in the EU will have to be equipped with a USB Type-C charging port. From spring 2026, the obligation will extend to laptops. The new law, adopted by plenary on Tuesday with 602 votes in favour, 13 against and 8 abstentions, is part of a broader EU effort to reduce e-waste and to empower consumers to make more sustainable choices.

Under the new rules, consumers will no longer need a different charger every time they purchase a new device, as they will be able to use one single charger for a whole range of small and medium-sized portable electronic devices.

https://www.europarl.europa.eu/news/en/press-room/20220930IPR41928/long-awaited-common-charger-for-mobile-devices-will-be-a-reality-in-2024

Edited by vememah