Skyhighatrist Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 Alobre, šta se sad kačite, prvi sam pitao <_<
Zli Gli Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Moca advokat, kosarkaski menadzer i jos valja kineske telefone i uzima dodatnu lovu... Nije ni cudo sto nam drzava propada, olos se bogati a mi posteni jedva imamo za leba.
SNARC Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Zli, ti da si hteo da prosetas one roza gatjke po Azurnoj obali..navatao bi bakutu toliko bogatu da se svima sa foruma popravi imovinsko stanje. Sam si kriv Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
Zli Gli Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 A sto ne neka mojih godina ili mladja, ne lozim se na bakute... ali nevezano za to, ono gore stoji i nemojte kupovati od Moce.
Moća Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Fon ide na prodaju posto drugar trenutno nema pare. Rekao je da mu javim ako dobijem ponudu da mu javim da vidi da li moze da nabavi pare ali videcemo. Znaci na prodaju Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3Gb/32GB srebrne boje. Uz njega idu slusalice original Xiaomi koje vrede koliko vidim na svetskom sajtu 20+$ zatim futrola i kaljeno staklo koji vrede 10+$. Na kupujem prodajem fon se prodaje za 220-230 evra bez dodataka ja trazim 230 sa svim dodacima. Napominjem da je telefon dosao sa kineskom verzijom roma koja ima i engleski a razlika je sto ima i neke kineske aplikacije koje ne mogu da se koriste jer su na kineskom.
Frank Pembleton Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Ja ovako brzu prodaju još nisam video! Moća kralj tenderske dokumentacije! ....shit has hit the fan...
Recommended Posts