Dionysos Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 одлгедо другу, није било лако, срећом сам пијан, крећем трећу нек ми је сасрећом
Gospodin Slucaj Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 the expanse...* odgledah pilot mislim da su mogli bolje uraditi taj uvod u pricu kao da su hteli mnogo vise da postignu nego sto je to moglo da stane u 45 min mozda ni montazer nije uradio svoj deo posla kako treba i ima tako nekih sitnica zbog kojih me pilot nije oduvao ali cu def da nastavim gledati i mislim da ce mi biti jedna od omiljenih serija *nisam citao knjige
gone fishing Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 izašle su već 4 epizode,s obzirom da je ovo syfi produkcija ne izgleda loše - ali zato ova mini serija kraj detinjstva ima završetak kao da se klark najeo bunuka kada je pisao knjigu
Arkadija Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Odgledala sam Kraj detinjstva. Jedva. Koliko vremena je posvećeno nebitnoj ljubavnoj priči između farmera i njegove pokojne žene, kao da ovo nije SF priča nego treš ljubić. Objašnjenje cele suštine knjige je skarabudženo u jednu rečenicu. Sve u svemu jako loše. Ne smem ni da pomislim šta će SyFy učiniti od Hiperiona, ako ga ekranizuje.
bigvlada Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Odgledala sam Kraj detinjstva. Jedva. Koliko vremena je posvećeno nebitnoj ljubavnoj priči između farmera i njegove pokojne žene, kao da ovo nije SF priča nego treš ljubić. Objašnjenje cele suštine knjige je skarabudženo u jednu rečenicu. Sve u svemu jako loše. Ne smem ni da pomislim šta će SyFy učiniti od Hiperiona, ako ga ekranizuje. Ne može gore od Zemljmorja.
Arkadija Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Ja odgledah 4 epizode The Expanse, a tek sad vidim da redovno ide tek 3. epizoda. Kako se to desilo?
jms_uk Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Ja odgledah 4 epizode The Expanse, a tek sad vidim da redovno ide tek 3. epizoda. Kako se to desilo? ^ a b The third and fourth episodes were released online after the second episode aired on December 15, 2015. Sent from my iTelephone using Tapatalk
Ajant23 Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Colony (2016) Jako mi je zanimljiva. Činjenica je da i inače volim gotove sve što je svih ovih decenija radio Carlton Cuse na TV, pa se može reći da sa dobio što sam i očekicao. Zanimljivo je, dinamično, nadam se da će opstati i da je neće ukinuti. Nakon Monka, White Collar i Suits, nova omiljena serija USA Networka...
Haralampije Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Ah Colony....Gledao sam sve 3 epizode do sada i nista tu nije zanimljivo i dinamicno.Sasvim prosecno sranjce iz tekuce produkcije.
Ajant23 Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Ovo je televizija, mahom je sve sranje. Na drugoj strani, kao što sam ti već govorio: Opet me stalkuješ... To je već prilično ispod prosečno...
mustang Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 colony is like wayward pines meets the man in a high castle.
Haralampije Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 (edited) Colony (2016) Jako mi je zanimljiva. Zanimljivo je, dinamično, nadam se da će opstati i da je neće ukinuti. Ovo je televizija, mahom je sve sranje. To je već prilično ispod prosečno... Hvalis nesto , pa kazes da je sranje? Prica je vec x puta prezvakana,naivna,moralne dileme glavnog junaka i njegove hanume se resavaju u sekundu,ocajno glumatanje u svakom kadru etc...i nemoj da me stalkujes posle svake po( r )uke ,molim te -_- Edited January 31, 2016 by Haralampije
Arkadija Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Sve mi se više sviša Colony kako se bliži kraj sezone. Iako mi je u početku, odsustvo aliena bilo nekako mnjah (kako da gledam SF seriju bez zlih vanzemaljaca osvajača), sve mi se više dopada taj koncept neznanja ko su oni i šta hoće, i to kako o njima saznajemo samo mrvice. Baš je dobro pogođena atmosfera konstantne prisutnosti mača nad glavom.
precog Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 odgledo 5-6 epizoda wayword pines-a, grozno smece, batalio.
Recommended Posts