Caligula Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 (edited) Da ponovim na novoj strani, jer je hitno:Ajs na poklon.Zdrav, prav, dva (i po?) meseca, jebe kevu i pravi sranja po kuci. Hiperaktivan. Sarmantan.Mi vec imamo maca-Zivku koja je stara 11 godina i ljubomorna. Zato i poklanjamo ovu zver. Edited February 27, 2011 by CowBoy
pozitivno_druzenje Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 pitanje je staro, al posto nije odgovoreno : Toxoplasmosis, u principu bezopasno, osim za trudnicePa zato i pitam zasto, da li je zena vec testirana pa se ispostavilo da je nema, jer ako je vec dobila pre trudnoce onda nema potrebe poklanjati macku. A ako vec dugo ima tu macku i nema toksoplazmozu onda je verovatno nema ni macka, pa opet nema potrebe poklanjati macku. Ne znam rade li se kod nas testovi na toksoplazmozu iz uzoraka macje krvi, ali svakako se i o tome treba raspitati pre preduzimanja drasticnih koraka.
kim_philby Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 dana 15. marta 2011. godine kolega i ja na rutinskoj inspekciji objekta u dvoristu zgrade galerije-legata pronasli smo stene neodredjenog pola (zvat cemo ga za sada rodoljub po drugu colakovicu). stene smo udomili u kancelariji ali se bojimo neke buduce inspekcije a kuci ga ne mozemo nositi da ga nase macke ne izjedu. eto.dobri ljudi pomagajte!presenting rodoljub
mammy two shoes Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 ako neko želi da udomi malo crno mače (verovatno dečkić), molim da mi se javi na pm. mi smo mače doneli kući, nahranili i bili prinuđeni da ga vratimo u dvorište iza zgrade. naša cica (9 god.) se izbezumila kada ga je videla. jedva smo je obuzdali da ga ne rastrgne. mače je prelepo, staro oko mesec dana. ima plave oči.
vladavsnarod Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Mace na poklon! Nemirne su, ali pristojne. Naviknute na posip i na tvrdu hranu. Ima ih 4 (2 mužjaka i 2 ženke). Nalaze se u Beogradu (Voždovac)Kontakt:zarko.canic@gmail.com
Mp40 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Preslatko mace! Jako pitomo, uslo mi u kola. Malo, mesec dana staro. Savrseno lepo, sivo. Ono pravo prelepo mace za na konzervu Whiskassa. Musko. IZgleda kako veverica dok spava. Moram da ga udomim.Kucna dostava!Molim vas...
TheBigFlegma Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Preslatko mace! Jako pitomo, uslo mi u kola. Malo, mesec dana staro. Savrseno lepo, sivo. Ono pravo prelepo mace za na konzervu Whiskassa. Musko. IZgleda kako veverica dok spava. Moram da ga udomim.Kucna dostava!Molim vas...Ubaci mače u kasetu i prodaj kola.
MayDay Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Empej trenutno ima na poklon 6 mali macica na poklon. Ko bude zainteresovan dobice od mene na PM Empejov broj mobilnog ili e-mail adresu da se dogovorite. :D Za sve dalje informacije stojim na usluzi!! :)
Grunf Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Empej trenutno ima na poklon 6 mali macica na poklon. Ko bude zainteresovan dobice od mene na PM Empejov broj mobilnog ili e-mail adresu da se dogovorite. :D Za sve dalje informacije stojim na usluzi!! :)i takvog su coveka nasli da banuju
Al-Khwarizmi Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 (edited) Noćas našao malo mokro mršavo mače kod firme, staro nekoliko nedelja. Pošto je izgledalo kao da ne bi dugo preživelo samo, poneo sam ga s nadom da ću moći da ga smestim u neki azil pošto nemam nikakve uslove za držanje kućnog ljubimca. Međutim, azili koje sam našao na netu su puni i ne prihvataju životinje. Trenutno je osušeno, nahranjeno i napojeno, ali, kao što rekoh, ne postoji mogućnost da ga zadržim. Ako neko zna azil koji još uvek prima životinje, želi da udomi ili zna nekog ko bi udomio mače, molim da pomogne. Hvala! Edited July 29, 2011 by Al-Khwarizmi
MayDay Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 pametni al je okacio sliku pa se i empe edukovao i napravio snimak.http://www.youtube.com/watch?v=hwoBxZQpX8smnogo su slatki!!!
ljuttko Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 (edited) Još 5 preslatkih mačića traži novi dom. Neko nam ih je jutros ostavio ispred vrata kombinatatm Umiljati i pitomi, 4 žuto bela i jedan sivi . Nahranili smo ih i napojili, za danas su zbrinuti ali ako ostanu ovde gde su, naše kombinatske kere će ih namirisati i preseliti u večna lovišta. Fotke stavljam večeras, dobre duše javljajte se.Evo lepotana "] [/url] Edited August 10, 2011 by ljuttko
kim_philby Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 drugari,nasao sam stene u parku od 2 meseca tops koje je neko istovario. lepotan je trenutnok kod dobrih ljudi u dvoristu ali pitanje koliko dugo ce tamo biti. da li neko zeli da svoj zivot veze sa ovom lopticom srece & ljubavi?
Recommended Posts