Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

Ne vidim silu koja može napraviti baš nešto veliko (može lupati po vojnoj infrastrukturi, lanserima rakte dugog dometa, pa i juriti ključne ljude režima) mada nešto je Iran naučio iz onog prethodnog 12-to dnevnog rata

Od saveznika jedino je UK poslala nešto tajfuna...

A treba zaštiti i brodove i vojne baze u komšiluku.

Jbg košta to sve.

Edited by Zaboravan

• Replies 10.9k
  • Views 973.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

Najvise bi pomogli iranskom narodu kad bi uspeli da pbiju vrh ajatola.

5 minutes ago, Shan Jan said:

Eh... Polupali ceo Irak, bombardovali kvartove na osnovu dojave da je mooožda tu Sadam pa potrajalo.

I to sa ozbiljnim snagama na tlu.

27 minutes ago, Zaboravan said:

Eh... Polupali ceo Irak, bombardovali kvartove na osnovu dojave da je mooožda tu Sadam pa potrajalo.

Pa dobro napredovali su. Video si kako su na spavanju (bukvalno) pobili one generale u Iranu a i sad kidnapovali predsednika Venecuele.

58 minutes ago, Shan Jan said:

Pa dobro napredovali su. Video si kako su na spavanju (bukvalno) pobili one generale u Iranu a i sad kidnapovali predsednika Venecuele.

Bilo je I tu rusenja celih kvartova. Ako je to pozeljno I legitimno, aferim. Valjda ce ta praksa zaziveti globalno.

2 hours ago, Zaboravan said:

To je bilo u "srećna vremena" kad se od šale nakupi 200k+ vojnika pa uleti u zemlju preko pola planete daleku, nije se štedelo kao danas na svakoj raketi ili na svakom metku, tada je to koštalo dosta a danas bi 10 puta više kriza moja Slavice

1 hour ago, Desmond Bojčinski said:

To je bilo u "srećna vremena" kad se od šale nakupi 200k+ vojnika pa uleti u zemlju preko pola planete daleku, nije se štedelo kao danas na svakoj raketi ili na svakom metku, tada je to koštalo dosta a danas bi 10 puta više kriza moja Slavice

To ti kažem, čuj moćna armada, 1 nosač i ostalo... Treba za Iran malo više.

Ako bi čizmom, da. Da li im je to cilj, ne verujem. Cenim da su Ameri i Izraelćani dobri da od Irana ostane kulturno, duhovno, socijalno i ekonomski nazadna džamahirija sa 50 frakcija unutar same države koji se kolju do istrebljenja, tipa kao svaka bliskoistočna država u koju su do sad umešali prste.

Biće dakle "džamahirija" slična kao današnja Libija nakon ukidanja (Gadafijeve i jedine poznate u istoriji sveta, pritom svetovne, a ne religijske) džamahirije.

Baš logično.

Na to sam mislio, "džamahirija" tipa normaliti je da se seku glave, kamenuje, pale haram sadržaji tipa muzički instrumenti, slike, umetnost, nauka i slično. Da ne pričamo da nema normalnog društvenog uređenja, centrifuga za uranijum, dronova itd.

Izrael ćuti, rekao bi čovek neće da se mešaju. rolleyes

Iran dosta aktivan s dronovima oko Omana.

11 minutes ago, Zaboravan said:

Izrael ćuti, rekao bi čovek neće da se mešaju. rolleyes

Vec je bilo reci na temi o tome, bilo je I zvanicnih ogradjivanja iz Tel Aviva, od Mosadovih protesta u Teheranu. Cilj je visestruk al glavno je verujem da koliko toliko umanje I amortizuju dalekometne udare iz Irana.

7 minutes ago, dillinger said:

Vec je bilo reci na temi o tome, bilo je I zvanicnih ogradjivanja iz Tel Aviva, od Mosadovih protesta u Teheranu. Cilj je visestruk al glavno je verujem da koliko toliko umanje I amortizuju dalekometne udare iz Irana.

Sry, propustio sam.

Mislim da nema šanse da prođe bez njihovog neposrednog angažovanja

https://www.reuters.com/world/middle-east/top-us-israeli-generals-meet-pentagon-amid-soaring-iran-tensions-2026-02-01/

13 hours ago, Shan Jan said:

Wrong.

Najvise bi pomogli ako bi nasli Delcy Rodriguez.

On 1. 2. 2026. at 11:17, Desmond Bojčinski said:

Silne pare su potrosene na restrukturisanje Marinaca koji su sada prvi put u istoriji bez teskog oklopa.Bukvalno su koncetrisani na borbe po ostrvima i dejstva po protivnickim brodovima.Da se spreme za kopneni diskac treba jedno 500 k do 1M vojske koja ce da vezba godinu dana najmanje kao za Irak i Army bi morala da poturi najveci deo pleca jer su Marines presli u bukanire.I kao treci deo odvajanje za Ukrajinu.Mnogo je to cini mi se .

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.