Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

11 minutes ago, theanswer said:

Iran se pokazao slab u prethodnoj konfrontaciji. Dok Iran ne sruši nešto značajno u regionu kao odmazdu tipa centar Dohe nastaviće Donald i Bibi šenlučenje

Zavisi kako se gleda, Izrael se poprilično namučio i potrošio u odbrani, Iran i nema čime da se brani nego da uzvraća i dogovori odmazdu u Kataru.

Ono, koliko je trajalo 12 dana(?) i svako u svoju kućicu...

• Replies 10.9k
  • Views 973.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

"Preemptively prevent" hail

Idemo tamo da preventivno sprečimo da nas napadnu dok smo tamo.

20 hours ago, najneindustrijaliziraniji said:

sem je, bar se tako meni čini, dobro sumirao stvari pa umesto da drvi o istorijskom kontekstu i uzaludnosti situacije rekao šta konkretno može da se uradi, kao i argument zašto bi iran mogao da bude različit od iraka nakon pada tirana. pretpostavke mu nisu u kamenu zapisane ali zanimljivo je čuti i perspektivu koja se razlikuje od analitičara sa n1 i rts-a kao i američkih levičara, a koje su u mom bablu dominantne. uglavnom, ne zaziva bombardovanje srj stajl niti kopnenu invaziju nego bombardovanje koje će poput onog u venecueli targetirati čelnike islamske republike. to je ono što vidi kao najdelotvorniju pomoć pobunjenom narodu irana. kritika o ćutnji inače glasnih krugova se odnosi na američke levičare, i meni je neverovatno kako su začepili gubicu dok zbog mula teku potoci krvi.

Vazda principijelni Sam Harris, duša mu ište za intervencijom koja će delotvorno pomoći pobunjenom narodu iranskom hail

Ko ga ne zna (kao cinično cionističko đubre) skupo bi ga platio. Vredi overiti njegove rane radove i prepisku sa Čomskim.

13 hours ago, dillinger said:

No dobro, ja se samo pitam jesu li liberalni intervecionisti koji zazivaju lupanje Irana od strane Bibija I Trampa pokvareni Ili nevidjeno glupi. Dakle imas bukvalno nevidjen broj pametnjakovica koji se boje fasizacije Amerike pod Trampom a pritom podrzavaju sve I jednu njegovu akciju u trecem svetu.

82acf9bfd419ddb6e2327efd08737e40683655ef

6 minutes ago, radisa said:

Dsd ce da bombarduje, toliko mu je usrano kod kuce da mora nesto da napravi da smanji tenzije...

Jbt, i Rogan poceo da ga kritikuje, to ne da je alarm, nego...

Jasno, nešto mu hitno treba ali nešto veliko a ne vidim šta veliko može da napravi osim da zamoli Izrael i Iran da mu pomognu da se umeša.

To što je dovukao treću udarnu grupu je ono... Jedino ako je lud da nju iskoristi kao žrtveno jagnje huh

Lupetam.

O&O

29 minutes ago, radisa said:

Midterms + Epstajn...

Biraj sta ti draze, a moze i oba...

Slazem se ali ima dodatnih problema. Zakuvao je sa Grenlandom i ICE pa se sada povlaci. Mora se nesto novo uraditi.

51 minutes ago, radisa said:

Midterms + Epstajn...

Biraj sta ti draze, a moze i oba...

Pa ono uspelo mu, svi pricaju o Minesoti. Epstejna se vec niko ne seca.

33 minutes ago, Shan Jan said:

Pa ono uspelo mu, svi pricaju o Minesoti. Epstejna se vec niko ne seca.

Seća se, seća... Naća se to tek tako zaboraviti... A realno, u short term, Minesota mu je veći problem sad nego Epštajn... Zbog Epštajna mu niko nije napuštao partiju, zbog Minesote, već je druga priča...

Gasio je vatru benzinom, smao da sad ne gasi ovaj još veći požar nekim atomkama... Midterms idu, on je lud, ovi oko njega zli i pokvareni...

Kad onaj Linkoln nosač aviona dolazi blizu Irana, da može da dejstvuje ? Cenim da će prva polovina februara biti termin udara...

1 minute ago, stajebrebilo said:

Kad onaj Linkoln nosač aviona dolazi blizu Irana, da može da dejstvuje ? Cenim da će prva polovina februara biti termin udara...

Ušao je prekjuče u zonu centcom odgovornosti. Još koji dan i biće spreman.

4 hours ago, theanswer said:

Iran se pokazao slab u prethodnoj konfrontaciji. Dok Iran ne sruši nešto značajno u regionu kao odmazdu tipa centar Dohe nastaviće Donald i Bibi šenlučenje

Sa druge strane, ako ode centar Dohe, mozda je to bas trigger koji cekaju da upadnu svim sredstvima u Iran.

Ovako, jedan bunker, drugi bunker, tri dana, 300 mrtvih, idemo dalje...

Mada mi nije jasan end game Izraela, tim tako napadima mi se cini da rezim nece pasti.

25 minutes ago, Budja said:

Mada mi nije jasan end game Izraela, tim tako napadima mi se cini da rezim nece pasti.

Dok god je ajatolah u sedlu u Iranu postoji razlog da se pumpa vojska u Izraelu.

16 minutes ago, Radoye said:

Dok god je ajatolah u sedlu u Iranu postoji razlog da se pumpa vojska u Izraelu.

I to je endgame...

USA treba babaroga i što ih je više to bolje... Rusia, Kina, Iran...

3 hours ago, Budja said:

Sa druge strane, ako ode centar Dohe, mozda je to bas trigger koji cekaju da upadnu svim sredstvima u Iran.

Ovako, jedan bunker, drugi bunker, tri dana, 300 mrtvih, idemo dalje...

Ali ja ne vidim ko će da ušeta u Iran i oslobodi ga. Jedno je bombardovati iz vazduha, drugo je menjati režim Venecuela style u Iranu.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.