Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

Jeste mnogo ali oni to mogu, verujem da kapaciteta imaju. Pitanje je da li im se isplati, tačnije da li imaju druge opcije na astalu koje takođe rade posao za manje para, i to verujem da imaju. Iran je obaveštajno izbušen, mosad ih vrti kao palačinku, mogućih žarišta unutar same države ne fali, jedini koji može da ukaki koncept je lobi proizvođača teškog naoružanja koji tutne Tranpu koju milijardu pa se ovaj odluči na ful invaziju

• Replies 10.9k
  • Views 973.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

@askeladden ideja, jos od Obame, je da ce marinci da u slucaju napada Kine, zauzimaju ostrvca oko Tajvana i sire da bi tamo brze-bolje postavili antibrodske i pvo instalacije. Zato ta laksa konfiguracija.

@Desmond Bojčinski upravo tako. Nema nikakve potrebe za full invazijom. Mogu da naprave Maduro style promenu vlasti ako zele.

BTW, davno sam gledao dokumentarac gde su objasnjavali da imaju viruse kojima mogu da ugade elektrane i izazovu nestanak struje u celom Iranu. Sad da li je to i dalje slucaj ili ne... vise verujem da imaju nekoliko slicnih opcija, koliko je Iran busan.

Otkazani pregovori zakazani u Turskoj.

Pa ponovo zakazani u Omanu

Tja, nije problem mesto nego sadrzina pregovora, koliko sam shvatio. Ameri hoce da razgovaraju o nuklearnoj energiji kao i o ogranicavanju Iranskog razvoja balistickih i krstarecih raketa. Iran je vrlo otvoren za ovo prvo i cini mi se da bi rado odustao od svakog eventualnog pokusaja razvoja nuklearnog oruzja ali drugo ne pristaje ni pod razno. Okolne arapske zemlje su pritisle Vasington da pregovorima daju jos jednu sansu ali koliko vidim jako su slaba ocekivanja.

Za vikend je najveći američki praznik Super Bowl, tako da verovatno ništa pre četvrtka dušo.

imho ameri fingiraju pregovore, dok se ne rasporede za još jednu turu bombardovanja irana i dok jevreji ne dopune džebanu za gvozdenu kupolu koju su istrošili u prošlogodišnjoj sprdnji od rata...

Par sati prije pregovora Iranci upali na tankere. Prijete "masakrom u Hormuzu"

nestrpljenje raste, ulozi se podižu

On 5. 2. 2026. at 15:14, gone fishing said:

imho ameri fingiraju pregovore, dok se ne rasporede za još jednu turu bombardovanja irana i dok jevreji ne dopune džebanu za gvozdenu kupolu koju su istrošili u prošlogodišnjoj sprdnji od rata...

Zar nisu upravo tako uradili u proslim? Maltene u pola pregovora su pokrenuli napad i pobili iranski pregovaracki tim.

Iran je realno u situaciji ko mi '99. Nemaju cime da prete a vec su u kurcu plus ovi mogu da ih posalju u kameno doba.

On 7. 2. 2026. at 9:17, Shan Jan said:

Iran je realno u situaciji ko mi '99. Nemaju cime da prete a vec su u kurcu plus ovi mogu da ih posalju u kameno doba.

Imaju dovoljno balistickih raketa i nuklearnogh materijala da trajno kontaminiraju neke "tacke na mapi"

8 minutes ago, placenik said:

Imaju dovoljno balistickih raketa i nuklearnogh materijala da trajno kontaminiraju neke "tacke na mapi"

Sa tim “nuklearnim materijalom” ne mogu ništa.

Koliko shvatam, Iranu su iz Rusije stigli nekakvi helikopteri, iz Kine najverovatnije radari novi...Kina je najverovatnije snabdela njih tehnologijom za blokadu interneta i kako da provale starlink...Izrael i Amerika nemaju dovoljno kapaciteta za duze bombardovanje, jako ih je skupo kostalo bombardovanje plus istrosili su vecinu PVO raketa...nisam siguran da mogu da ih vrate u srednji vek samo bombardovanjem ali mogu da ih jako ostete.

Edited by Tutankamon

2 hours ago, placenik said:

Mozda mogu da naprave neku prljavu bombu al to bi im stvarno bio kraj. Balisticke rakete... pokazalo se sa Izraelom koliko mogu. Najbitnije - oni su obavestajno izbuseni. Nece USA i Izrael da ih napadnu ako nisu 100% sigurni da mogu da prodju bez vecih problema.

Nego, siguran sam da Rusija i posebno Kina sve sto salju gledaju i kao probu svog oruzja, slicno ko ostali u Ukrajini.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.