Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

UK nije dao podršku SAD-u za napad na Iran. Trump blokirao sporazum o Chagosu

Videćemo da li će uopšte napasti jer, kako vidimo, trenutno Trumpa iritira nesporazum u njegovom malom raju.

Čak i ja gubim strpljenje s ovim.

• Replies 10.9k
  • Views 973.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

Kazu da je napad neizbezan

Odlično, onda neka ne zakera zbog Čagosa kada već dovlači svoje....svoja plovila

Edited by Marcus Wulffings

Kao što već napisah, počeo Ramazan, nije baš idealno za lupati po islamskim zemljama, saveznici će to shvatiti dosta lično.

Thu, Feb 19, 2026 – Thu, Mar 19, 2026

mnogo je bre ovo čekanja

u pravu je bio av. majstor geopolitike

29 minutes ago, Zaboravan said:

Kao što već napisah, počeo Ramazan, nije baš idealno za lupati po islamskim zemljama, saveznici će to shvatiti dosta lično.

Šta sad, ne može dok traju Olimpijske igre, ne može dok traje Ramazan... Nema Tramp toliko strpljenja, samo da pratimo dinamiku noćnog naručivanja pice u Pentagonu.

6 minutes ago, papapavle said:

Šta sad, ne može dok traju Olimpijske igre, ne može dok traje Ramazan... Nema Tramp toliko strpljenja, samo da pratimo dinamiku noćnog naručivanja pice u Pentagonu.

Jbg takav kalendar.

E sada, možda Iran napadne prvi lol

41 minutes ago, Zaboravan said:

Mislim da se ostalim islamskim zemljama jebe najjace kada ce da ovaj udari po Iranu.

Ovo dovlacenje armade je verovatno zbog jacanja PVO, da ima dovoljno aviona i raketa da skidaju dronove i rakete koje Iran posalje. Skupa zajebancija.

Edited by Shan Jan

pa koliko tog pvo-a ima na brodovima. navodno je 1/3 mornarice na putu ka tamo.

16 minutes ago, Shan Jan said:

Mislim da se ostalim islamskim zemljama jebe najjace kada ce da ovaj udari po Iranu.

Ovo dovlacenje armade je verovatno zbog jacanja PVO, da ima dovoljno aviona i raketa da skidaju dronove i rakete koje Iran posalje. Skupa zajebancija.

Moguće. Ja bih svakako uzeo u kalkulaciju, da im se baš (ne)jebe jesu već date izjave da neće dozvoliti svoj vazdušni prostor za izvođenje napada.

Sada koliko je to baš iskreno, možemo da nagađamo i čekamo.

11 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

Jbg matematika se promenila, niko baš ne zna od koliko dronova se flota može uspešno odbraniti. Cpu nije najnovije generacija a i ram poskupeo.

14 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

PVO na brodovima ima - puno. A problem je sto su rakete koje presrecu balisticke rakete jaaako skupe i retke pa zato moras da dovlacis gomilu brodova. Sa druge strane tu su i krstarece rakete i dronovi... sve to treba neko da skine. Kad je bila odmazda Irana na Izrael istrosili su se i Izrael i USA i UK i jos poneki. Verovatno zato UK i ne zeli vise da ucestvuje u jos jednoj ujdurmi. A pazi, Izrael ima jedan od najmocnijih PVO na svetu. Sve ti to govori koliko je skupo ako ne zelis da razmena ima za posledice gradove razrusene poput onih u Ukrajini.

6 minutes ago, Zaboravan said:

Moguće. Ja bih svakako uzeo u kalkulaciju, da im se baš (ne)jebe jesu već date izjave da neće dozvoliti svoj vazdušni prostor za izvođenje napada.

Sada koliko je to baš iskreno, možemo da nagađamo i čekamo.

Mislim da to sto ne dozvoljavaju svoj vazdusni prostor je sto ne zele da budu deo odmazde Irana. Svi su u fazonu "Trampe. Netanjahu i ajatolasi, aj vi resite to izmedju sebe".

Zanimljive stvari na nebu.

MQ-4C pravolinijski hita iz Perzijskog zaliva ka Izraelu.

Petak ili subota su dani kada Tramp voli da napada.

Najveći problem Irancima uz PVO su lanseri za svoje rakete, Izraelci su bili prilično uspešni u osakaćivanju tog aspekta i Iranci do kraja 12dnevnog rata više nisu imali kapacitet da ispaljuju velike količine raketa odjednom.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.