Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

tipujem sedamnaestog februara

• Replies 10.9k
  • Views 973.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

3 hours ago, Tutankamon said:

...Izrael i Amerika nemaju dovoljno kapaciteta za duze bombardovanje, jako ih je skupo kostalo bombardovanje plus istrosili su vecinu PVO raketa...

Kako misliš da su Ameri istrošili rakete ? Valjda toga imaju dovoljno, jedva čekaju neki novi rat pa da isprazne stare zalihe i fabrike naprave nove... ?

16 minutes ago, Marcus Wulffings said:

tipujem sedamnaestog februara

Zasto 17 februara?

8 minutes ago, stajebrebilo said:

Kako misliš da su Ameri istrošili rakete ? Valjda toga imaju dovoljno, jedva čekaju neki novi rat pa da isprazne stare zalihe i fabrike naprave nove... ?

Istrošili su prošli put. Možda sam bio malo neprecizan. Za 12 dana. Kako sad stoje sa zalihama, pojma nemam...govorim o Izraelu a Ameri isto nisu imali rakete pri ruci da im pozajme...

hm, ja to zamišljam da imaju nepresušno, sila su, majku mu...

On 7. 2. 2026. at 9:17, Shan Jan said:

Iran je realno u situaciji ko mi '99. Nemaju cime da prete a vec su u kurcu plus ovi mogu da ih posalju u kameno doba.

Mogu i oni malog satanu da vrate u bronzano doba ,ali nisu takvi ljudi,videli smo koliko je propusna zlatna kupola

5 hours ago, Tutankamon said:

plus istrosili su vecinu PVO raketa...

Znam tipa, da ne širim IRL po forumu, ajd može inicijali VVP, ima foru sa nekim veš mašinama da završi manjak pvo...

2 hours ago, stajebrebilo said:

hm, ja to zamišljam da imaju nepresušno, sila su, majku mu...

Jako su skupe PVO rakete koje skidaju balisticke rakete. Bili su neki izvestaji da je u odbrani Izraela od Irana u onoj razmeni prosle godine, USA istrosili dobar deo svojih zaliha, npr: https://edition.cnn.com/2025/07/28/middleeast/us-thaad-missile-interceptor-shortage-intl-invs

A tad je svoje PVO rakete trosio i sam Izrael a uskocili su i ostali NATO saveznici. Tako da je daleko od beskonacnog.

Šalju Ameri i drugi nosač aviona. Ovaj buildup sada je znatno veći nego prošli put. Izraelci su ti koji su istrošili bili svoj PVO, ne Amerikanci toliko. Zato sada šalju svaku moguću PVO koju imaju. Spremaju se Amerikanci ovde za dužu kampanju, dosta dužu.

13 hours ago, dragance said:

Zasto 17 februara?

Tog dana bi izgubio strpljenje, jer je još juče izjavio da bi bilo budalasto za Irance da ne prihvate the deal iz Muskata i Omana. Iranci oklevaju i slave četrdesetsedmu godišnjicu IRGC-a, i kada se izdrndače i izdaju svoje protivultimatume, ovaj naranždasti napada.

Ja se i dalje nadam da ce ovo proci bez kurslusa, Iranci su generalno jako normalan svet, obzirom na sve okolnosti

Iranci su normalan svet u zatočeništvu ekstremista, to ne može izaći na dobro.

Zavisi,da li želiš sadašnji pakao u vidu mula ili pakao u vidu demokratsko-pedofilske ekipe sa zapada

Jedna Iranka 100$

Dve 70$

Treća ide gratis

Izbor je sjajan,posebno imajući u vidu kako su sprovodili demokratiju u ostalim zemljamarolleyes

Najebali su u svakom slucaju

Edited by Bogotac

Trump odlučio: Šalje drugi nosač aviona prema Iranu. I to najveći na svijetu

Idemo matori za sve pare, jeste da nije po mom tajmingu, but it is what it is

Odakle dolazi tj koliko je daleko od Irana?

Tehnički ne mora da čeka, ima sasvim dovoljno za napad ako UK nastavi da čuva Izrael s Kipra.

Problem je pvo odbrana, treba sačuvati baze okolo.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.