Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

Ja bih rekao, a mislim da je neko to i ovde negde pisao, mada ne mogu sad da nadjem, da ce ucestvovati u obaranju i presretanju Iranskih raketa i dronova koje budu isle prema Izraelu...ako budu isle...nece zvanicno ucestvovati ali kao da hoce...

• Replies 10.9k
  • Views 973.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

4 minutes ago, Tutankamon said:

Ja bih rekao, a mislim da je neko to i ovde negde pisao, mada ne mogu sad da nadjem, da ce ucestvovati u obaranju i presretanju Iranskih raketa i dronova koje budu isle prema Izraelu...ako budu isle...nece zvanicno ucestvovati ali kao da hoce...

Pa to.

Enivej Ramazan počinje za koji dan, nije baš politički mudro da napad bude tokom...

20 minutes ago, Zaboravan said:

Pa to.

Enivej Ramazan počinje za koji dan, nije baš politički mudro da napad bude tokom...

...Uskrsa?

2 minutes ago, April said:

...Uskrsa?

19.02.-19.03. neće se baš komšije obradovati ako u tom periodu bude napad... Za Uskrs, meh, zeke, jaja.

Mislio sam kada su počinjali svi ratovi na Balkanu... izgleda da je taj Uskrs mnogo dobar datum

Daleko je Uskrs...

3 minutes ago, April said:

Mislio sam kada su počinjali svi ratovi na Balkanu... izgleda da je taj Uskrs mnogo dobar datum

6 minutes ago, April said:

Pa realno ko ne bi prs'o da mrtav čovek ustane i nestane.

Ali u tom delu sveta nije baš mnogo prihvaćeno.

the-end-is-near-homer-simpson.gif

Edited by Zaboravan

Kažu da rat počinje uskoro jer, bože moj, šef gubi strpljenje

Počinje ovo uskoro, šta je uskoro je uvek pitanje ali siguran sam da počinje i to što bi se reklo sooner rather than later.

Pregovori su samo šminka. Ameri da pokažu da hoće da pregovaraju, Iranci jer moraju da pregovaraju. Ali znaju i jedni i drugi da to veze nema sa pregovorima.

Edited by theanswer

Rusija se pridružuje Iranu u pomorskim vježbama u blizini američkih nosača aviona

Kakvo teško preseravanje, sa tako osakaćenom mornaricom Rusi pružaju moralnu podršku, valjda...

Ili kao, guze se u minut do dvanaest, pre nego što počne taj znameniti napad.

Ma ovo je lažna vest

Nije lazna vest

Russia joins Iran for naval drills near US carrier group

https://www.telegraph.co.uk/world-news/2026/02/18/russia-joins-iran-naval-drills-near-us-carrier-group/

Ruska mornarica nije mnogo ostecena jer njene najjace pomorske formacije su okrenute ka okeanima a ne morima, a to su Severna flota, koja pokirva Atlantik, i Tihookeanska flota. Crnomorska flota jeste ostecena ratom u Ukrajini. Primera radi, "Admiral Gorskov" fregate su, mahom, rasporedjene po Severnoj i Tihookeanskoj floti, to su najmoderniji ruski brodovi koji sada izlaze iz brodogradilista.

Ali to sto ruska mornarica nije desetkovana ne znaci da ima snagu da se suprostavi americkoj mornarici u Indijskom okeanu. Ovo je vise simboliki gest jer rusi imaju svoje interese u Iranu od granje NE, do ulaska na iranska naftna i gasna polja.

+su im pesrijanci spasili kožu na početku rata sa dostavom tisuća i tisuća dronova, ovo je više moralna podrška kako bi nekako sačuvali delić obraza i indiju/pakistan kao kupce svoje ratne gvožđurije, a njima sigurno neće biti sve jedno kada ameri obore još jedan režim, koji je uživao rusko - kinesku podršku i usput vrate persijsku infrastrukturu par decenija u rikverc

Videcemo to za promenu rezima...

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.