Jump to content

Featured Replies

To ti najbolje znas.

:fantom:

vidjao je ovaj forum i boljih fajtova.

imaj razumevanja, miloblaf nije borac, on je ljubavnik.

Lucija i snupi.

Lusio i Snupi.

al' navalili srbi da gledaju film o pederima, cudo jedno. juce nisam mogao da nadjem kartu pa sam morao da rezervisem za danas.

gle, ko kaze

patriote boli ponos.

Зашто не сниме неки филм о заштити ратних злочинаца несрпског порекла, о систематском кршењу људских права на Космету, држави коју су створили и за њу су одговорни Западњаци, о масовним гробницама, делу западњачких штићеника у Либији - на пример „Сирт једна прича“, о томе да НАТО пилоти убице цивила никоме не одговарају
:rolf: cenim da je film sranje, ali ako nervira ovu stoku, podrzavam!(znam, kajacu se zbog ove izjave...)

Edited by Zverilla

Ovo postaje sve veselije. Nikoga, u stvari i ne interesuje kakav je film. Svi samo koriste priliku da kroz pogled na film projektuju svoje političke afinitete i isključivo ga gledaju u tom svetlu. Politika je sve pojela.Dragojević je naravno sve to predvideo i ispao pametniji od svih. Pametniji - u smislu zarađivanja para, naravno.

On 9. 11. 2011. at 12:33, kobni zelaya said:
Ovo postaje sve veselije. Nikoga, u stvari i ne interesuje kakav je film. Svi samo koriste priliku da kroz pogled na film projektuju svoje političke afinitete i isključivo ga gledaju u tom svetlu. Politika je sve pojela.Dragojević je naravno sve to predvideo i ispao pametniji od svih. Pametniji - u smislu zarađivanja para, naravno.
  On 31. 10. 2011. at 23:45, Zen said:
Ovaj film će napadati obe strane. U suštini, pobednik će biti Dragojević.

Pa ne bi ja baš rekao da je tema kao takva obećavala sigurnu zaradu, pa se prepredeni Dragojević iskusno setio.

• Author
  On 9. 11. 2011. at 13:00, Idioteque said:
Pa ne bi ja baš rekao da je tema kao takva obećavala sigurnu zaradu, pa se prepredeni Dragojević iskusno setio.
mnogo ti dobrog vidis u ljudima.
  On 9. 11. 2011. at 12:33, kobni zelaya said:
Mene interesuje film, i film sam i gledao. Druga je stvar sto sam pre ovoga video 5 Dragojevicevih filmova, pa sam mogao da steknem utisak o njemu kao o filmadziji i da predvidim kakvo ce sranje sada da napravi. Ocekivanja zasnovana na empiriji nisu me prevarila, i nije snimio bolji film nego sto sam ocekivao. I nema tu nikakvih politickih afiniteta, niti bilo sta slicno. Niti on sam ima bilo kakve politicke afinitete, barem ne postojane, i verovatno ga samo pare zanimaju, i protiv toga nemam nista protiv. Samo je problem sto pravi lose filmove.

Edited by Nikodije

heh, uvek me fascinira kada neko odgleda pet filmova od reditelja kojeg ne voli i koji misli da su svih tih pet filmova smece, a onda ode da pogleda i sesti cisto da se uveri da je i taj isto smece...mazohizam par excellence Hail.gif