pp34 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 E, da. Baš me potreslo kad je Keri ispaljena. Lepo se skockala, pustila Majlsa, sipala vino, kad ono...cvrc. bas je tezi fail bio lol. ona mislila da je booty call :D bilo bi glupo da je krtica neki nebitan lik koji se jednom pojavio u seriji. dakle, ili je crnja glavonja, saul ili claire :o
Afterburner Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 da ne bude samo da je keri krtica, malo su skrenuli paznju sa onog njenog medication treatmenta, osecam da je podeljena licnost
Lrd Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 (edited) claire :o Eeee, ovo je i meni palo napamet kada sam počeo da razmišljam šta je bilo sa njenim psihičkim poremećajem. Možda će na kraju da se ispostavi da je podeljena ličnost, da voli da se preoblači i ubija. :D Edited December 6, 2011 by Lrd
Lrd Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 da ne bude samo da je keri krtica, malo su skrenuli paznju sa onog njenog medication treatmenta, osecam da je podeljena licnost Haha, sekunde su nas delile od izricanja očigledne zatrovanosti.
pp34 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 cia by day, rat by night e ako se to desi ... nek se jebu <_<
gervasius twinkleminkleson Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Bolje da ispadne da je Vincent sve sanjao.
prima Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 kako je djesika znala za brodijevu ljubavnu aferu? promaklo mi je to obelodanjivanje?
Arkadija Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Pa, Keri im se pojavila na vratima, pre neku epizodu, a bilo je očigledno da ima nešto između ovo dvoje, pa je prosečna domaćica i majka sabrala 2+2
Afterburner Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 a i nije morala biti sto posto sigurna, samo ga je dovoljno isprovocirala da dobije odgovor
Čutura Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Pa, Keri im se pojavila na vratima, pre neku epizodu, a bilo je očigledno da ima nešto između ovo dvoje, pa je prosečna domaćica i majka sabrala 2+2tanko..
gervasius twinkleminkleson Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 (edited) Sto tanko? Meni ta citava situacija i nije zapala za oko narocito. Vidjela ih je 2 puta u veoma prijateljskom razgovoru, Brody je par puta nedosao kuci, znaci imala je razloga da sumnja. Sto rece Afterburner, vjerovatno i nije znala, samo je rekla da vidi njegovu reakciju.Takodje, koga briga za njihove porodicne probleme? :)Sto se krtice tice, ja se sve nesto bojim da ce da ispadne da je vajsprezident zapravo u dosluju sa teroristima. Edited December 7, 2011 by gervasius twinkleminkleson
Аврам Гојић Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 ženama je potrebno još manje tragova da bi prokljuvile da im je muž šrvljao, meni ovo nije tanko uopće.
Lynn Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Sto se krtice tice, ja se sve nesto bojim da ce da ispadne da je vajsprezident zapravo u dosluju sa teroristima.Ili vajsprezidentova desna ruka izdajnicka (no pun intended)
Arkadija Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 ženama je potrebno još manje tragova da bi prokljuvile da im je muž šrvljao, meni ovo nije tanko uopće.Amen. Svaka žena ima ugrađen sofisticirani detektor laži koji nepogrešivo otkriva flert, preljubu, bekstvo sa 25 god. mlađom sekretaricom isl. Samo je pitanje da li će pridati značaj tome ili neće :P
Recommended Posts