zorglub Posted July 26, 2022 Posted July 26, 2022 Dok je Mando bio gledljiv, Boba donekle podnošljiv, ovo je takvo đubre po svim osnovama da nemam reči. Gledao sa džuniorom prve 3, jer voli. Madre deus, ta izvrtanja logike i opšteprožimajući krindž, najviše oličen u dijalogu. Farscape je za ovo Šekspir i de Balzak zajedno u izvođenju Royal National Theatre. 1
Arkadija Posted September 21, 2022 Posted September 21, 2022 (edited) Od tri epizode Andora mogla je da se napravi jedna poštena. Ovako su prve dve dve epizode, nepotrebno razvukle prilično jednostavnu priču u nedogled. I da ne zaboravim, gledljivije je od Kenobija. Edited September 21, 2022 by Arkadija
burekdzija Posted September 21, 2022 Posted September 21, 2022 (edited) Prva epizoda… nako, moglo je da stane u 10 minuta ali dobro sad. Prva scena s onom dvojicom strazara ok, znamo iz rogue one kakav je lik, ostatak, meh bumo videli. eidt slucajno na dizni plusu videh trailer za tailes of jedi, e to moze bit zanimljivo. Edited September 21, 2022 by burekdzija
Arkadija Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 Meni se svidela 4.epizoda Andora. Nemam pojma šta mi je.
burekdzija Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 13 minutes ago, Arkadija said: Meni se svidela 4.epizoda Andora. Nemam pojma šta mi je. Ja isto primecujem, interesantno. Nista spektakularno se ne desava ali sto serija odmice, meni vise prija da gledam. 1
Amos Posted October 7, 2022 Posted October 7, 2022 Meni Andor zvanično odličan, pa možda i najvernija SW stvar iz Dizni kuhinje. Nema girl bossinga, nema milion light sabera, ne kupuju nas slatkim lutkicama Jodinog sinovca, priča je plain i simple, puna blata i znoja kao što i treba da bude pobogu u periodu kad je vladala samo apatija, sivilo i beznadje. Nije shiny i nisi na ivici stolice dok gledaš, ali kad smo to bili poslednji put gledajući SW? U najboljem slučaju 2003., a u najgorem 1980. Glavni glumac je onako muto na francuski način, da je bio neko sa zrno više harizme bilo bi bolje ali taj bi onda opet morao da pravi witty fore u stilu Ryana Raynoldsa i ajmo sve opet u skeč milkšejk. 1
Arkadija Posted October 12, 2022 Posted October 12, 2022 Andor sve bolji i uzbudljiviji. Odavno nije u SW bilo ovakve dinamike i napetosti kao u 6.epizodi. 1
Amos Posted October 12, 2022 Posted October 12, 2022 Odličan, ali odličan. Najbolja serija na netu trenutno. Ne znam kako se ovo Dizniju desilo. 1
burekdzija Posted October 15, 2022 Posted October 15, 2022 5. i 6. su odlicne. Sve prijatnije i prijatnije iznenadjenje.
Recommended Posts