Jump to content
IGNORED

Gitare, gitaristi, numere

Corkscrew

Recommended Posts

• Replies 639
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• henrik larsson

72

• Indy

49

• Reaktor

46

• Pera Zeka

40

Posted
hocu ovo:
U jbt, dva skroz različita koncepta.
Posted (edited)
U jbt, dva skroz različita koncepta.
bugi za fast and ugly, orange za sve ostalodrugi ampovi su kompromis :) Edited by B_B
  • 1 month later...
Posted

Da priupitam i ovde, možda neko ima iskustva sa ovim? Treba mi nešto tipa preamp/DI box za gajbu za u konp, a dobio sam fine preporuke, pa da proverim još malo.

Posted

proklizao mi potenciometar, sad nisam siguran da li je on stradao ili samo shrafich, koliko moze da koshta popravka?...

Posted

Pretpostavljam da misliš na kapicu pota. Kupi novu, to je nešto smešno.

Posted

skinuo sam kapicu ali mi "shraf" proklizava (bio sam cuga prejako zavrnuo i sjebao stvar), nije samo kapica...svejedno nosim do druga pa cemo neshto nabudziti...

Posted
Da priupitam i ovde, možda neko ima iskustva sa ovim? Treba mi nešto tipa preamp/DI box za gajbu za u konp, a dobio sam fine preporuke, pa da proverim još malo.
Aj javi kakvo je kada kupis i meni treba nesto slicno, a vidim ovo kosta 50-ak euro...Ja zagledam vec godinama one line6 igrackice ali sve skupo za "pokuci" i za moje potrebe...
Posted

Ima tih lajn siks zajebancija u svim cenovnim rangovima, ali ovi niži su bulja uglavnom. I ne daje mi se 150+ ojra za kućnu varijantu. A ovaj Behringer ima tu lanpu™, koju bih čak i zamenio nekom boljom, ako treba.

Posted
Imao sam zadovoljstvo da je slusam jako davno u VOXu na Banovom brdu sa njenim bendom Hush,
i ja je slušao isto u voxu, neke tamo 96-97 (?) možda i ranije. bilo sranje i tada kao što je i sada.
Posted

Za Anu se ne bih slozio, ja sam se uvek seko na to kako svira i mislim da je stvarno zasluzila sto je uspela. No, razni su ukusi...Evo novih skopskih nada, mislim da deckic nema vise od 20 god i mislim da je na proslogodisnjem Strings on fire takmicenju uzeo drugo mesto u svetu.http://www.youtube.com/watch?v=6idYhUheUr8&feature=related

Posted
Aj javi kakvo je kada kupis i meni treba nesto slicno, a vidim ovo kosta 50-ak euro...Ja zagledam vec godinama one line6 igrackice ali sve skupo za "pokuci" i za moje potrebe...
Btw, ako već nisi, pribavi Vintage Amp Room plugin za koji već sekvencer koristiš. The shit. Ima 3 jačala u prostoriji, ja nisam mrdnuo dalje od Maršala. To je taj zvuk, prezens baš kako treba, moš da podešavaš i poziciju mica. Ne znam kako ranije nisam čuo za to.
Posted
Btw, ako već nisi, pribavi Vintage Amp Room plugin za koji već sekvencer koristiš. The shit. Ima 3 jačala u prostoriji, ja nisam mrdnuo dalje od Maršala. To je taj zvuk, prezens baš kako treba, moš da podešavaš i poziciju mica. Ne znam kako ranije nisam čuo za to.
Nisam jos, cu nabavim, hvala...vidim ima i metal amp room, ovdje samo Engl simulacija ali vjerovatno ima jos interesantnih stvari...nisam uspio provaliti sta kao simulira vintage amp room, tj. o kom marshallu pricas, jcm 800?http://www.youtube.com/watch?v=A4HdCi5p_V8&