May 13, 20251 yr On 12. 5. 2025. at 21:11, Gavran said:Uh, Les Paul u bridžu naj r'n'r zvuk!Najrokenrol zvuk koji sam cuo. Preporuka za citavu svirku, Jeff Beck, Imelda May u cast Les Pola. Sto bi drug, mnogo dobar gitarista rekao, najvise nervira s kakvom lakocom sve izvodi.Jeff Beck,.Ne ovo vec druge stvari Edited May 13, 20251 yr by kipo
May 15, 20251 yr Sa probe, nije se sasvim ni probudio ni istreznio a leva je ruka već brža od zvuka.Na stranu talenat, virtuoznost, energija, umeće, genijalnost, mene posebno oduševljavaju tri stvari: jačina njegovih prstiju, nikada nije grešio na koncertima, uvek je bio obučen kao makro.
January 22Jan 22 Gretsch izbacili Falcon i Nashville modele za upola dosadasnje cijene:Ove su Made in China ali osim geografske reputacije, nista nema da nije super kvalitet i vrhunski craftsmenship.Opcije su White Falcon, Black Falcon, po £1299, a Nashville Orange i Nashville Cadillac Green za £1149.Da imam gdje s njom, mislim da bih se odlucio za nandzarastu ili cadillac green, Falcon mi je malo previse blingy uvijek bio. Edited January 22Jan 22 by Seabass
January 23Jan 23 3 hours ago, Rudolf Pingvinoglu said:Ako budžet dozvoli, ovo će biti sledeća:Ovo je shred masina i nije moj stil ali mi se svidja mustra. Posto je jedan ovakav primjerak?Od spicastih gitara ja bi u kucu jedino pustio nekog explorera, eventualno flying v ali samo ako bi dobio na poklon.