Guuundogan Posted January 9 Posted January 9 Meso je cringe pre nego sto sam znao da postoji rec za to.
I*m with the pilots Posted January 9 Posted January 9 Hajde pisite "Munje opet" a ne tako, jer sve citam kao da ste gledali opet Munje posle n godina
Filozof manijak Posted January 9 Posted January 9 32 minutes ago, Braća Strugacki said: ko gleda filmove, tako mu i treba ispravio 1
ragasto Posted January 9 Posted January 9 Btw, Munje opet se pojavio na kioscima, baš se teram da ga odgledam.
Jimmy Kowalski Posted January 9 Posted January 9 43 minutes ago, I*m with the pilots said: Hajde pisite "Munje opet" a ne tako, jer sve citam kao da ste gledali opet Munje posle n godina Ja sam i prve Munje gledao jednom i bile su mi bezveze, tako da opet nije bila opcija koliko god da su reprizirane na TV. A nastavak tek nema sanse..
ragasto Posted January 9 Posted January 9 Stigao sam do polovine Munja opet i ovo je mnogo loše. Pretpostavljam da su zbrzali scenario, nit fora nit ničega. Samo 50 dosadnih referenci na prvi deo.
ragasto Posted January 9 Posted January 9 11 minutes ago, darkonet said: Nadam se da niste gledali Sto se bore misli moje Ne, pa imam još nekoliko mrvica dostojanstva. 2
Frank Pembleton Posted January 10 Posted January 10 Svečana premijera dugoočekivanog filma o životu popularnog pevača Džeja Ramadanovskog, ,,Nedelja" zakazana je za 16. januar u Cineplexx Galerija bioskopu. 1
Recommended Posts