Guuundogan Posted January 9, 2024 Posted January 9, 2024 Meso je cringe pre nego sto sam znao da postoji rec za to.
Sestre Bronte Posted January 9, 2024 Posted January 9, 2024 ko gleda domaće filmove, tako mu i treba 1
I*m with the pilots Posted January 9, 2024 Posted January 9, 2024 Hajde pisite "Munje opet" a ne tako, jer sve citam kao da ste gledali opet Munje posle n godina
Filozof manijak Posted January 9, 2024 Posted January 9, 2024 32 minutes ago, Braća Strugacki said: ko gleda filmove, tako mu i treba ispravio 1
ragasto Posted January 9, 2024 Posted January 9, 2024 Btw, Munje opet se pojavio na kioscima, baš se teram da ga odgledam.
Jimmy Kowalski Posted January 9, 2024 Posted January 9, 2024 43 minutes ago, I*m with the pilots said: Hajde pisite "Munje opet" a ne tako, jer sve citam kao da ste gledali opet Munje posle n godina Ja sam i prve Munje gledao jednom i bile su mi bezveze, tako da opet nije bila opcija koliko god da su reprizirane na TV. A nastavak tek nema sanse..
ragasto Posted January 9, 2024 Posted January 9, 2024 Stigao sam do polovine Munja opet i ovo je mnogo loše. Pretpostavljam da su zbrzali scenario, nit fora nit ničega. Samo 50 dosadnih referenci na prvi deo.
darkonet Posted January 9, 2024 Posted January 9, 2024 Nadam se da niste gledali Sto se bore misli moje 3
ragasto Posted January 9, 2024 Posted January 9, 2024 11 minutes ago, darkonet said: Nadam se da niste gledali Sto se bore misli moje Ne, pa imam još nekoliko mrvica dostojanstva. 2
Frank Pembleton Posted January 10, 2024 Posted January 10, 2024 Svečana premijera dugoočekivanog filma o životu popularnog pevača Džeja Ramadanovskog, ,,Nedelja" zakazana je za 16. januar u Cineplexx Galerija bioskopu. 1
Recommended Posts