foto Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 citam: karaula, pa kumsovi pa apokalipsa i ne mogu 3 minuta da se sastavim u cemu je gvint?!? pa me jos zbunjuje zasto kumsovi nisu na pocetku ili na kraju, sta tu u sredini. ni tamo ni vamo. a, ono, nista normalnije nego 3 kuma objediniti sa kumovi.
Misko Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 sa istog kanala, Kovacevic o Ko to tamo peva..poznat mi je ovaj intervju, ipak sam gledao original DVD..
Milošica Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 (edited) Hajde jedno pitanje, "Ko to tamo peva" ili "Maratonci"? Edited April 22, 2022 by Milošica
Misko Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 Uf, tesko pitanje..oba vrhunski rezirana, tu bih od Sijana i Davitelja dodao..kao mladji, preferirao sam Maratonce, danas, oba su mi draga
kud u maglu Simoviću Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 kttp je kompleksniji u tekstu, a u maratoncima ima više glumačkih bravura 1
Misko Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 (edited) Kompleksni su i Maratonci..mada, drama je mozda i kompleksnija..a bas u KTTP npr mislim da je galerija likova sarenolikija, samim tim se i performansi dosta isticu..sa druge strane, moglo bi se reci da u tih 90 minuta, koliko oba traju, likova ima vise u KTTP, samim tim, manje prostora za manevirsanje, pa se u Maratoncima bolje isticu.. Edited April 22, 2022 by Misko
SNARC Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 Ko to tamo peva..u kom se nekako ugurava neka uloga za Zorana Radmilovica. Onda je zaokruzeno sve.
Misko Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 (edited) Koja, ja ne vidim sta bi on mogao igrati..mozda je cika Brku i on mogao, doduse Edited April 22, 2022 by Misko
Misko Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 S tim sto je meni omiljeni Kovacevicev scenario, ipak, Underground, sira verzija 1
SNARC Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 1 minute ago, Misko said: Koja, ja ne vidim sta bi mogao igrati..mozda je cika Brku i on mogao, doduse Ne znam..da se nekako imputira neki Bili Piton koji obilazi decu na robiji..ili kako god. Ali uvek pomislim da, uprkos tome sto je film sam po sebi savrsen i navikli smo svi na tu ekipu i radnju, Radmilovic mogao da obogati film..i to bi onda verovatno bila najbolja glumacka ekipa ikad okupljena u YU kinematografiji.
kud u maglu Simoviću Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 4 minutes ago, Misko said: S tim sto je meni omiljeni Kovacevicev scenario, ipak, Underground, sira verzija to i sv georgije samo je on epski upropašten u ekranizaciji
Misko Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 Mislim da je i scenario SG sranje, drama je nesto drugo..
Recommended Posts