francuski sobar Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 14 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Moglo bi nesto tako da se napravi o Lokicama. Ne nuzno biografski, ali inspirisano njima.. Pa to, sede glavni junak i junakinja u bašti kafane, za stolom pored jelena tinska sa društvom, tu dođe na motoru goran milošević lep ko apolon i odvezu se zaljubljeno a svi gledaju najlepši beogradski par i svi imaju ovakve frizure i onda glavni junak i junakinja nastave priču gde su stali, Bilo jednom u šumatovcu mogo bi se zvati film
Nikodije Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 Mogli bi Hrvati da naprave film o Ivici Čuljku, to je najfilmičniji potencijal na ex yu prostoru. Mada bolje ne. 1 1
Nikodije Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 (edited) Okrenem rts1 i naletim na domaći film, privuče mi pažnju jer se dešava u Inđoneziji, ali onda uslede tipični grozni dijalozi i još gora gluma, dranje i psovanje, i ne dešava se ništa. Al zato kamera prati glavnog junaka s leđa kad ide kroz grad, vau koja fora. Edited January 2, 2022 by Nikodije
pbg12345 Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 21 minutes ago, Nikodije said: Mogli bi Hrvati da naprave film o Ivici Vlatku Čuljku, to je najfilmičniji potencijal na ex yu prostoru. Mada bolje ne.
morgana Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 uh, loš je toma, udaranje na emociju nije dovoljno za film. lik ljekara potpuni nonsens i sve djeluje prilično amaterski. soundtrack kao služi da se sa filmom poistovijeti publika šira od slušalaca folka, dosta jeftina ideja i realizacija. ne vidim vezu sa raspadom jugoslavije, mislim, to je dosta nategnuto tumačenje i očajničko traganje za kontekstom. bjela nek se preorijentiše na mlaćenje sns-ovaca, bolje mu ide nego film. 1
Fakundo Sava Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 Voleo bi film o Ekatarini ali da na kraju niko ne mre.I da Žika nikad nije upozna Žexa a Firči ne bio po zadrugama... Tarantinovski obrt ,kao u onom filmu Once upon a time... 1
FPLS Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 37 minutes ago, Nikodije said: Okrenem rts1 i naletim na domaći film, privuče mi pažnju jer se dešava u Inđoneziji, ali onda uslede tipični grozni dijalozi i još gora gluma, dranje i psovanje, i ne dešava se ništa. Al zato kamera prati glavnog junaka s leđa kad ide kroz grad, vau koja fora. Lihvar, gledao ga ja na festu. Jes malo grubo uradjeno, oseca se mizeran budzet i drvena gluma mahom neiskusnih glumaca i naturscika. Ali valja mu pruziti sansu, sasvim solidnjikavo je to i posteno za prvi uradaktm. Npr. za ovo novo Kovacevicevo djubre (Nije lose biti covek) je bukvalno remek-delo.
francuski sobar Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 50 minutes ago, morgana said: uh, loš je toma, udaranje na emociju nije dovoljno za film. lik ljekara potpuni nonsens i sve djeluje prilično amaterski. soundtrack kao služi da se sa filmom poistovijeti publika šira od slušalaca folka, dosta jeftina ideja i realizacija. ne vidim vezu sa raspadom jugoslavije, mislim, to je dosta nategnuto tumačenje i očajničko traganje za kontekstom. bjela nek se preorijentiše na mlaćenje sns-ovaca, bolje mu ide nego film. Pa film mu ne ide loše. San svakog producenta da se napravi prihvaćen film za maksimalno široku publiku ne može bez umetničkih kompromisa a Toma je ostvario reekordnu bioskopsku gledanost u svim zemljama regiona uključujuči i neblakonaklonu HR, a tu su još i tv i kablovsko tržište. Tako da amaterizam nije dobra reč, može možda manipulacija i to dobra manipulacija, amaterizam sigurno ne. Teško idu pare (narod) i festivali (forum) zajedno 2
gsb Posted January 3, 2022 Posted January 3, 2022 (edited) 18 hours ago, Filozof manijak said: Ja to lepo, matematičkim jezikom objasnim, ti si moja asimptota. Tek im onda ništa nije jasno To se matematickim jezikom kaze "mi smo disjunktni skupovi". Edited January 3, 2022 by gsb 1
April Posted January 3, 2022 Posted January 3, 2022 Lihvar sasvim dobar, štaviše.Msm, do pre dva posta se ovde sasvim ozbiljno analizira ono sranje od Tome, a Lihvar je za njega masterpis u svakom smislu, od kastinga do dramaturgije. Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
*edited by mod Posted January 3, 2022 Posted January 3, 2022 On 2.1.2022. at 20:55, ragasto said: Trebaju nam filmovi o Čoliću i o Bregoviću. Čola ima mjuzikl, ali nije baš za gledanje.
April Posted January 3, 2022 Posted January 3, 2022 Uzgred, sinoć se pričalo kako se vrbuje snsjugend, kako se angažuju klinci i kako im nude da rade projekte kao bez stranačkih obaveza; na čelu ekipe je Lav Pajkić i imaju prostorije u Kosovskoj, da momak ne ide daleko od Skupštine.Tako da, može se očekivati najezda istih na ppp.Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Recommended Posts