I*m with the pilots Posted August 30, 2021 Posted August 30, 2021 (edited) Evo i prve recke za film od pouzdanog Marka Stojiljkovica https://www.pobjeda.me/clanak/strahinja-banovic-neocekivano-mocan-spoj-epske-pjesme-i-migrantske-krize Autor uspijeva da dva svijeta spoji u jedan artikulisan film koji govori o našem vremenu i o potrebi za ljudskošću u njemu. Ono što se činilo još i kao teži zadatak, Arsenijević na kraju uspijeva da uhvati i poentu Banović Strahinje i elegantno je transponuje u moderno vreme Rado cu gledati film Edited August 30, 2021 by I*m with the pilots 2
nisam ja Posted August 30, 2021 Posted August 30, 2021 istorija umetnosti se čini kao legitimna baza za bavljenje fotografijom.
Jimmy Kowalski Posted August 30, 2021 Posted August 30, 2021 3 hours ago, Frank Pembleton said: Radila je ona, nešto mi u glavi neki dokumentarci i svašta nešto.. ... Shiit has hit the fan Radila je za Bojana Vuletica prethodno, na prva dva njegova filma, takodje i za Stefana na njegovom debitantskom filmu Ljubav i drugi zlocini. Odavno su oni ekipica. U pozitivnom smislu naravno..
Milošica Posted August 30, 2021 Posted August 30, 2021 https://nova.rs/kultura/aleksej-bjelogrlic-jugoslovensko-dramsko-pozoriste-dragan-bjelogrlic-sin/ Bjela nagrađen za dobro odrađenu ulogu
gospa buba Posted August 30, 2021 Posted August 30, 2021 niko da se zajebe tehnolog tekstila da bude [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto. 1 2
kud u maglu Simoviću Posted August 30, 2021 Posted August 30, 2021 11 hours ago, April said: Jelena Stanković je Stefanova žena i ćerka Milića Stankovića...privatno je baš ok i fina, ali prvi put čujem da se bavi fotografijom na filmu, mislim da je diplomirala istoriju umetnosti kod Jaše Denegrija. Možda neko od ppprofesionalaca zna više? Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk to je onda mlađa simonidina sestra ona što je obradila u tehno verziji istruli mi dunja u fioci, ćerka milića od mačve?
ragasto Posted August 30, 2021 Posted August 30, 2021 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ona što je obradila u tehno verziji istruli mi dunja u fioci, ćerka milića od mačve? Joj
klimt Posted August 30, 2021 Posted August 30, 2021 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: to je onda mlađa simonidina sestra ona što je obradila u tehno verziji istruli mi dunja u fioci, ćerka milića od mačve? Da ne bude zabune Simonida je pravila etno-četno zajebanciju, tehno verziju "Istruli mi dunja u fijoci". Jelena sa tim nema nikakve veze! Privatno je upravo onakva kakvom je April opisao! Evo intervjua sa njom od pre nekoliko godina. https://www.fcs.rs/12478/ Mislim da je davno imala nameru da piše knjigu ili pravi dokumentarni film o Henri Alekanu... Ne sećam se više...
kud u maglu Simoviću Posted August 30, 2021 Posted August 30, 2021 pitanje je bilo jel su njih dve sestre?
klimt Posted August 30, 2021 Posted August 30, 2021 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: pitanje je bilo jel su njih dve sestre? Jesu. Samo je Simonida iz Milićevog drugog braka, a Jelena iz trećeg. 2
Frank Pembleton Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 Postoje valjda tri ćerke... ... Shiit has hit the fan
klimt Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 2 hours ago, slepa živana said: jaša ješa jiša joša juša Jerko 1
Jimmy Kowalski Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Kritika filma „Nečista krv” – Vlajčić: Dostojno književnog klasika 1 1
ragasto Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Da malo i pohvalimo nešto: Stanoviti Severin films će objaviti box set sa 20 folk horor filmova, a neki od njih su Leptirica, Štićenik i Devičanska svirka. Najzad remasterovani. Biće tu i intervjui sa Kadijevićem, Sultanovićem i Cacijem Mihajlovićem, kao i knjiga od 100tinak strana. Ghoul opširno najavljuje ovde: http://cultofghoul.blogspot.com/2021/08/srpski-horori-osvajaju-svet.html 5
Recommended Posts