I*m with the pilots Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 (edited) Evo i prve recke za film od pouzdanog Marka Stojiljkovica https://www.pobjeda.me/clanak/strahinja-banovic-neocekivano-mocan-spoj-epske-pjesme-i-migrantske-krize Autor uspijeva da dva svijeta spoji u jedan artikulisan film koji govori o našem vremenu i o potrebi za ljudskošću u njemu. Ono što se činilo još i kao teži zadatak, Arsenijević na kraju uspijeva da uhvati i poentu Banović Strahinje i elegantno je transponuje u moderno vreme Rado cu gledati film Edited August 30, 2021 by I*m with the pilots 2 Link to comment
nisam ja Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 istorija umetnosti se čini kao legitimna baza za bavljenje fotografijom. Link to comment
Jimmy Kowalski Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 3 hours ago, Frank Pembleton said: Radila je ona, nešto mi u glavi neki dokumentarci i svašta nešto.. ... Shiit has hit the fan Radila je za Bojana Vuletica prethodno, na prva dva njegova filma, takodje i za Stefana na njegovom debitantskom filmu Ljubav i drugi zlocini. Odavno su oni ekipica. U pozitivnom smislu naravno.. Link to comment
Milošica Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 https://nova.rs/kultura/aleksej-bjelogrlic-jugoslovensko-dramsko-pozoriste-dragan-bjelogrlic-sin/ Bjela nagrađen za dobro odrađenu ulogu Link to comment
gospa buba Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 niko da se zajebe tehnolog tekstila da bude [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto. 1 2 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 11 hours ago, April said: Jelena Stanković je Stefanova žena i ćerka Milića Stankovića...privatno je baš ok i fina, ali prvi put čujem da se bavi fotografijom na filmu, mislim da je diplomirala istoriju umetnosti kod Jaše Denegrija. Možda neko od ppprofesionalaca zna više? Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk to je onda mlađa simonidina sestra ona što je obradila u tehno verziji istruli mi dunja u fioci, ćerka milića od mačve? Link to comment
ragasto Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ona što je obradila u tehno verziji istruli mi dunja u fioci, ćerka milića od mačve? Joj Link to comment
klimt Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: to je onda mlađa simonidina sestra ona što je obradila u tehno verziji istruli mi dunja u fioci, ćerka milića od mačve? Da ne bude zabune Simonida je pravila etno-četno zajebanciju, tehno verziju "Istruli mi dunja u fijoci". Jelena sa tim nema nikakve veze! Privatno je upravo onakva kakvom je April opisao! Evo intervjua sa njom od pre nekoliko godina. https://www.fcs.rs/12478/ Mislim da je davno imala nameru da piše knjigu ili pravi dokumentarni film o Henri Alekanu... Ne sećam se više... Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 pitanje je bilo jel su njih dve sestre? Link to comment
klimt Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: pitanje je bilo jel su njih dve sestre? Jesu. Samo je Simonida iz Milićevog drugog braka, a Jelena iz trećeg. 2 Link to comment
Frank Pembleton Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Postoje valjda tri ćerke... ... Shiit has hit the fan Link to comment
slepa živana Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 jaša ješa jiša joša juša Link to comment
klimt Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 2 hours ago, slepa živana said: jaša ješa jiša joša juša Jerko 1 Link to comment
Jimmy Kowalski Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Kritika filma „Nečista krv” – Vlajčić: Dostojno književnog klasika 1 1 Link to comment
ragasto Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Da malo i pohvalimo nešto: Stanoviti Severin films će objaviti box set sa 20 folk horor filmova, a neki od njih su Leptirica, Štićenik i Devičanska svirka. Najzad remasterovani. Biće tu i intervjui sa Kadijevićem, Sultanovićem i Cacijem Mihajlovićem, kao i knjiga od 100tinak strana. Ghoul opširno najavljuje ovde: http://cultofghoul.blogspot.com/2021/08/srpski-horori-osvajaju-svet.html 5 Link to comment
Recommended Posts