Zli Gli Posted February 6 Posted February 6 Luda neka tetka od 5 banki, deluje da je bila bas lepa ali sad ima mindjusu u nosu i velike tetovaze pa nije bas prijatna pojava 1
Bambula Posted February 6 Posted February 6 (edited) On 29. 1. 2024. at 18:53, Grunf said: zasto neki autobusi i kamioni imaju po dve ili tri nalepnice sa ogranicenjima brzine? tipa 80, 90, 100 Autobus je ograničen na 80km/h, osim na AP gde je ograničenje 100km/h.Ako se vrši organizovan prevoz dece onda je ograničenje 70km/h.Isto važi i za teretna vozila do 7.5t koja na AP mogu da se kreću brzinom od 100km/h. Za teretna vozila preko 7.5t opet važi ograničenje od 80km/h, dok je na AP 90km/h.Zato imaju više nalepnica. Autobusi gradskog prevoza su ograničeni na 50km/h, kao i svaki autobus koji ima predvidjena mesta za stajanje. Nema veze sa državom u kojoj vozi Edited February 6 by Bambula 2
askeladden Posted February 6 Posted February 6 On 19. 1. 2024. at 23:35, Eleniko said: video sam na benzinskoj pumpi u smakedoniji ovaj vikend da prodaju nekakve čarape tj navlake za gume kao dobru stvar protiv klizanja po ledu i snegu. ne košta puno, manje od 25e, lakše se montira od lanaca i moglo bi da deluje. https://www.kemoimpex.com/novosti/sve-sto-biste-trebali-da-znate-o-carapama-za-sneg
vememah Posted February 6 Posted February 6 1 hour ago, Bambula said: Nema veze sa državom u kojoj vozi Skoro, ali ne baš potpuno. Ako pogledaš ovu tabelu vidi se da nije u svim državama isto ograničenje, recimo u Poljskoj noćni gradski busevi mogu da voze 60 km/h, a u Mađarskoj na autoputu ne sme brže od 80. https://trip.studentnews.eu/s/4086/77069-Buses-standard-speed-limits-in-Europe.htm
Valk Posted February 21 Posted February 21 Parking servis aplikacija javlja ako fasujem kaznu za parkiranje ili ne? @Milosh76 ti bi mogao znati
Moća Posted February 21 Posted February 21 1 hour ago, Valkyrie said: Parking servis aplikacija javlja ako fasujem kaznu za parkiranje ili ne? @Milosh76 ti bi mogao znati Imas valjda sajt parking servisa gde ukucas reg. broj i izadje da li imas kaznu ili ne.
Valk Posted February 21 Posted February 21 Just now, Moća said: Imas valjda sajt parking servisa gde ukucas reg. broj i izadje da li imas kaznu ili ne. Znam za to, pitam ZA APLIKACIJU, aj što je Kums zlurad al što si ti brate Moćo.
radnik Posted February 21 Posted February 21 Stize poruka. Znam jer se kolega par puta zeznuo, a koristi aplikaciju. 2 1
Milosh76 Posted February 21 Posted February 21 2 hours ago, Valkyrie said: Parking servis aplikacija javlja ako fasujem kaznu za parkiranje ili ne? @Milosh76 ti bi mogao znati Ja sam ladno otkucao odgovor, a nisam poslao 😂 Da, ako te slika oko sokolovo stize poruka kroz aplikaciju, za ove pesake ne znam. 1
Moća Posted February 21 Posted February 21 46 minutes ago, Valkyrie said: Znam za to, pitam ZA APLIKACIJU, aj što je Kums zlurad al što si ti brate Moćo. Ja bi da pomognem a ti tako ccc.
radisa Posted February 21 Posted February 21 Ako si platio preko sms-a pa nisi produzio stize sms... Inace, zelena zona vam je u BG baš teški smor zbog toga sto treci sat da platis imas 5 minuta na isteku drugog... Prosle nedelje to zaboravio... Sastanak se oduzio i ja platim na 10 minuta do isteka i naravno da mi ne prihvati... 1
Milosh76 Posted February 21 Posted February 21 Ja cekam zenu da zavrsi neki pregled, filozofiram ovde o kaznama i zaboravih da produzim parking Da, stize poruka za kaznu za parkiranje 😡 3 1
Recommended Posts