February 6, 20241 yr Luda neka tetka od 5 banki, deluje da je bila bas lepa ali sad ima mindjusu u nosu i velike tetovaze pa nije bas prijatna pojava
February 6, 20241 yr On 29. 1. 2024. at 18:53, Grunf said: zasto neki autobusi i kamioni imaju po dve ili tri nalepnice sa ogranicenjima brzine? tipa 80, 90, 100 Autobus je ograničen na 80km/h, osim na AP gde je ograničenje 100km/h.Ako se vrši organizovan prevoz dece onda je ograničenje 70km/h.Isto važi i za teretna vozila do 7.5t koja na AP mogu da se kreću brzinom od 100km/h. Za teretna vozila preko 7.5t opet važi ograničenje od 80km/h, dok je na AP 90km/h.Zato imaju više nalepnica. Autobusi gradskog prevoza su ograničeni na 50km/h, kao i svaki autobus koji ima predvidjena mesta za stajanje. Nema veze sa državom u kojoj vozi Edited February 6, 20241 yr by Bambula
February 6, 20241 yr On 19. 1. 2024. at 23:35, Eleniko said: video sam na benzinskoj pumpi u smakedoniji ovaj vikend da prodaju nekakve čarape tj navlake za gume kao dobru stvar protiv klizanja po ledu i snegu. ne košta puno, manje od 25e, lakše se montira od lanaca i moglo bi da deluje. https://www.kemoimpex.com/novosti/sve-sto-biste-trebali-da-znate-o-carapama-za-sneg
February 6, 20241 yr 1 hour ago, Bambula said: Nema veze sa državom u kojoj vozi Skoro, ali ne baš potpuno. Ako pogledaš ovu tabelu vidi se da nije u svim državama isto ograničenje, recimo u Poljskoj noćni gradski busevi mogu da voze 60 km/h, a u Mađarskoj na autoputu ne sme brže od 80. https://trip.studentnews.eu/s/4086/77069-Buses-standard-speed-limits-in-Europe.htm
February 21, 20241 yr Parking servis aplikacija javlja ako fasujem kaznu za parkiranje ili ne? @Milosh76 ti bi mogao znati
February 21, 20241 yr 1 hour ago, Valkyrie said: Parking servis aplikacija javlja ako fasujem kaznu za parkiranje ili ne? @Milosh76 ti bi mogao znati Imas valjda sajt parking servisa gde ukucas reg. broj i izadje da li imas kaznu ili ne.
February 21, 20241 yr Just now, Moća said: Imas valjda sajt parking servisa gde ukucas reg. broj i izadje da li imas kaznu ili ne. Znam za to, pitam ZA APLIKACIJU, aj što je Kums zlurad al što si ti brate Moćo.
February 21, 20241 yr 2 hours ago, Valkyrie said: Parking servis aplikacija javlja ako fasujem kaznu za parkiranje ili ne? @Milosh76 ti bi mogao znati Ja sam ladno otkucao odgovor, a nisam poslao 😂 Da, ako te slika oko sokolovo stize poruka kroz aplikaciju, za ove pesake ne znam.
February 21, 20241 yr 46 minutes ago, Valkyrie said: Znam za to, pitam ZA APLIKACIJU, aj što je Kums zlurad al što si ti brate Moćo. Ja bi da pomognem a ti tako ccc.
February 21, 20241 yr Ako si platio preko sms-a pa nisi produzio stize sms... Inace, zelena zona vam je u BG baš teški smor zbog toga sto treci sat da platis imas 5 minuta na isteku drugog... Prosle nedelje to zaboravio... Sastanak se oduzio i ja platim na 10 minuta do isteka i naravno da mi ne prihvati...
February 21, 20241 yr Ja cekam zenu da zavrsi neki pregled, filozofiram ovde o kaznama i zaboravih da produzim parking Da, stize poruka za kaznu za parkiranje 😡