bags Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 7 hours ago, zorglub said: Nema Dačije kod Renoa. Ima ovaj novi logo... 1
mraki Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 On 8.7.2022. at 20:02, lord_s said: Primetih malu ogrebotinu na displeju infotainment sistema. Onaj tip ogrebotine koji se vidi pod nekim posebnim uglom i osvetljenjem. Ima li neko neki savet kako bi se to moglo mozda resiti? Vidim na netu nekakva resenja, ali se plasim sam to da isprobam. Najbolje je da sačekaš par dana, i više je nećeš primećivati. 4
vememah Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 (edited) 1 hour ago, bags said: Ima ovaj novi logo... Baš je ružan. Edited July 12, 2022 by vememah
radisa Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 6 minutes ago, vememah said: Baš je ružan. Ide uz ovo: 1
lord_s Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 Najbolje je da sačekaš par dana, i više je nećeš primećivati. [emoji3]Tako ce i biti.Inace nisam jos doziveo da mi majstori odgovore u pozitivnom tonu na bilo sta sto sam ih pitao, jebeno ikada. "Pa znas, to tako ne moze", "Nikad nam to niko nije reklamirao", "Ne radimo to", "Ostavi ti to tako i vozi", "Ne znam, morali bi da otvorimo to sve da vidimo", "Nemas zakazno, odjebi", "Ko ti je to radio/rekao, nista to ne valja", etcSent from my M2012K11AG using Tapatalk
nesha taxista Posted July 14, 2022 Posted July 14, 2022 Onda moram primetiti da nemaš sreće s majstorima. Kod mene je doduše bilo i toga što si naveo, ali i potpuno suprotnih iskustava.
foto Posted July 14, 2022 Posted July 14, 2022 dobar majstor se zove na slavu. (bar od strane nas sto imamo vozila gde se nesto popravlja, a ne zamenjuje novim sklopom)
napadaj Posted July 17, 2022 Posted July 17, 2022 Jutros natočim na Molu do čepa, pa odem na Garaško jezero. Od Aranđelovca do tamo ima desetak kilometara, dosta krivina i većih i manjih uzbrdica i nizbrdica, baš dobar put za vožnju, samo je u dosta lošem stanju, pa ima rupa. Parkiram pored puta na maloj nizbrdici, odem na jezero, vratim se posle tri sata, kad ono bara ispred zadnjeg desnog točka i benzin konstantno kaplje. Ao jebote, gde da nađem majstora u nedelju u 2 sata, a treba još da se vratim za Beograd posle. Nađemo ipak nekog gospodina da pogleda, stavim auto na kanal, gleda on dole, kaže sve okej. I onda se seti da pogleda poklopac pumpe koji stoji sa desne strane ispod zadnje klupe i ladno se taj poklopac malo pomerio, pa podliva negde oko njega kad je rezervoar napunjen. Vratio se u BG, sve okej kad se potroši malo goriva, eno ni kap nije izašla na parkingu otkako sam se vratio. Sreća u nesreći. Imate preporuku za nekog dobrog majstora za Citroen na Zvezdari? 1
foto Posted July 21, 2022 Posted July 21, 2022 dok ne resis problem. sipaj gorivo do prvog izbacivanja pistolja. nemoj da teras do cepa. sa takvim tocenjem verovatno neces ni imati problema. 1
Mil@n Posted July 22, 2022 Posted July 22, 2022 Meni najveći utisak da kolega napadaj ima para da sipa do čepa, bravo Ja sipao neki dan za 3500, trećina rezervoara. Jebote, kako nas sisaju, to je strašno. 3
napadaj Posted July 22, 2022 Posted July 22, 2022 Pa isti đavo, zar ne? Da li ću da sipam pun pa vozim neko vreme ili da sipam do pola, pa vozim polovinu tog vremena, nema neke razlike.
foto Posted July 22, 2022 Posted July 22, 2022 (edited) ne do pola, nego kada ti pistolj prekine tocenje prvi put nemoj dolivati pomalo. ostace taman dovoljno zraka u rezervoaru da ne curi oko pumpe. edit: vidim da odgovaras milanu. nema veze... Edited July 22, 2022 by foto
Desmond Bojčinski Posted July 22, 2022 Posted July 22, 2022 2 hours ago, Mil@n said: 3500, trećina rezervoara Eee, u puntišu sipao danas pun gasa, 4000 i kusur, sećam se kad sam ga kupio bilo 1200, još ga terao ubosnu da sipam pun za nepunih 900...
Mil@n Posted July 22, 2022 Posted July 22, 2022 Eee, u puntišu sipao danas pun gasa, 4000 i kusur, sećam se kad sam ga kupio bilo 1200, još ga terao ubosnu da sipam pun za nepunih 900...Moj prvi auto, suzuki gls 1.0 bio crvena pun, 30l a gas bio 36. Nije da nismo napredovali od tad. Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
booyaka Posted July 23, 2022 Posted July 23, 2022 Meni najveći utisak da kolega napadaj ima para da sipa do čepa, bravo Ja sipao neki dan za 3500, trećina rezervoara. Jebote, kako nas sisaju, to je strašno. I ja tako sipam, ranije zaboravim kad sam sipao sad ne izdrži ni 3,4 dana.
Recommended Posts