angelada Posted November 13, 2021 Posted November 13, 2021 (edited) 2 hours ago, renne said: a možda su ti jednostavno zviždale trake na kolovozu kada prelaziš preko njih? Jer na tom putu je takav premaz namerno napravljen da se čuje kada prelaziš preko trake Onda sam procitala romansiranu verziju edit: u toj romansiranoj verziji trake na mostu imaju senzor reko vidi bre djilas nije slucajno zavrsio masinski Edited November 13, 2021 by angelada 1
kud u maglu Simoviću Posted November 13, 2021 Posted November 13, 2021 3 hours ago, Zli Gli said: Ladno ces stvarno uzeti minija, uzas Sent from my M2012K11G using Tapatalk sad je i neki t roc u opticaju 1
Valk Posted November 13, 2021 Posted November 13, 2021 4 hours ago, angelada said: Onda sam procitala romansiranu verziju edit: u toj romansiranoj verziji trake na mostu imaju senzor reko vidi bre djilas nije slucajno zavrsio masinski Autoput BG-Niš takođe ima te zvučne trake, ne podnosim to ali smatram za koristan feature. 1
Zli Gli Posted November 13, 2021 Posted November 13, 2021 Meni neko rekao da je to kao ako neko malo zakunja za volanom, zaspi. Ima logike, zvuk je dosta iritantan i cuje se solidno.Kumse, T Roc je za minija Rols Rojs, uzimaj. Sent from my M2012K11G using Tapatalk 2
pbg12345 Posted November 13, 2021 Posted November 13, 2021 i na obilaznici imaju trake isto sam reagovao prvi put razmisljao sta se sjebalo na autu 1
Milosh76 Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 On 13.11.2021. at 10:37, angelada said: Vozim ja tako jutros... Ovo ti verovatno instruktor nije rekao, a to je osnova svake voznje. 1 1
angelada Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 Mentalna beleska: sledeci put plati stanarinu za gume. Prvo nisam mogla da nadjem mesto ispred zgrade, onda kao aha ja cu iza pa na zadnji ulaz - samo sto nemam kljuc od zadnjih vrata, pa sam se onda setila da je to tocak i da se kotrlja - medjutim, stavili su mi u toliko lepe kese da mi je bilo zao da ih kotrljam i u finalu kapiram da sam promenila kljuc od podruma i morala sam sve da ih odnesem na drugi sprat. Treba dodati da mi se par ljudi ponudilo da pomogne, ali ne, sta je to za mene, to je obicna guma. Mislim da sam dobila zeludacnu kilu. U ostalim vestima ide ovo s vozenjem automobila sve bolje, sta vise, da ne moram da radim verovatno bih se vozikala po ceo dan. Ako slucajno ima neki pocetnik na temi - imam samo da kazem - sto vise vozis to bolje vozis. 4 1
kud u maglu Simoviću Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 angeladin subotnji vozački dnevnik kad sabiješ 10k km, smatraj se vozačem 1
Milosh76 Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: angeladin subotnji vozački dnevnik Odlicna ideja za topic ajde @angelada ne budi lenja Mozes posle i blog da otvoris, pa da se obogatis, pa Youtube kanal... ima zilijarderka da postanes 1
angelada Posted November 28, 2021 Posted November 28, 2021 Hej opet ja:) je l ima neko ideju kako da “skupim” retrovizore do kraja, posto ovo dugme koje mi knjizica nudi na mom Cliu ne postoji (zaokruzila crvenom, fotka u nastavku). Je l moze to rucno?
Milosh76 Posted November 28, 2021 Posted November 28, 2021 Verovatno nemas tu mogucnost ako dugme ne postoji tj oprema tvog automobila nema tu opciju.Pogledaj kako ti izgleda retrovizor, da li mozes lagano da ga savijes bez da polomis nesto.Ako nemas elektronsko sklapanje, sigurno mozes rucno, samo budi pazljiva da ne polomis nesto. 1
kud u maglu Simoviću Posted November 28, 2021 Posted November 28, 2021 11 minutes ago, angelada said: Hej opet ja:) al nije subota 1
angelada Posted November 28, 2021 Posted November 28, 2021 Pocela sam i nedeljom da vozim @Milosh76 pa izgleda mi stameno, bojim se da bih mu nanela neko zlo. Ali hajde da probam nezno pa da vidim, uvek mi ostaje da pisem mejl Kompresoru, nadam se da me nisu blokirali ili poslali u spam.
jms_uk Posted November 28, 2021 Posted November 28, 2021 Pocela sam i nedeljom da vozim:happy: [mention=1302]Milosh76[/mention] pa izgleda mi stameno, bojim se da bih mu nanela neko zlo. Ali hajde da probam nezno pa da vidim, uvek mi ostaje da pisem mejl Kompresoru, nadam se da me nisu blokirali ili poslali u spam. https://www.byri.net/2021/10/04/renault-clio-captur-and-arkana-shortage-of-electric-folding-mirrors/Sent from my iPhone using Tapatalk 1
Recommended Posts