ToniAdams Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Odlična je i škoda, koja inače iz nekog razloga košta u rangu golfare kao nova. Ova mazda 6 je verovatno najlepši auto koji se pojavio u poslednjih 10 god, ali ne mislim da bilo u čemu drzgom značajno šije škodu. Što će reći, bilo šta da uzme neće da pogreši. Ja bih možda mazdu, čisto zbog vizuelnog momenta
Milošica Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 Hvala na odgovorima. Prelepa je Mazda,a Skoda nesto jeftinija i prakticnija,mada i Superb je meni jako lep auto. I ja bih ipak verovatno pre Mazdu izabrao..
Valk Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 23 hours ago, Milošica said: Rekao bih da je do toga sto ove automobile vozi veliki broj ljudi pa je normalno da se najcesce kvare. +1 Prosta statistika.
Caligula Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 On 12.9.2018. at 17:59, Caligula said: Dobio mail iz predstavnistva rentakara, kazu da je auto osiguran na stetu do 400e a ovo sto vide na fotografiji izgleda kao 100-150E stete, tako da uzivajte mister kaligula, najverovatnije ste pokriveni (hoce ipak da vide ostecenje uzivo) Zorglub bio u pravu, platio sam stetu ipak (nisam dobro rastumacio mail) sreca u nesreci te sam iznajmio kod privatnika pa me nije odro i vozao do ovlascenog servisa da tamo porocenjuju stetu. btw. covek se na dobro zacas navikne, tri minuta sam se navikavao na C3, sada se vratio mom Kliju kojeg vozim vec godinu i vise i kao da sam usao u traktor vec drugi dan. Sve tvrdo, servo volan tezi 5x, menjac je tvrd ko bukva, kvacilo tvrdo... onaj sitroen ko video igrica.
Milosh76 Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 Koja je razlika u godistu ta dva automobila?
Caligula Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 he he oko deset godina jbg. Mislim da je ovaj 2012to.
renne Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 44 minutes ago, Caligula said: Zorglub bio u pravu, platio sam stetu ipak (nisam dobro rastumacio mail) sreca u nesreci te sam iznajmio kod privatnika pa me nije odro i vozao do ovlascenog servisa da tamo porocenjuju stetu. btw. covek se na dobro zacas navikne, tri minuta sam se navikavao na C3, sada se vratio mom Kliju kojeg vozim vec godinu i vise i kao da sam usao u traktor vec drugi dan. Sve tvrdo, servo volan tezi 5x, menjac je tvrd ko bukva, kvacilo tvrdo... onaj sitroen ko video igrica. i dalje stoji ponuda, dam ti za 14k evrića
Caligula Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 1 minute ago, renne said: i dalje stoji ponuda, dam ti za 14k evrića Kad ga izvozas do 7K javi
Caligula Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 ti izgleda nisi srecan sa tim vijaklom? Meni se cini kao bas odlicno auto, za duzi vremenski period.
renne Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 Ja prezadovoljan. Odličan. Pisao sam duži opis na novim automobilimaNego se malo šalim sa tobom
maheem Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 2 hours ago, Caligula said: Zorglub bio u pravu, platio sam stetu ipak (nisam dobro rastumacio mail) sreca u nesreci te sam iznajmio kod privatnika pa me nije odro i vozao do ovlascenog servisa da tamo porocenjuju stetu. btw. covek se na dobro zacas navikne, tri minuta sam se navikavao na C3, sada se vratio mom Kliju kojeg vozim vec godinu i vise i kao da sam usao u traktor vec drugi dan. Sve tvrdo, servo volan tezi 5x, menjac je tvrd ko bukva, kvacilo tvrdo... onaj sitroen ko video igrica. Sramim se priznati ali meni su stari traktori lepsi za voznju, al jbga, novija vozila to nadomescuju sa modernom opremom.
namenski Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 5 hours ago, Caligula said: servo volan tezi 5x Servo volan ili samo volan? Ili ti ne pravis razliku, svejetoisto, samo se malo teze mota? 3 hours ago, maheem said: Sramim se priznati ali meni su stari traktori lepsi za voznju +1
Tresko Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 On 15.9.2018. at 10:08, Ras said: Nema Dačije, a ni Lade. Pa lista sadrži automobile.
Recommended Posts