maheem Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Daj fotku ostecenja. Pa reci da si ga takvog nasao na parkingu. Idi na njihov sajt pa vidi sta pise za ostecenja.
ToniAdams Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Uvek možeš da ih verbalno izmrcvaris pa da ti jos plate dodeš
Caligula Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Meni grk reko " full, full incurenc" i klimao glavom. Jebiga nisam citao, procitacu cim budem u blizini dokumenta.
Caligula Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 (edited) 1 minute ago, ToniAdams said: Uvek možeš da ih verbalno izmrcvaris pa da ti jos plate dodeš Beli listici ovde ne pale, daj neku grcku temu Edited September 9, 2018 by Caligula
Caligula Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Potpisao ugovor, nisam doplacivao jebemmu.
zorglub Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 (edited) Mislio sam da je ovdašnja situacija. Svejedno, ne prepuštaj ništa slučaju. PS: Ako je "ful insurans", onda si potpisao da ćeš nešto doplatiti u odnosu na potvrđenu cenu najma. Koja vrlo lako može ispasti manja od cene osiguranja. Čitaj šta potpisuješ čoveče. Edited September 9, 2018 by zorglub
zorglub Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 (edited) On 6.9.2018. at 10:00, Ras said: Žrtva Focusove pojave je smešno mali prtljažnik za klasu Nešto je manji od Golfovog, a u odnosu na Astrin (J, K) je Ali Babina pećina. Ne bežite od Mk3, dobar je auto. Iskreno, mislio sam da su priče o upravljivosti patka, ali me je put kroz Bosnu sa 1.5 (ili 1.6) TDCi razuverio. Pride automatik, Powernešto radi ništa gore od DSGa. Odmor od vožnje. Edited September 9, 2018 by zorglub
ToniAdams Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Meni neki dan, iako sam imao ful os isporučili račun za dubinski pranje suvozackog sedišta i administrativnu taksu šta god to bilo. 650 din pranje plus oko 2k ta taksa. Naplatili od novca koji je deponovan za slucaj kazni. Sledeći put kad uzmem kod njih morace dosta toga da popravljaju. Ne treba ni da pominjem da niko nije pipnuo suvozacko sjedalo.
zorglub Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Toni - enterijer, donji postroj i pneumatici skoro nigde nisu pokriveni, koje god osiguranje uzeo. To što su đubrad je druga stvar, zato sam i prepao Kauboja.
ToniAdams Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 1 hour ago, zorglub said: Toni - enterijer, donji postroj i pneumatici skoro nigde nisu pokriveni, koje god osiguranje uzeo. To što su đubrad je druga stvar, zato sam i prepao Kauboja. To nisam znao. Na konto ful kaska, samo sam predao ključeve i otišao. Baja samo pogledao dal je auto pun, i kao sve kul, putuj igumane. A ni ja nisam zagledao auto kad sam ga uzimao.
zorglub Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 40 minutes ago, Host said: Ne kapiram sta je tacno svrha policijskog zapisnika? Oproste ti stetu jer ga je pocinilo trece lice? Osiguravajuća društva ga zahtevaju rent a car kućama, ovde. 23 minutes ago, ToniAdams said: To nisam znao. Na konto ful kaska, samo sam predao ključeve i otišao. Baja samo pogledao dal je auto pun, i kao sve kul, putuj igumane. A ni ja nisam zagledao auto kad sam ga uzimao. Uvek zahtevajte kopiju ugovora i pre/post inspection slip-a, ako ne trčite na let, sačekajte kompletnu dokumentaciju. Isto pri preuzimanju, pregledajte auto i zahtevajte da se sva oštećenja i nedostaci upišu u pomenuti slip.
ToniAdams Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Dobio sam kopiju ugovora gde ne piše ništa o bilo kakvoj šteti ili prljavštini, ako se dobro sećam. Pošto su mi se javili majkom, apsolutno su ignorisali sva moja naknadna pitanja, iako na kraju maila stoji ono klasično, ako imate neka pitanja, blablabla
zorglub Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Kopiju zatvorenog ugovora? Možeš i ovo isterati, zbog principa, a ako i dalje ne odgovaraju i ne pružaju dokaze/razloge naplate, ima rešenje i za to.
ToniAdams Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Dada. Moram pronaći. Od dokaza su poslali fotku prljavog sedišta. I to je to. Voleo bih da isteram, u svakom sl. Ako imaš kakvu ideju, javi
Caligula Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 (edited) Mozda si vozio neku prljavicu xe xe Spoiler Jbt kolko glupa shala, ponosan sam Edited September 9, 2018 by Caligula
Recommended Posts