radisa Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 ali kako mogu znati da si to radio u nekom drugom servisu ako ti urade kako treba? kapiram da samo treba da se ispegla i prefarba. Moguće da si u pravu, ali neću da rizikujem garanciju za 50€ razlike...
ToniAdams Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 pa nema trika da provale jebemu. nema nacina naprosto. nece da ti gituju.
Lancia Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 Zveknuo sam danas iznad levog prednjeg točka karoseriju, pokušavajući da se prvo uparkiram, pa isparkiram iz uzanog prostora između znaka i parkiranog automobila... Sva sreća, udario sam znak, ne parkirani auto... Koliko da očekujem da će me u ovlašćenom servisu izuti za ispravljanje i farbanje? Će bude više od 200€? Uh bre, ja sam danas slucajno omanuo da ne tresnem u audija, kad sam se isparkiravao. Skroz odsutan i neispavan, sam me Manitu spasao, audi nov ko casa.
radisa Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 . Skroz odsutan i neispavan, Ma i ja isto, sinoć se kasno vratio iz Sarajeva, još razmišljam da li danas idem za Bg ili ne, i skontam da će me više mrzeti da idem u ponedeljak-utorak, i ajde da odradim... I onda kad sam već tamo, da odem da napunim tag za autoput skoknem do Ustaničke i jbg...
kud u maglu Simoviću Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 a da obidješ otpade i pazariš taj deo. ofarbaju ti ga i voila beše tojota? ne bih da te smorim, mislim da limarijski i farbarski radovi nema šanse da budu manje od 300-500€ radni sat puta xy + delovi moj kolega ozbiljno razvukao 4/5 strane + retrovizor + staklo + far + farbanje 2000€. honda je u pitanju
radisa Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 a da obidješ otpade i pazariš taj deo. ofarbaju ti ga i voila beše tojota? ne bih da te smorim, mislim da limarijski i farbarski radovi nema šanse da budu manje od 300-500€ radni sat puta xy + delovi moj kolega ozbiljno razvukao 4/5 strane + retrovizor + staklo + far + farbanje 2000€. honda je u pitanju Tojota Corola je... 2016... Uf, pa ne daje mi se više od 200€... NIje to ozbiljno toliko, bar mi tako ne izgleda... Taj deo nije prevelik, ne bi trebalo baš da dobacim do 500€... AJde,slikaću sutra i javiću koliko je bilo... Idem sutra u servis, svakako...
čekmeže Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 pa nema trika da provale jebemu. nema nacina naprosto. nece da ti gituju. +1
kud u maglu Simoviću Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 mislim da će da ti ponude zamenu te limarije + farbanje. teško da će da se bakću sa krpljenjem
Mil@n Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 mislim da gresis, ako treba da se skida. Rekoh, minimum, ali je realno više od toga. Meni je doduše dobar prijatelj odradio krilo i branik za 10.000 sa sve farbanjem. Nije najbolji majstor na svetu, ali je urađeno na ivici prepoznatljivosti, ko ne zna, ne bi ni znao da je bilo udareno. Dakle, može i za manje, ostalo je na renomeu™ majstora i standardu koji fura. Naravno, kvalitet radova varira. Ne sumnjam da će neko da traži 300, 400, samo je pitanje da li realno ta razlika vredi. p.s. nije da sam neki expert za limariju, zaključujem na osnovu ekih ličnih iskustava. :)
kud u maglu Simoviću Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 ovlašćeni servis se ne bakće sa krpljenjem limarije, gitovanjem i sličnim stvarima, samo ih menjaju i farbaju dobra stvar kod ovl. srvs je da kada se ta limarija menja uglavnom su žabice™ koje je pridržavaju neupotrebljive, a ovi ih zamene sve. tako da nema posle onih mesta gde prozukne limarija na spojevima npr. kod krila to obični limari nemaju i ne žele da se smaraju sa tim
Peter Fan Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Ja imam lanac. Jel to isto? I jel to prestane kad se zagreje? Nije isto. Ali cak i da imas lanac od radilice do bregaste osovine, imas i remen koji pokrece alternator, pumpu za vodu, kompresor za klimu, itd. Najvjerovatnije ti je taj remen problem ili zatezac za njega, odnosno lezaj na kom se zatezac vrti.
radisa Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 ovlašćeni servis se ne bakće sa krpljenjem limarije, gitovanjem i sličnim stvarima, samo ih menjaju i farbaju dobra stvar kod ovl. srvs je da kada se ta limarija menja uglavnom su žabice™ koje je pridržavaju neupotrebljive, a ovi ih zamene sve. tako da nema posle onih mesta gde prozukne limarija na spojevima npr. kod krila to obični limari nemaju i ne žele da se smaraju sa tim Vrnuh se iz servisa... 120e + žabice koje izlome da se zamene što može biti još 10ak e... Kako sam se nadao, dobro sam se udao... Samo peglanje i farbanje će biti... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
ToniAdams Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Vrnuh se iz servisa... 120e + žabice koje izlome da se zamene što može biti još 10ak e... Kako sam se nadao, dobro sam se udao... Samo peglanje i farbanje će biti... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
Recommended Posts