August 20, 201212 yr Došlo vreme, kreće se prekosutra u cik zore:Ruta pretrpela određene izmene i proširenja zahvaljujući savetima dobrog sveta (sitnija skretanja ne mogu ubačit u mapu, ne da google maps), hoteli rezervisani, parking obezbeđen, najveći termos za kafu kupljen, Focus fokusiran i alko-testovima opremljen (čudo je francuska policija šta sve traže), samo još muziku na usb da napakujem i ole.jesi li za kompletnu rutu rezervisao hotele?
August 20, 201212 yr kamo duh potreban za roadtrip?spontanost, neizvesnost, spavanje po klupama, plazama itede -_-
August 20, 201212 yr zato sto sam ja imao dilemu da li rezervisati ili ne. na kraju sam se odlucio za fleksibilnost. recimo, plan je bio da prenocimo u beziers, ali me uhvati neka guzva na smaom ulazu u grad i ja posle nekih sat vremena izasao iz kolone i otaisao dalje. a bilo je i ostajanja duze od planiranog. ja sam imao kracu rutu pa sam mogao da budem fleksibilniji. verujem da je tebi potrebnija veca disciplina i da si sve lepo iskalkulisao.dobar provod ti zelim.
August 20, 201212 yr obrati paznju i na saputnickog, taj posebno zna da pravi problema i srecan put! :smoris:
August 20, 201212 yr Pa tako nekako, matematika vreme-kilometraža je većinom diktirala prenoćišta, uz par njih u gradovima u kojima želimo malo više da izblejimo. Hvala puno.
August 24, 201212 yr Tri stvari po kojima je jasno da auto-put vodi na jug: sve prljavije klonje na pumpama, sve bolja kafa i sve nasmejaniji ljudi. Jebeš klonje.Dobačismo do Baskije (zabodosmo nenormalan hotel u Gordexoli za smešnu kintu), put je za sada potpuno ludilo. Odo sad u Bilbao da ždernjam i sabijem koji vops pa zorom dalje.
August 24, 201212 yr Tri stvari po kojima je jasno da auto-put vodi na jug: sve prljavije klonje na pumpama, sve bolja kafa i sve nasmejaniji ljudi. Jebeš klonje.Dobačismo do Baskije (zabodosmo nenormalan hotelu Gordexoli za smešnu kintu), put je za sada potpuno ludilo. Odo sad u Bilbao da ždernjam i sabijem koji vops pa zorom dalje.bingo.bre za 65 evara u Madridu neki budjav hostel.
September 5, 201212 yr Posle 2 nedelje i preko 6k kilometara ponovo doma. Bilo je nenormalno dobro, prepun sam utisaka. Bačiću koju riječ i fotku kad se naspavam.
September 5, 201212 yr svaka čast! ja sve planiram da ispišem koju reč o Americi, čim sjaše zlo zvano posao s mene.