Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

Hvala svima na preporukama. 

Ja sam više razmišljao u pravcu Sonic, Earth Worm Jim, Worms (kad smo već kod crva), možda neki Sega emulator definitivno, da ga “izvučem” iz krvi i klanja. Aladina smo igrali na Segi, gadjaš protivnike jabukama a majmunče ide za tobom. To su bili dani- bio sam glavna faca kad izvedem fatality sa Sub Zerom u dvojci sa 7 “ledjenja” i aperkatom koji otkine pola tela. 

Žena mu je kupila kopiju gejm boja u nekoj radnji, malko se zanimao sa Super Mariom ali je baterija ubrzo riknula pa ga je odnela na reklamiranje. Djubre kinesko. 

@Svarog

Pikamo samo na kompu, ali u obzir dolaze i mob i tablet.

Posted (edited)

Možda Guacamelee?

Edited by napadaj
Posted
15 minutes ago, napadaj said:

Možda Guacamelee?

Ovo deluje simpa :)

Posted

Ima dva dela, super je. Baš lagano i opušteno, bez krvi, nasilja, a zabavno je zbog stalnog skakanja, novih pokreta itd. :)

Posted

+1 za MAME emulator. Kupis onaj najobicniji dzojped od 800 kinti (ili dva pa da igrate zajedno) i pustis ga da se igra cega god zeli, od platformi, zezaliza, super Maria, ima i basketa, NBA Jam, nekih fudbala. Ima i nekih deci bliskih tematskih igara, tipa Asterix i Nindza kornjace. 

Mislim da je dzojped jako intuitivan i neces morati da ga nadgledas dok se igra, naucis ga na strelice i dva dugmeta i to je to. Moze naravno sve i preko tastature, samo je ovako mozda veci smek.

Posted (edited)
5 hours ago, John Coltrane said:

U cilju da ga trenutno skinem sa krvavih pucačina, tražim od vas preporuke šta bi mogao špilati, a da nisu auto trke. Unapred zahvalan.

Jet Set Radio HD, Nights into Dreams HD, Sunset Overdrive.  A izaćiće uskoro i Puyo Puyo Tetris 2 za PC.

Edited by eumeswil
Posted
On 22.12.2020. at 16:57, renne said:

pa u tom nekom uzrastu se igrao space invaders, eventualno neka galaga i galaksijan

U tom uzrastu je bila šolja mleka pa u krevet. Kakvi spejs invejdersi.

• +1 1
Posted

Ih, sa 10 godina se pičio Prince of Persia samo tako. Prvo sa matorim Arkanoid kad dodje sa posla, a uvece kad keva skunta Prince dok se ne onesvestim. :D Sa burazerom od tetke, koji je imao Super Nintendo se cepao tenis i golf. To su mi i dan danas dve najbolje simulacije ta dva sporta u video igrama. Doduše, ja sam nešto mladji od vas dvojice pa možda mašim poentu. :)

Posted

U tom uzrastu je bila šolja mleka pa u krevet. Kakvi spejs invejdersi.
mi nismo imali ni krevet a o šolji mleka smo mogli da sanjamo. spavao sam gde sam stigao. kesica klikera kao jastuk a sličicama se pokrivao

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

• +1 1
  • Wub 1
  • Haha 4
Posted
On 28.12.2020. at 17:33, John Coltrane said:

U cilju da ga trenutno skinem sa krvavih pucačina, tražim od vas preporuke šta bi mogao špilati, a da nisu auto trke. Unapred zahvalan.

Portal (i Portal 2). 

Plus opasan popust na Steam-u.
Mene dušmani nećak sad nagovorio, evo instališem. Upravo mi završila instalacija keca.

Posted (edited)
11 minutes ago, Tpojka said:

Portal (i Portal 2). 

Plus opasan popust na Steam-u.
Mene dušmani nećak sad nagovorio, evo instališem. Upravo mi završila instalacija keca.

Gledam trailere na YT, deluje prilično tripozno sa ovim robo glasom i sa nekim glasovima u pozadini. Podseti me na Max Payne i plač bebe kad skače po “nervnim završecima”.

Edited by John Coltrane
Posted (edited)

Edit dupli

Edited by John Coltrane
Posted
12 minutes ago, Tpojka said:

Upravo mi završila instalacija keca.

S tim da ne mogu da igram na svom OS-u 32-bitnu igru. :dry:

2 minutes ago, John Coltrane said:

deluje prilično tripozno

Igra je preporučena (i) za klince, da je vrlo interesantna. Poznavaoci ovde će znati više.