Azdaja Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Mikica computer land trlja ruke ahahaha Šalu na stranu 20% extra, mogu komotno da ugase servis
Mil@n Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Ovo za steam je najveća boleština ikad! Da li je moguće da su se toga setili u svim sranjima u kojima živimo? Svaka čast jbt. Sent from my Nexus 6P
Lord Stef Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Tacno mogu da zamislim kako se doslo na tu ideju. "Na sta mladi trose pare? Na igrice? Hahahaha, pa kupovao sam ih i ja, disketa za Terminatora je bila 20 dinara, sta tu ima da... kol'ko bre? Ne seri! Za jednu igru? U, pa tu ima prostora za akcize ohoho, stampaj odmah markice... e? Preko interneta kupuju kazes? Stim? S cim? A, Stim se zove ta plat... plafto... taj sajt. Pa dobro, udri PDV onda, jedno dvajes posto za pocetak..."
Svarog Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Nije to vezano za Steam. Kupovina svih "elektronskih" proizvoda bice oporezovana.
James Marshall Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Kako stimara određuje ko je odakle, ima li šanse da se nalog (re)registruje u nekoj drugoj državi prilikom neke od posjeta, ili se to određuje prilikom svake kupovine?
Razzmatazz Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Kao da je problem da ti vidi odakle dolaziš.
James Marshall Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Ništa mi nisi pomogao odgovorom, mada, evo meni i dalje stoji BiH kao zemlja za koju je vezan nalog, iako pazarim iz Srbije godinama, jer sam tamo registrovao nalog. Poenta je šta Steam smatra mjestom pazara, ono gdje ti je nalog registrovan ili mjesto odakle pazariš konkretan proizvod. Kapiram da je ovo drugo smaranje da se stalno mijenja (baš sa ove pravne tačke gledišta), pa mi se čini da naginju prvom rješenju.
Pokojni Ruxin Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Forza horizon 3 Gotovo perfektna (arkadnija) trkačina, ovako nešto je definitivno falilo master rasi. Šije sve one nfs-ove za 3 koplja.
Weenie Pooh Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Ništa mi nisi pomogao odgovorom, mada, evo meni i dalje stoji BiH kao zemlja za koju je vezan nalog, iako pazarim iz Srbije godinama, jer sam tamo registrovao nalog. Poenta je šta Steam smatra mjestom pazara, ono gdje ti je nalog registrovan ili mjesto odakle pazariš konkretan proizvod. Kapiram da je ovo drugo smaranje da se stalno mijenja (baš sa ove pravne tačke gledišta), pa mi se čini da naginju prvom rješenju. Ceniš da ako ja sutra odem u Somaliju i kupim igru preko Steama, oni će da mi nabudže cenu +20%, spakuju taj višak u koverat, i pošalju ga Vučiću? Valjda banka preko koje plaćaš ima podatke o tvojoj lokaciji, i koliko ta lokacija nalaže da se otkine za harač državi u kojoj posluje. Steam to samo uslužno inkorporira u cenu.
James Marshall Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Pa iz pasusa 2 sleduje pasus 1, jebem li ga. Mislim, izgleda da mjesto kupovine i ne igra ulogu, bar ne u digitalnom svijetu. To gdje bajtovi završavaju, neće Stim da se bakće time, prepuštaju bankama. Opet, ja plaćam preko PP, a on mi je vezan, šućur Allahu, za nesrpsku banku.
Ayatollah Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 Pillars of Eternity na 60% popusta na Steamu za vikend.
Aleksandar88 Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 Sramim se priznati, ali Horizon Zero Dawn je prva igra zbog koje mi je zao sto sam PC Master race i ne posedujem konzolu. Prelepo izgleda, ima interesantnu pricu i gameplay je fantastican. Gledam na strimu, ne znam kakva ce biti do kraja, ali posle 1-2 h deluje jako, jako dobro.
Pokojni Ruxin Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 Sad sam bacio pogled na gameplay, reko mora da je neka novotarija kad tako lamentiraš. Deluje kao moj tip igre i sigurno bih igrao da imam sony, ali u suštini ne vidim da se nešto bitno razlikuje od tomb raidera osim što ima robote. Tako da ako nisi još igrao novu laru preporučujem ti, ima za master rasu i odlična je.
Aleksandar88 Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 Presao sam prethodni deo Tomb Raidera, ovaj novi nikako da se nakanim da probam.
Recommended Posts