Bujodrag Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Aman covece ne strategiju, pucacinu neku. :D Ma, jasno mi je, nego, reko', da probam da smirim situaciju.
Weenie Pooh Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Hvala Weenie care :) De nada. Samo pazi, software je star četiri godine (kao i sama igra), ne garantujem da još funkcioniše. Mada sam čuo relativno skoro (prošle godine) da još može tako da se igra.
eumeswil Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 (edited) Meni Borderlands kesa, krš napucavanje. Očigledno je fokus na lootu/grindingu, a to zajedno pokušati kombinovati sa FP akcijom daje bljuc rezultat.Johne, kapiram da hoćeš bez instalacije zbog cimanja ali se tako samo ograničavaš što se kvaliteta tiče. Ako se predomisliš i da je uslov da bude novijeg datuma/grafike, onda ovaj novi Rainbow Six Siege ili klasika CS:Go. Edited April 24, 2016 by miki.bg
Calavera Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 (edited) vini, znam da nisi igrao bioshock 2 po tome sto bi te rasplet kostao par nedelja sna i nekih dvadesetak postova na forumu :D u krucijalnom delu igre, tebe (big dedija) zarobe nevaljali zlikovci™, okuju te za krevet i zatvore u sobu bez prozora i 1 hermeticji zatvorenim vratima. pakleni plan, nema sta, kraj je sigurno blizu. ali cekaj! po sredini sobe, prostiruci se skoro do vrha plafona, nalazi se ovakav tunel: ...naravno, tvoji jedini saveznici u citavom raptureu koriste upravo takve tunele da se sakriju i/ili neometano putuju kroz grad. mozes pretpostaviti sta se dalje desavalo ^_^ ali ovako u globalnom smislu, super je bioshock 2. pred kraj igre sam baratao s 3-4 omiljena plasmida, eksperimentisao s tonicima, koristio gomilu razlicitog oruzja za prigodne situacije i uopste se sjajno zabavljao. u pogledu cistog gameplaya, dvojka je mozda cak i bolja od keca. bolja igra ipak nije, s obzirom da kec ipak ima nekoliko "pad na dupe" momenata koji mu visestruko podizu ocenu, bar sto se mene tice. ali vredi odigrati oba, svakako, plus najlepsi od svih njih - bioshock infinite! Edited April 25, 2016 by Calavera
bigvlada Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Kao priča ima samo jedan odličan pad na dupe, kao igra je sasvim prosečan. Sistem Šok 2 ga i dalje posmatra sa olimpijskih visina.
Calavera Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 nisam mislio iskljucivo na pricu, nego na ceo dozivljaj. prvih par sati, cohenova galerija i twist su apsolutno genijalni. za ss2 ne bih znao, sacekacemo neki rimejk...
katamaran Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 The Following je jedini expansion pack za Dying light? Ne prekida mi se krljanje sa zombijima al nisam siguran da mi se svidja uvodjenje bagija u pricu. Ako bih resio da instaliram ostavljam postojecu instalaciju pa samo nekako ubacim expansion ili da kupujem sve u cugu?
Miljenko Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Ja sam instalirao Enhanced Edition. Osnovna igra, Following, pogled iz zombi ugla i par posebnih mapa za razbibrigu.
katamaran Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 (edited) Vidim sad da sam i ja instalirao tu verziju :) Dying light: The Following - Enh Nisam primetio da moze da se pusti Following al sam naleteo ranije u opcijama na kontrole za bagi pa mi bilo cudno. Zar nije be the zombie mod samo za multiplayer? Edited April 27, 2016 by katamaran
Miljenko Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 Moguće. Nisam isprobao još; preleteh po opcijama, a onda pokrenuh osnovnu igru. Ponovo sam instalirao gomilu stvari, dvadesetak igara minimum, te sada skačem sa naslova na naslov(karikiram malo, ali 5 igara igram na smenu).
katamaran Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 Kraj Dying light-a :ziga: Zajebana igrica ako imas strah od visine
Miljenko Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 O da. Ja sam odlepio tokom pentranja, na ona dva tornja. <_<
katamaran Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 (edited) Nikad nisam igrao doom al mi se zavrte u glavi posle samo par sekundi. Ranije je cesto umelo da mi bude muka od nekih igrica a poslednjih godina skoro nikad. Edited April 29, 2016 by katamaran
Recommended Posts