Jump to content

Featured Replies

18.jpg

Inače, igrao sam Nodiatis u dva - tri navrata. Igra sa dobrom idejom, ali i traljavim izvođenjem.

• Replies 9.4k
  • Views 725.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• gejming godina 2020. u očima i rukama mog desetogodišnjeg sina   malo neočekivan review. al nešto kontam da bi moglo da vam bude zanimljivo. ono što je bitno razumeti za početak je d

• pokupite sifua na epicu dok možete, imate 24 sata:   https://store.epicgames.com/en-US/p/sifu

• mi nismo imali ni krevet a o šolji mleka smo mogli da sanjamo. spavao sam gde sam stigao. kesica klikera kao jastuk a sličicama se pokrivao Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted Images

22.jpg

11.jpg

12.jpg

19.jpg

19.jpg

+1

previše sati provedenih u hearts of iron svetu ^_^

No, dude: fuck Casey Hudson. Fuck him right in the ear.

Koliko je dobro. :lolol:  

"I heard that, you are being an antithesis again!"

Poceo sam da igram DLC od ME2 Overlord i vidim da sam ostao bez pola posade.Ostali su mi zivi Miranda, Jacob, Grunt, Samara i Tali. :lolol: Mislio sam da mi je Garrus preziveo, za ostale se nisam iznenadio.Jack, Mordin, Thane i Legion.Ako me secanje dobro sluzi Garrusa sam uvek vodio, dok Grunta mozda u jednoj misiji ili dve i nemam pojma kako je preziveo.Znao sam da sam ostao bez 4-5 clana, samo sam mislio da su Grunt i Garrus zamenili mesta.

kako su creepy deca zombiji u Dying light-u  :cry:

Posebno kad prvi put naletis

Ove novije igre, sve imaju 20+ GB. <_<

Poceh Dying Light. Prelepo izgleda; videcemo kakva je mehanika igre i da li ce mi leci.

Igra iz Afrike, made in Kamerun :)

kad smo kod dying light, preciznije the followinga, da li imate save problem?

Za sada nemam, mada sam ja jos na samom pocetku.