Jump to content

Featured Replies

Jebo vas Morrowind, instalirao sam, optimistički, sa onim grafičkim overhaulom nagruvanim do kraja, sad CPU pravi problem, neće da izvuče FPS veći od 30 :isuse: pa naravno da je tako.

• Replies 9.4k
  • Views 726.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• gejming godina 2020. u očima i rukama mog desetogodišnjeg sina   malo neočekivan review. al nešto kontam da bi moglo da vam bude zanimljivo. ono što je bitno razumeti za početak je d

• pokupite sifua na epicu dok možete, imate 24 sata:   https://store.epicgames.com/en-US/p/sifu

• mi nismo imali ni krevet a o šolji mleka smo mogli da sanjamo. spavao sam gde sam stigao. kesica klikera kao jastuk a sličicama se pokrivao Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted Images

Jebo vas Morrowind, instalirao sam, optimistički, sa onim grafičkim overhaulom nagruvanim do kraja, sad CPU pravi problem, neće da izvuče FPS veći od 30 :isuse: pa naravno da je tako.

Jedino ako ti je oko sposobno da vidi više od 30 fps.

Ovo u praksi znači seckanje i framerate <20 u zahtevnim scenama.

Nabili su milijardu detalja, svaki list se vidi.

Kakva ste zakerala. :lolol:

Ne moze se zivom coveku ugoditi. GOTY verzija, sa pomenutih par modova je i dalje jedna od najboljih stvari za igru. -_-

jbt, sta oni trpaju sve u ove danasnje igre? samo za shadow of mordor i evil within mi treba jedno 100gb :blink:

Kakva ste zakerala. :lolol:

Ne moze se zivom coveku ugoditi. GOTY verzija, sa pomenutih par modova je i dalje jedna od najboljih stvari za igru. -_-

Ma gresku sam napravio, nije trebalo da nagruvam sve na ultra. Instaliracu opet, big deal :) 

Ja probao jednom sa tim graphic overhaulom i batalio. Svaka njima cast na svim detaljima ali sa toliko sminke mi se potpuno promeni atmosfera u igri, osecam se ko da sam krenuo na piknik a ne u krvav boj sa Dagoth Urom.

Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2

Ma gresku sam napravio, nije trebalo da nagruvam sve na ultra. Instaliracu opet, big deal :)

Batali taj overhaul, čar Morrowinda nije u grafici (premda je ona za ono vreme bila revolucionarna). GOTY će ti pružiti sav neophodan ugođaj.

Imam takvu želju da sad odem i pazarim Xbox... ali proći će me do prvog popodnevnog sastanka :isuse:

:o

Што иксбокс, узми бре PS4. Ја сам конвертит баш са иксбокса који је у прошлој генерацији био забавнији али у овој новој је невиђени лузер.

materimganabijem, pa tolike sam pare svalio u PS3 - ko da sam kupio tri PS4 :mad:

elem, PS je mamara igračke konzole. ne bih dalje.

:o

Што иксбокс, узми бре PS4. Ја сам конвертит баш са иксбокса који је у прошлој генерацији био забавнији али у овој новој је невиђени лузер.

Uzmi PS4 i daj 50ak evra za svaku igricu... Ili uzmi čipovan xbox skini bilo koju igru koja je izašla, baci na fleš pa na xbox i ćao...

Imam obe konzole, PS4 je brutalna konzola, ali i trenutno skupa zajebancija. 

Ако хоће чиповане, онда опет Плејстејшн али тројка. ПС чип омогућава играње са екстерног харда а чиповани иксбокс значи резање дискова. Ја сам имао иксбокс 360 само зато што ПС3 није имао чип до пред крај циклуса, иначе је много поузданија машина и дуже траје. Игре су мање-више исте осим пар наслова којих има и на пи-сију у случају иксбокса јер је власник Мајкрософт.

Едит: ово да ли је са флеша или харда или диска зависи и од врсте чипа, али није то најбитније као што рекох.

Edited by Прслин

Ако хоће чиповане, онда опет Плејстејшн али тројка. ПС чип омогућава играње са екстерног харда а чиповани иксбокс значи резање дискова. Ја сам имао иксбокс 360 само зато што ПС3 није имао чип до пред крај циклуса, иначе је много поузданија машина и дуже траје. Игре су мање-више исте осим пар наслова којих има и на пи-сију у случају иксбокса јер је власник Мајкрософт.

Едит: ово да ли је са флеша или харда или диска зависи и од врсте чипа, али није то најбитније као што рекох.

RGH (ima i jTag, nisam siguran u razlike) čipovani xbox znači uklanjanje svih zaštita i omogućivanje apsolutno bilo kakve piraterije. Dok FLEŠOVAN dvd rom znači to što si ti rekao. Što se tiče pouzdanosti, početni xbox-ovi su imali problema sa pregrevanjem i sl, ali su kasnije verzije sređene. Imam 3 komada skoro dve godine i jače, bez primedbi osim što mi je jedno napajanje riknulo iz čista mira. 

Ako bih morao o razlikama i prednostima: sony je verovatno kvalitetniji hardverski, izrada i sl. Ima blu ray (koji je doduše jako bučan). Ima džojstike koji se pune kablom od 100 dinara. Xbox game padovi su mi ergonomski 100x bolji, sjajno leže u šaci, ali nemaju baterije u sebi. Mogu da se kupe punjive original sa punjačem ali to je već dodatni trošak. Oko igranja on line i sl nemam pojma. Hardwerski kontam da je isto sranje tj da igre manje više podjednako rade na obe platforme.

Što se tiče četvorke i xbox one-a, sony je obrisao patos samo tako sa box-om... 

Edit: ja sam krenuo sa jednom ps3 pa prešao na xbox jer više nije bilo čipovanih konzola... To je u tim momentima bila velika prednost, osuđenost na originale je extremno skupa rabota, za ove prostore naravno.

Edited by Glas RazumaN

meni sa tih playstationa i slicnih konzola jedino fudbal da se igra. za sve ostalo komp.

Želim da pozdravim sve u studiju i da kažem da je Borderlands 2 jedna od najboljih igara, like, ever.