Аврам Гојић Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 eto šta rade u pentagonu Kremlju u trećoj smeni :o zvirni dole desno
Аврам Гојић Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 nope, zajebavate me? Trojka bre, voljena trojčica.
teacher Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 uf, meni se činilo da je trojka bila malo fensi u odnosu na dvojku. dvojka je realno bolja.
copkillah Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 uf, meni se činilo da je trojka bila malo fensi u odnosu na dvojku. dvojka je realno bolja. :o :o :o Mislim da si prvi koji je to ikada izgovorio
teacher Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 :o :o :o Mislim da si prvi koji je to ikada izgovorio zbog dvojke sam pao godinu na faxu :D a kad je izašla trojka, dao sam dve u jednoj godini.
copkillah Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 zbog dvojke sam pao godinu na faxu :D a kad je izašla trojka, dao sam dve u jednoj godini. fair enough! ali bih pre rekao da si se kalio na dvoji, a na trojci si već bio iščeličen. Kao što je su meni prvi CM i CM2 oduzimali nenormalno mnogo vremena, kao i kasnije inkarnacije, ali opet nije bilo isto kao u početku.
EmptyClip Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Богохуљење левел админ. Нба нећу скидам из принципа. Док ме не увати криза за играњем баскета.
bigvlada Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Brankica promenila firmu ali i dalje razbija
teacher Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 fair enough! ali bih pre rekao da si se kalio na dvoji, a na trojci si već bio iščeličen. Kao što je su meni prvi CM i CM2 oduzimali nenormalno mnogo vremena, kao i kasnije inkarnacije, ali opet nije bilo isto kao u početku. trojka je bila prelaka u odnosu na dvojku i warlock kampanju, dok nisam skapirao da je najbolje da imam samo 100 crnih zmajeva i armageddon spell protiv 200 titana i još koječega...
Weenie Pooh Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Brankica promenila firmu ali i dalje razbija Ukrašću ti ideju ako ikad budem radio recenziju ME serijala, izvini. Brankica je jedan od najiritantnijih likova u igri, a konkurencija je žestoka. Inače, toliko zajebane reportaže radi da je se Reapers plaše - njeno prisutstvo na brodu ti donosi military strength bonuse; ako se dobro pokažeš dok te intervjuiše, može u totalu da ti donese poena koliko npr. i Wrex ili Jack
precog Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 (edited) @teacher Nije ni cudo das pao godinu, osnovne stvari... Edited October 10, 2014 by Klugscheisser
Recommended Posts