Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

igrao half life (mogao bih half life 2, though, ukoliko je pokretljiv na mom kompu), i wolfenstein. probacu prvo ovu gauchosevljevu vampirsku.hvala ve :)

Posted (edited)

za half life 2 ne treba vise od par dana.nego, si probao max payne? 1. deo je pizdarija i po. to obavezno ako nisi.

Edited by Hustler
Posted (edited)
  gervasius twinkleminkleson said:
probacu prvo ovu gauchosevljevu vampirsku.
Mudar izbor. To je mozda najrazgranatija avantura koju sam kad video. Glavni tokovi radnje idu u nekoliko smerova, ali sa strane mozes da se pozabavis nebrojenim stvarima. Bas siroka igra koja daje osecaj da je sve sto se desava inteligentno i do jaja smisljeno. Sto puta da igras, imaces osecaj da igras sto razlicitih igara. Pri tom, mracna atmosfera i vampirski milje su briljantni.Kad se malo uigras, predlazem da skocis na fan sajt ( http://www.gamebanshee.com/vampirebloodlines/walkthrough.php ) i pogledas sta si sve jos mogao da uradis na odredjenim mestima. Igraces opet i opet, a kad provalis da je igra potpuno razlicita kad si pripadnik drugog vampirskog klana, prestaces da imas zivot.edit: Hustler je takodje u pravu. Max Payne-a treba igrati. Edited by Kudravi Gaucos
Posted

far cry, call of duty 1, 2, 4 ,5 ( za 4 i 5 treba dobra masina), medal of honor...

Posted

gothic 2 + expanzija. kao što napisa neko na drugom forumu 'samo se još miris trave ne oseća' i bukvalno je tako.da su ljudi imali budžet kao fenseri iz bethesda-e ovo bi bio sigurno najbolji serijal ever, jer su prvi deo upropastili loš interfejs, a treći nenormalan broj bagova.moram konačno da nađem vremena da pređem te gaučove vampire <_<

Posted

E, da, podseti me Biohemija... Momci iz Troike koji su radili ovu igru su medju najjacim, najkreativnijim i najpametnijim ljudima koji su se ikad okupili u gejming industriji. Isto tako ih je sjebala slaba zarada, pa su se razbezali po najeminentnijim gejmerskim kucama i pojedinacno doprineli nekim od najboljih naslova svih vremena (i najkomercijalnijih).Ipak je neverovatna steta sto nisu nastavili...

Posted
  Kudravi Gaucos said:
Vampire - The Masquerade BloodlinesNajbolja igra ikad napravljena. Verovatno i vise od toga.
apsolutno se slazem sa tobom, al zar ne mislis da je malo teska za laptop? igra je vaistinu o d l i c n a, ali je uzasno optimizovana. ucitavanja na disku od 7200rpm traju neprijatno dugo, sta mislis koliko ce trajati na onom od 5400rpm?
Posted
  Grunf said:
apsolutno se slazem sa tobom, al zar ne mislis da je malo teska za laptop? igra je vaistinu o d l i c n a, ali je uzasno optimizovana. ucitavanja na disku od 7200rpm traju neprijatno dugo, sta mislis koliko ce trajati na onom od 5400rpm?
Ja je igram na lap topu. I zapinje malo i koci se kad izadjes na novu scenu prvih par sekundi i malo jebe u pocetku borbi, ali moze da se igra. Inace, pola igre je u skriptama, pa je zato malo sporija nego sto bi trebalo, ali to su morali da urade, jer je trebalo predvideti onoliko mogucih scenarija.Mada, ako neko ima bas mator lap top, u pravu si da je moguce da ga smori seckanje.
Posted (edited)

lapic je star godinu ipo (sa 1,5gb ram-a). jedini problem je integrisana graficka, ali gledajuci minimum rikvajrmenc, trebalo bi da radi. elem, u daunloudovajucem stanju je, a u medjuvremenu skidjoh max payne-a. svidja mi se :)btw, nevezano za trenutnu raspravu - jel igrao neko sanitarium? avantura od prije par godina, jedna od najdrazih mi. super je pricha, a trebali su mi mjeseci da je predjem. moracu je skinuti da je jopet igram :)

Edited by gervasius twinkleminkleson
Posted
  Biohemija said:
gothic 2 + expanzija. kao što napisa neko na drugom forumu 'samo se još miris trave ne oseća' i bukvalno je tako.da su ljudi imali budžet kao fenseri iz bethesda-e ovo bi bio sigurno najbolji serijal ever, jer su prvi deo upropastili loš interfejs, a treći nenormalan broj bagova.moram konačno da nađem vremena da pređem te gaučove vampire <_<
Po meni i jeste najbolji serijal ever, uz sve tehnicke nedostatke. Potpuno neverovatna prica. Steta sto su onako skarabudzili Gothic 3 bas kad je trebalo da poentiraju nakon prekrasne Dvojke.
Posted
  gervasius twinkleminkleson said:
btw, nevezano za trenutnu raspravu - jel igrao neko sanitarium? avantura od prije par godina, jedna od najdrazih mi. super je pricha, a trebali su mi mjeseci da je predjem. moracu je skinuti da je jopet igram :)
:Hail: mislim, ako mislis na sanitarium iz 1998. najbolja avantura ikad. sestra i ja smo je igrale zajedno i pizdele jedna na drugu kad bi neku uhvatio neizdrz, a ova druga nije kod kuce. joj sad se i meni igra...
Posted

that's the one :)ja igrao sa drugarima, bjezali smo iz skole da bi igrali "_moram da priznam da smo u 2 navrata morali da konsultujemo rjesenje iz sveta kompjutera, jer smo bili beznadezno zaglavljeni :blush:

Posted

Kad smo kod pucacina, preporucujem Serious Sam- First i Second Encounter. Oduvek sam voleo igrice gde 40 cudovista trce ka tebi, a ti drzis rucni top cool.gif Igrao sam je kad god sam hteo da se opustim.Zadnji deo me nije odusevio.

Posted
  harper lee said:
Po meni i jeste najbolji serijal ever, uz sve tehnicke nedostatke. Potpuno neverovatna prica. Steta sto su onako skarabudzili Gothic 3 bas kad je trebalo da poentiraju nakon prekrasne Dvojke.
i po meni, ali reko da budem objektivan. osim toga sa trojkom se još nisam mučio jer nemam adekvatan komp, odnosno na laptopu bi u teoriji trebalo da radi, ali u praksi je neigrivo.zahvaljujući gothicu ne postoji šansa da se navučem na wow ili neko slično sranje, jer mi nakon igranja njega sve što ima elemente epske avanture glupo i bezveze. sad kad razmišljam, čini mi se da je ono što igru čini odličnom je izbalansiranost koja drži pažnju bez prestanka od početka do kraja, a kad se na to dodaju fenomenalna muzika, živi zvuci i superzanimljivi side quests dobije se remek delo.jebo vampire neka čekaju još malo. sad ću opet da instaliram dvojku i pređem je kao mađioničar cool.gif
Posted
  Biohemija said:
sad kad razmišljam, čini mi se da je ono što igru čini odličnom je izbalansiranost koja drži pažnju bez prestanka od početka do kraja, a kad se na to dodaju fenomenalna muzika, živi zvuci i superzanimljivi side quests dobije se remek delo.
+ sto zahteva koriscenje inteligencije za veliki broj obracuna, kombinacije sa raznim oruzjima i pogodnostima terena, razlicite pravce kretanja u duelu u zavisnosti od protivnika. Od pocetka do kraja nema srece sa taktikom "naoruzaj se i udri" iako neprijatelji nisu nivelisani kao, na primer, u Oblivionu. Iz tih razloga je najredje igram kao madjionicar, jer kad dodjes do cetvrtog kruga magije prodjes kroz igru kao kroz mekan sir. Mac i strela rulaju. :lol: