Moća Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Jok ali mislim da mi je otkljucao taj deo mape i bez toga.Zato i nije hteo da mi otvori.
katamaran Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Ili si se popeo na toranj koji si vec ranije otkljucao.
Moća Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 To sam i ja u prvi mah pomislio ali sam siguran da njega nisam otkljucao jer sam jos uvek presao mali deo igre.Sent from my cigla using Tapatalk
Miljenko Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 KOTOR 2, fina zabava.Prošlo je taman dovoljno vremena, pa sam zaboravio ponešto od priče i quest-ova.Igra je fino doradjena. Pominjana nova planeta deluje kao lep kontrast drugim lokacijama.
Moća Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Jel ja treba nekako one skill poene u Far Cry 3 da rasporedjujem ili to cini automatski? Imam 15 skill poena al mislim da mi stoje dzabe.
Skyhighatrist Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Treba, biras na sta ces da ih utrosis (bolji aim, "kuvanje" granata, dupliranje biljaka kad ih skupljas za inekcije ili dupliranje snage inekcija itd...), sto reko narodni pesnik, "nije svejedno".Obrni okreni, mozes da nagruvavas skill points beskonacno ako ne osvajas outposte odmah (ne ugasis alarm, i onda ce stalno da ti dolaze novi i novi neprijatelji, a svakim kokanjem dobijas skill points - headshot je beshe 2.5x , death from above je valjda 5x itd)...
Bujodrag Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Čak i ako se ne budeš trudio, imaćeš dovoljno xp za sve skill point-e dosta pre kraja igre.
Moća Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 A kako d aih izaberem to pitam? Otvoreni mi nek al mi i dalje stoji 15 skill pointsa posto izgleda nisam iskoristio nijedan.Najvise volim da pridjem kampu i skidam lagano jednog po jednog.
Bujodrag Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Well, klikći na skill koji ti je otključan dok se nešto ne desi.
gone fishing Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 za sladokusce Ponosno Vam predstavljamo našu "bombu" za FIFA 13, "Jelen SuperLiga 13 patch". Ovaj popularni dodatak Vam donosi reprezentaciju Srbije, i celokupnu Jelen Superligu u FIFA 13 na vaš računar!Patch će zameniti Norvešku ligu i reprezentaciju sa našom.Dodatak dodaje sledeće u FIFA 13 igri:- 2012/2013 sezona Jelen Superlige i LAV Kup Srbije u career mode- reprezentaciju Srbije u international kategoriji- Od 3 do 6 Dresova po klubu- 17 raznih reklama na stadionima- za svaki klub posebnu career-mode grafiku- JSL & LAV Kup pehare- navijčke zastavice- Arena Sport - JSL TV logo/scoreboard/popup- 105 Lica ključnih igrača Jelen Superlige!- za svakog igrača JSL-a mini lica- moderne grbove- "FIFA Serbia graphic style" za FIFA 13Autori/FSO Team:- Mitke92- ZikaJeSrbin- Devilish Soldier- Shadow_boy32- Filip LukicScreenshotsDownload
katamaran Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Konacno sam iskopao onu stvar sto cesto ide na radiju u kolima u Far cry 3 :)
katamaran Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 I'm gonna melt your icy heart with a cool island song.
Weenie Pooh Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Najzad odigrao Mark of the Ninja, fenomenalnca mala igra. Liči na old school 2D platformu ali je šunjačina, immersive priča, prelepo izgleda, čak je i solidan riplejabiliti™ jer me već vuče da odigram ponovo u drugačijem stilu, birajući druge apgrejde... Stvarno nemam dovoljno reči hvale http://www.youtube.com/watch?v=o0knqt0qSds
Recommended Posts