Ryan Franco Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 A onoliko se žalio što ne može da se zaposli... :D
Miljenko Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Instalirah prvi deo Risena, da vidim šta sam propustio.Fina igra, do sada. Lepo osmišljen svet. Dobri questovi. Dovoljno dobar skill sistem.Borba mi se naravno nije dopala. Ja sam ipak igrao najčešće potezne rpg igre. Gomilu j-rpg, kasnije Baldur's Gate i tome slično. Možda mi je lik još uvek slab. Nemogućnost pauziranja, tokom uzimanja napitaka, me ponajviše iritira.Dok ja gricnem batak, ponovo izvadim močugu, ubiše me ko vola u kupusu.Sa ljudskim protivnicima, nije tako strašno. Protiv zverčica nema bloka, pa ih uglavnom izbegavam.Eventualno napadnem, kada nisam brojčano slabiji.Snimam na svakih 10 sekundi.Probah i drugi deo. Isti fazon, samo gusarski milje, što je za mene plus.No da idem redom.
Jolly Roger Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 E, ovo će biti najbolje:http://www.youtube.com/watch?v=JReGDeaxaDIHome PageWikipediaETA: 2013
Filipenko Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Dobro, i kako će se to razlikovati od prethodnih XY Total War naslova koje smo igrali?
Jolly Roger Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 (edited) Dobro, i kako će se to razlikovati od prethodnih XY Total War naslova koje smo igrali?Ne znam, videćemo sledeće godine. Strpljenja. Edited July 23, 2012 by Jolly Roger
Dionysos Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 ја нисам неки гејмер, тотални рат ми је био добар док су постојали читови, за паре конкретно, да могу да се набуџим са специјалним јединицима и кољем сељаке, у новијим издањима су то укинули, па захтева да се улаже и неки труд у играње, а то ми не одговара... надам се да ће и моју сорту испоштовати са овом новом верзијом
copkillah Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Izašao prvi demo za PES 2013. Ovo mi se na prvi pogled i posle par utakmica jako dopada. Daleko prirodniji feeling, više podseća na "pravi" fudbal i što je najbitnije, postoji kontrola šuta. Biraš gde ćeš i kako ćeš, što je sjajna stvar.Naravno, ne treba se zaletati jer je recimo demo broj dva (ili jedan) prethodno PES-a meni lično bio bolji nego finalno izdanje.
Filipenko Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Dokle više dosta unapređenja, daleko prirodniji pokreti, više podsećanja na pravi fudbal...sa svakom novom verzijom Fufe ili Pesa...
189- Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 jel igra neko cs 1.6...ja zazeleo da igram, skinuo i instalirao kad ono udje u igru i u roku od 5,5 sekundi me izbaci. skinuo sam sa 4-5 mesta i isti slucaj uvek...jel zna neko u cemu je fora ili da mi da neki provereni link ili slicno...
Anonymous Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Možda mi je lik još uvek slab.To je uvek bio fazon sa PB igrama, izmaltretiraš se u početku, posle bude lakše.Nemogućnost pauziranja, tokom uzimanja napitaka, me ponajviše iritira.Tako bi bilo i u RL, Beethesda nas je u tom smislu razmazila.
rugievithus Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Kakve strategije su sada aktuelne? Nešto tipa Age of E ili Civilizacije. Hvala na odgovoru.
Jolly Roger Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 (edited) ... Stronghold 3... Edited August 8, 2012 by Jolly Roger
Recommended Posts