Аврам Гојић Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 haha, kraljevi. ili ce patchovati ovu glupost, ili ce piratsku kopiju skidati i oni koji su platili igru.
Mil@n Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Jel beše danas magičan datum za Diablo 3?Javite utiske, ako ima nekoga da igra :)Error 37 Jako pametan lik, čim se pita što nisu dozvolili off line mod.
Prospero Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 (edited) Aha! Favorit, Boing 737 :)Koji? "Fabrički" ili neki sa kioska (Wilco...)Ja šoferišem PSS A340, obično u Cathay verziji, + malo stari L-1011 u Easternovim bojama.+ubačeno brdo AI aviona, čisto radi veće gužve. Edited May 15, 2012 by buffalo bill
Anonymous Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Dobar je Risen 2, odličan (za sada). Mada sam se u počektku bio malo razočarao, pošto je pojednostavljen u odnosu na Risen, a od tih prilagođavanja za konzole sam počeo nervne slomove da dobijam. Međutim PB je ovo uspela sasvim lepo da sklopi, zabavno je i drugačije u odnosu na stare PB igre.A recenzenti u gejmerskim časopisisima nek se malo nose.
Кристофер Лумумбо Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Dobar je Risen 2, odličan (za sada). Mada sam se u počektku bio malo razočarao, pošto je pojednostavljen u odnosu na Risen, a od tih prilagođavanja za konzole sam počeo nervne slomove da dobijam. Međutim PB je ovo uspela sasvim lepo da sklopi, zabavno je i drugačije u odnosu na stare PB igre.A recenzenti u gejmerskim časopisisima nek se malo nose.upravo sam poceo da igram. dosao sam do onog prvog ostrva gde naletim na ona 3 divljaka i skoro uvek me odvale. ako me ne odvale oni dokrajci me jaguar.
Anonymous Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 (edited) upravo sam poceo da igram. dosao sam do onog prvog ostrva gde naletim na ona 3 divljaka i skoro uvek me odvale. ako me ne odvale oni dokrajci me jaguar.Nadam se da se nisi zajebao i ostavio Peti kod oca na brodu. Ja sam Peti doveo do Stilberda tek pošto sam istražio čitavo ostrvo i uglavnom gledao kako se Peti lema sa neprijateljima.edit: kupi pušku (kod lika u kolibi blizu sela) i nabavi metke što pre možeš, procvetaćeš. Edited May 15, 2012 by Anonymous
Аврам Гојић Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Koji? "Fabrički" ili neki sa kioska (Wilco...)Ja šoferišem PSS A340, obično u Cathay verziji, + malo stari L-1011 u Easternovim bojama.+ubačeno brdo AI aviona, čisto radi veće gužve.Fabricki i PMDG kada mi je do zesce jebade. Svojevremeno sam pokusao da vozim i Konkorda, smorio sam se nakon pedesete strane flight manuala.Volim da letim sa fspassengers, nema vece srece nego kada ti putnici daju najvisu ocenu za let, i jos sletis sa minimalnom vertikalnom brzinom. Jako mi se dopada i letenje A2A avionima, od Pajpera do Spitfajera (to mi je valjda favorit, taj avion je kao zivo bice)
Кристофер Лумумбо Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Nadam se da se nisi zajebao i ostavio Peti kod oca na brodu. Ja sam Peti doveo do Stilberda tek pošto sam istražio čitavo ostrvo i uglavnom gledao kako se Peti lema sa neprijateljima.edit: kupi pušku (kod lika u kolibi blizu sela) i nabavi metke što pre možeš, procvetaćeš.dakle da se sklonim i da je pustim da ih sama pobije?
Anonymous Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 dakle da se sklonim i da je pustim da ih sama pobije?Da, ili da makar odvuče dva divljaka na sebe, s jednim ćeš se nekako izboriti. S jaguarom nemaš šanse u početku igre, Pati zato itekako ima, možeš joj eventualno malo pomoći. Puška menja čitavu priču, treba ti 750 zlatnika za nju.
Prospero Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 (edited) Fabricki i PMDG kada mi je do zesce jebade. Svojevremeno sam pokusao da vozim i Konkorda, smorio sam se nakon pedesete strane flight manuala.Volim da letim sa fspassengers, nema vece srece nego kada ti putnici daju najvisu ocenu za let, i jos sletis sa minimalnom vertikalnom brzinom. Jako mi se dopada i letenje A2A avionima, od Pajpera do Spitfajera (to mi je valjda favorit, taj avion je kao zivo bice)Sinoć sam ubacio PMDG, i vozam JAT sa fiktivnim bojama Aeroputa:Volim veće mašine 340/777/747, ali mi glupo da letim kratke distance, a kontinentalne me smaraju... tako da, ostaju kratke rute.Stvarno, Spitfire je ludilo, čak i u Pacific Fighters je za letenje za klasu bolji od bilo čega drugog. Edited May 16, 2012 by buffalo bill
Razzmatazz Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Da, ili da makar odvuče dva divljaka na sebe, s jednim ćeš se nekako izboriti. S jaguarom nemaš šanse u početku igre, Pati zato itekako ima, možeš joj eventualno malo pomoći. Puška menja čitavu priču, treba ti 750 zlatnika za nju.Ja se tu bio ispalio i odveo je kod ćaleta, misleći da sam završio dovoljno uslova za prijem :isuse:Tri divljaka sam sredio tako što sam ih napao, pa se boreći se lagano povlačio unazad uzbrdo - na vrhu je ona kula sa vojnikom, pa on uskoči takođe. I dok se on tu mačuje sa njima, ja samo priskačem i eliminišem jednog po jednog. Jednom sam ih i sam sredio bez puške, ali taman sam odahnuo i obrisao znoj sa čela, kad mi leđa skoči jaguar.Sa jaguarom je inače fora da kad skoči na tebe, ti legneš na space i onda ga nogama odgurneš. Puška je nekad malo neprecizna i spora kad je jaguar brz. Sreća u tome je da u sred borbe možeš da uđeš u inventory i zameniš oružije. Pa dok se jaguar guzi tamo i sprema da skoči, rokneš ga par puta puškom, pa kad naleti na tebe, skineš pušku i montiraš epee ili sabre. Inače, gomilu love sam spucao u odeću, minđuše i sl. koje boostuju mačevanje - inače je mačevanje sa bilo kojim iskusnijim vojnikom sigurna smrt.
Аврам Гојић Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 (edited) Volim veće mašine 340/777/747, ali mi glupo da letim kratke distance, a kontinentalne me smaraju... tako da, ostaju kratke rute.xixi ja obozavam da letim ono sto ja zovem trenazne rute (Luton - Heathrow, tu sam vezbao poletanje/sletanje sa 737) ogromnim avionima (747), to ume da bude dosta izazovno, nemas mesta ni da se okrenes, a moras da obavis proceduru. kao crash landing u kontrolisanim uslovima, uopste nije prosto. Edited May 16, 2012 by Marko M. Dabovic
Recommended Posts