October 11, 201113 yr Jesu svi razvalili. Ali Walt mi je nekako najupečatljiviji. Ipak se sve vrti oko njega.
October 11, 201113 yr Ne brinem ja za petu, ima sasvim dovoljno materijala za još jednu odličnu sezonu, da se zaokruži priča pa stavi tačka.Moja procena - Walter postaje nešto tipa Gus umesto Gusa, pre nego li i konačno skonča u zatvoru ili kovčegu...
October 15, 201113 yr odgledao sam prve 3 epizode i nije me privuklo. da nastavim?Znaš i sam odgovor.
October 15, 201113 yr odgledao sam prve 3 epizode i nije me privuklo. da nastavim?ima 1 kadar kroz vrelo ulje. to ti to.
October 16, 201113 yr odgledao sam prve 3 epizode i nije me privuklo. da nastavim?Da. Bez razmišljanja.
November 1, 201113 yr Jedva sam izdrzao prvih nekoliko epizoda, ali mi je drago da sam nastavio da gledam. Sve pohvale za seriju.
November 1, 201113 yr Jedva sam izdrzao prvih nekoliko epizoda, ali mi je drago da sam nastavio da gledam. Sve pohvale za seriju.Upravo. Prvi put, pre dosta vremena odgledao celu prvu sezonu i zbrisao sa kompa. Na nagovor drugara ponovo uzeo i nisam mogao da se odvojim.