Jump to content
IGNORED

Google +

Recommended Posts

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Mil@n

22

• Venom

18

• Аврам Гојић

13

• henrik larsson

10

Posted
Radi bre. Ako imaš google nalog, naći će google pravi cookie kod prijave bez obzira na kakvu mail adresu se poslao invite.Učlanijo se i odmah me sačekala velika lista riba. I Tičer :lol:
Ma ok, nego poslah na hotmail, pa ne znam sta nudi u tom slucaju. Pretpostavljam 'dobili ste poziv, ali prc, morate da imate google nalog' poruku.
Posted
Ma ok, nego poslah na hotmail, pa ne znam sta nudi u tom slucaju. Pretpostavljam 'dobili ste poziv, ali prc, morate da imate google nalog' poruku.
Stiglo, fala gdeculoineculo i prvom i drugom koji su poslali :) evo se uclanjujem a onda cu da vidim de sam usla :unsure: Cim sam otvorila hotmail i kliknula na proceduru znali su da imam i gmail :o Oni nas gledaju :unsure:
Posted
Stiglo, fala gdeculoineculo i prvom i drugom koji su poslali :)
+1
Posted
Učlanijo se i odmah me sačekala velika lista riba. I Tičer :lol:
zna gugl kako da privuce (i sacuva) korisnike :)
Posted

Na poslu koristim operu (i chrome, ali mi je firmin mail stalno upaljen, a on je na gmailu, pa ne mogu i jedno i drugo u chrome-u) i u njoj mi uopšte ne radi onaj "bar" gore za notifikacije. Anyone?

Posted
Na poslu koristim operu (i chrome, ali mi je firmin mail stalno upaljen, a on je na gmailu, pa ne mogu i jedno i drugo u chrome-u)
Zašto ne možeš? Evo, na ovoj slici ja sam logovan na jedan nalog na gmail-u, a na drugi na g+. Probao sam, može i dva naloga na gmail-u. Samo iz padajućeg menija ispod tvog imena u gornjem desnom uglu izaberi Switch Account, u novom tabu Chrome-a će ti se otvoriti mail sa drugog naloga.

post-41-13105741712486.jpg

Posted

pročitao sam negde kako hvale google+ android aplikaciju, pa reko da je instaliram i vidim na šta liči.sad tražim, i ne mogu nigde da je nadjem, čak nema ni tog teksta u kom je hvale. jel postoji uopšte aplikacija ili sam ja sanjao pobrkao nešto?

Posted
Zašto ne možeš? Evo, na ovoj slici ja sam logovan na jedan nalog na gmail-u, a na drugi na g+. Probao sam, može i dva naloga na gmail-u. Samo iz padajućeg menija ispod tvog imena u gornjem desnom uglu izaberi Switch Account, u novom tabu Chrome-a će ti se otvoriti mail sa drugog naloga.
Kada probam da upalim g+, kaže da taj nalog pod kojim sam već ulogovan u chrome-u ne mere na g+. Nemam opciju na toj strani sign in as a different user, niti bilo šta slično.Kada u gornjem desnom uglu kliknem na ime (u tabu gde mi je firmin mail ulogovan), nemam opciju switch, već samo privacy, account settings i sign out?
Posted
Sta se to deli dzabe ovde? Ocu i ja Email me
Google treba da me plaća za ovolike invajtove. :(