bergasa19 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 nije to lose ko ima taj kanal,leto je ne moze da se spava.
harper lee Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 nije to lose ko ima taj kanal,leto je ne moze da se spava.Ja znam jednog koji ce se zakucati bas za taj kanal. Ubice me zena k'o banatjanin zeca. :D
harper lee Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Sta da ti kazem,ipak iskusan si ti Jesam ali je ona jebeno dobar strelac. :D
renne Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Ja znam jednog koji ce se zakucati bas za taj kanal. Ubice me zena k'o banatjanin zeca. :Dšta bi ti tek radio da imaš BBC red button :)
harper lee Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 šta bi ti tek radio da imaš BBC red button :)Nista. Bukvalno, posto bih izgubio posao. :D
renne Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Moja je sreća da mi je jedan od poslova usko povezan sa gledanjem TV-a, a od nedavno i mojoj ženi :)
Кристофер Лумумбо Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Moja je sreća da mi je jedan od poslova usko povezan sa gledanjem TV-a, a od nedavno i mojoj ženi :)dakle ti si taj famozni piplmetar :P
Кристофер Лумумбо Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 jel postoje neki kvalitetni teniski podcasti koji su snimljeni posle wimbledona?
bergasa19 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Tekst u slavu tenisa Dezulovic to radi maestralno.cudo u W.
Mauci Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Tekst u slavu tenisa Dezulovic to radi maestralno.cudo u W. Auh, uzivancija. Nikad necu zaboraviti taj ponedeljak. U nekom kaficu na Krfu, desetine Engleza i saka pomahnitalih "Slovenaca". Dan ranije sam sjeb'o koljeno, nisam mogao da hodam ali sam skakao k'o mladi majmun. Jedan od najradosnijih trenutaka u mom zivotu. Goran
harper lee Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 (edited) Ekstra clanak. Dezulovic stvarno ima zicu za ovakve tekstove.Ne mogu, ipak, da ne primetim doslednost politike e-novina. Zec je, zasluzeno, dobio epiku iz pera Dezulovica deset godina nakon sto je konacno ostvario svoj san, docim je Novak dva dana nakon svog dobio onu nedojebanu kravetinu iz Meksika. Ubio me Bog ako ja to uopste razumem. Edited July 9, 2011 by harper lee
Recommended Posts