Jump to content
IGNORED

Game of Thrones

Ryan Franco

Recommended Posts

Posted (edited)

Leakovan photo iz season 85e9d022bf19e8a5408f8c47a9e2ff8a9.jpg

Edited by mandingo
Posted

Nego, jesu li u tim scenama seksa zadržali PG-13 rejting, sve bradavice sakrivene, ili je Emilija Degeneris morala da se opet skida, jadna, i žrtvuje za svoju umetnost™?

Туга. За онолику плату по епизоди могла је осим наслићивања дупета још нешто да покаже. Зато се Китово дуппе види. Још да има прст у дупе, какав би то врхунац био.

Pa bolje da veličam Bubija zbog kvalitetnih karakternih osobina, nego da komentarišem Misandeino dupe i Denine bradavice kao muški živalj.

Puno bolje!!!

:Jova:

Opterećenje kurcem dostiže vrhunac kad gvozdenorođeni udara Teona u međunožje a ovaj se šeretski nasmeje.

Како су ужасно сморили, заболео мозак. А, оно Тирион што Киту и Дани држи свећу...хахахах

На крају има да дете на Ланистери се венча на дете на Таргаријен-Старк. Идила. :fantom:

Posted

Како су ужасно сморили, заболео мозак. А, оно Тирион што држи Киту и Дани свећу...хахахах

На крају има да дете на Ланистери се венча на дете на Таргаријен-Старк. Идила. :fantom:

Ispravio da bude u duhu sezone 7 :)

Posted (edited)

i? na sta cemo sad da se lozimo :fantom:

sipala vino, napravila taljatele... za ovu epizodu prinela sam na zrtvu, majicu, jastucnicu i prekrivac

krme sam kakvog u vasioni nema

Edited by Sara
Posted

Serija u kojoj Karketi zagine je sranje. Slazem se sa Mau, daj malo vise guzica i bradavica, a ne pola minuta i cao.

Kako zmaj napravi tunjel za NK i zombije... :D

Posted

istina, bio bolji sex sa onom crvenokosom divljankom :lolol:

Posted

sunce ti al je napeto!

.....a gledala sam 2ipo epizode  :lolol:

Posted (edited)

Niko ne pomenu: CLEGANEBOWL CONFIRMED :) Kad Pseto kaže Planini: "What did they do to you? Doesn't matter, it's not how it ends for you, brother. You know who's coming for you. You've always known." 

Prognoza sa Reddita kad će Vetrovi Zime:

"When the sun rises in the west and sets in the east," said GRRM. "When the seas go dry and mountains blow in the wind like leaves. When my writing quickens again, and I write a finished chapter. Then the new book will be published, and not before." Never, the darkness cried. Never, Never, Never.

Edited by arheolog1981
Posted

rip Bejlis, vidimo se u nekoj boljoj ekranizaciji : (

Posted

zab29Vs.jpg

:D

a sto su zonbiju kad ga je pas prepolutio noge bile na mestu mrtve, a kad mu je oceko ruku ona prezivela?

i da nisu spalili ruku nego uboli trup zmajoglasom, dal bi se i ruka upokojila i obrnuto?

Posted (edited)

Niko ne pomenu: CLEGANEBOWL CONFIRMED :) Kad Pseto kaže Planini: "What did they do to you? Doesn't matter, it's not how it ends for you, brother. You know who's coming for you. You've always known." 

We've all always known. It was known. Monolog je imbecilan kao i svi ostali, ali neka su nam potvrdili. 

Najgluplji razgovor ove nedelje, u beskrajnoj epizodi prepunoj glupih razgovora, je verovatno Jon-Theon interakcija.

- Slušaj da ti kažem Džone, ti si najispravnije i najmoralnije stvorenje na svetu, sve što ti kažeš i uradiš je po defaultu kul :(

- Weeeeell... your words, not mine :fantom:

- Pa jel' može jedna papska indulgencija za mene ovako kastriranog, kad si već vrhunski moralni autoritet po svim pitanjima?

- Naravno da ne može, ali u stvari evo može. Opraštam ti onako generalno, nedefinisano. Eto koliko sam kul.

- Yay! Odo' da spasem sestru!

Branova minijatura je isto spektakularno glupa, ali je previše kratka da bi pobedila. Prvo kaže Džonovo pravo prezime je Sand umesto Snow, da bi nam 20 sekundi kasnije pokazao flešbek u kom Lya kaže "His name is Robert Paulsen Aegon Targaryen". Šta, taj deo nisi video/čuo ranije, javio ti se tek kad je Sem izdeklamovao šta mu je Gili pročitala dole u Oldtownu?

Prijatno iznenađenje bila je Tyrion-Cersei interakcija, do sada sam se već odvikao od bilo kakvih pokušaja glume, očekivao sam da njih dvoje izdeklamuju svoje glupave lajne neutralnih izraza lica kad ono gle, ljudi se potrudili, oseti se nekakva emocija, čak je sadržaj koliko-toliko smislen (jer se svodi na "Šta mi uopšte radimo poslednjih sedam epizoda, jebote, i zašto?")

Edited by Weenie Pooh
Posted

uf meni cela gluma u danasnjoj bila bas onako pozorisna, not in a good way. valjda su sve emocije sacuvali za kraj.

Posted (edited)

Sve je ok u ovoj epizodi, bilo je i više dobrih dijaloga, ali ne može se oteti utisku koliko je sve ono sa grupnim odlaskom iza zida po zombija glupost. Na kraju je dakle i sam zid srušen samo da bi u potrebu vesteroškog jedinstva bio ubeđen 1 Džejmi Lanister

Edited by dillinger