Arkadija Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Posle 4 epizode mogu da zaključim da je ova sezona sasvim gledljiva a i slučaj nije neinteresntan.
Turnbull Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Killing razbija!“We’ve been going at it all Copernicus when we need to be Galileo on this bitch.” –Det. Stephen Holder, The Killing
Turnbull Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 (edited) Pa kakve veze ima holivud sa tim? A ova nova sezona je čak i too real - zapravo je vrlo neprijatna i teška za gledanje. Edited July 6, 2013 by Syme
Arkadija Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Kakvo đubre, ova sezona je super. Slučaj je jeziv, atmosfera je je mračna i depresivna, deca sa ulice su toliko autentična, ma serija je odlična u svakom segmentu.
Blueberry Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 (edited) :lolol:Pa kakve veze ima holivud sa tim? A ova nova sezona je čak i too real - zapravo je vrlo neprijatna i teška za gledanje.Ma nikakve.A ova nova sezona je čak i too real - zapravo je vrlo neprijatna i teška za gledanje. Argumenttm Edited July 6, 2013 by Blueberry
Blueberry Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 ?Pa mislim, a koji je tvoj argument?Na koji foru ti misliš da moguda ti odgovorim o pomenutom ukoliko ti The kKlling 'razbija'?Death to every-single american.remake based of any of the original series/feature coming from the other part of the world!
Turnbull Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Ne znam, možda bilo kakvom primedbom koja ima veze sa kvalitetom serije, umesto parolama?Ne znam da li si uopšte dao šansu novoj sezoni, ali po meni je mnogo bolja od prve dve.
Ajant23 Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 @SymeZbog budalaština širom neta dao sam šansu i onom Bron/Broen, prva epizoda solidna, druga je totalna katastrofa, ali hajde gledam dalje... Borgen, političko-edukativna sapunica za domaćice, sa malo :juj: vragolaste satire...The Killing sam gubio vreme da gledam celu prvu sezonu i to smeće niti valja niti je holivudsko. Ma, to jedva da ima veze sa amerikom, dešava se u fiktivnom Sijetlu koji je poput mnogo gore - milion svetlosnih godina daleke od talenta Brooksove redukcije - verzije Springfilda iz Simpsonovih...
Turnbull Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Zapravo je sve to u novoj sezoni mnogo drugačije, tako da ako si spreman da mu daš još jednu šansu, ja bih ti preporučio da to učiniš. Ni ja nisam bio oduševljen prvim dvema sezonama.
Ajant23 Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Zapravo je sve to u novoj sezoni mnogo drugačije, tako da ako si spreman da mu daš još jednu šansu, ja bih ti preporučio da to učiniš. Ni ja nisam bio oduševljen prvim dvema sezonama. Ma, da, pali drugog...
Recommended Posts