Jump to content
IGNORED

Kozmetika

Nicol

Recommended Posts

Posted (edited)

sovjet glede zashite usana od ove suvoce, vrucine i sunca.imam nekoliko labeloa i neki dm alverde na bazi nekih trava i pored svega toga osecam kako su suva i kao da su izgorele od sunca :huh: eni isproban preparat je dobrodosao.hvala

Edited by pcelica
Posted
sovjet glede zashite usana od ove suvoce, vrucine i sunca.imam nekoliko labeloa i neki dm alverde na bazi nekih trava i pored svega toga osecam kako su suva i kao da su izgorele od sunca :huh: eni isproban preparat je dobrodosao.hvala
Elisabeth Arden Eight Hour Cream:P34524_hero.jpgmene neodoljivo podseca na Jekoderm :wub:Sve boljke lechi a za usne je savrshena (samo shto je ukus svega sto se pije/jede "malo" *modifikovan*
Posted
Elisabeth Arden Eight Hour Cream:P34524_hero.jpgmene neodoljivo podseca na Jekoderm :wub:Sve boljke lechi a za usne je savrshena (samo shto je ukus svega sto se pije/jede "malo" *modifikovan*
ta krema je poznata i kao holivudski vazelin :Dnavodno joj je sastav prilicno jednostavan, a cijena prilicno komplikovana. ne znam ja, pise u prakticnoj zeni.
Posted
ta krema je poznata i kao holivudski vazelin :Dnavodno joj je sastav prilicno jednostavan, a cijena prilicno komplikovana. ne znam ja, pise u prakticnoj zeni.
ma sve radnje radi :Dsto se cene tiche praktichna zena laze :o50 ml je 24,30? a traje (bar meni) godinu dana - glatjednostavno - previshe je masna i teshka da se koristi za bilo koju povrsinu vecu od par cm a uz to nije ni korisna za mazanje samo malo suve ili skoro normalne koze ali je za svaki *problem* na kozi - savrshenaposekla sam prst i to bas na zglobu, nije mnogo ali je dosadno - e, tu je krema savrsheno odradila posao
Posted (edited)
ja koristim taj "8 hours" za ruke ("8 hours hand treatment") vec godinama i zakon je, imala sam i ovaj sa slike, on je za one varijante nocne, kad se namaze pa se navuku rukavice/carape/stagoda i za usne je super, iz iste linijei nije toliko ni skup, barem ne u USA, obzirom da traje sto godina Edited by skituljac
Posted (edited)

e, moram da kupim to cudo :Dtrebalo bi da postoji i verzija za usne i to u bojama. ste probale?edit: ta verzija za ruke, a uostalom i osnovna verzija - jel ima logike da njima rjesavam problem sa suvom kozom oko noktiju? parafinske kreme mi nisu pomogle, a i ne volim ih, ostale su pomogle jos manje, a one sa ureom bih da zaobidjem.

Edited by morgana
Posted

hvala svima.zaboravila sam na moj omiljeni jekoderm :D

Posted
edit: ta verzija za ruke, a uostalom i osnovna verzija - jel ima logike da njima rjesavam problem sa suvom kozom oko noktiju? parafinske kreme mi nisu pomogle, a i ne volim ih, ostale su pomogle jos manje, a one sa ureom bih da zaobidjem.
cek cek, a Dikla?
Posted
e, moram da kupim to cudo :Dtrebalo bi da postoji i verzija za usne i to u bojama. ste probale?edit: ta verzija za ruke, a uostalom i osnovna verzija - jel ima logike da njima rjesavam problem sa suvom kozom oko noktiju? parafinske kreme mi nisu pomogle, a i ne volim ih, ostale su pomogle jos manje, a one sa ureom bih da zaobidjem.
ja koristim osnovnu, tu najobichniju varijantu za sve a narochito sto reche skituljica za tu suvu kozu oko noktiju ili za suve pete kao nocna varijanta ili za ispred TV-a
Posted

dikla ne pomaze :(nista, ako kazete da bas bas valja, mogla bih da probam 8 hourneki se kunu u zagrebacki melem, koji isto ima jako jednostavan sastav, ali na bazi lanolina a ne vazelina. meni nije nesto. ranije sam koristila jednu apotekarsku kremu koja mi je bila odlicna, s tim da se uzasno brzo kvarila (valjda nije imala pretjerano mnogo konzervansa, sta li) ali zlikovci su prestali da je prave

Posted

najbolje je da uradis sledecu stvar:- prvo namazes ovu koju ja preporucujem (hand treatment)- a onda ovu koju msmodesty peporucuje(skin protectant), nju samo oko noktiju- onda legnes da spavas.a ujutru kad se probudis i provalis da se desilo cudo pozoves msmodesty i mene na nesto slatko.onda cemo da nadjemo jos nekog da sirimo jevandjelje, s tim sto bi ti onda mogla da probas i lip protectant, pa npr. pcelici da pricamo kako nam se zivpt promenio.pcelica nam, naravno, napravi kolace.onda nastavimo da reklamiramo liniju i zavrsimo kod opre vinfri u emisiji.e, tamo ce vec da nam podele zalihe ovog cuda za dobre dve, tri godine, pa onda mozemo da se vratimo normalnim aktivnostima.

Posted
najbolje je da uradis sledecu stvar:........
to je pravi preduzimachki duh!To sto posle svih tih kolacha posle moramo ici na dijetu - nije vazno :Da ja opet trazim dobru penu za umivanje, nesto lepo, sveze da ne mora da se ispira 100 godinao plihovima na ledjima nema sta da pricham - mazala - ne mazala - moram sljushtiti kozu...