dragance Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 (edited) Svasta si ti napisao do sada, a najvise to da su svi budale i deo pokvarenog sistema i da su plutokrate te koje odredjuju kolika imas primanja i troskove i da kukas na sve, osim na sebe. Znaci, svi su budale, ti jedini znas istinu. Nista nije do tebe. To da li ces ti na Tajland ili DPRK (osim sto bi da ti ja platim turisticku turu, kao pravi parazit) je totalno nebitno za raspravu, tj za "prozivanje". Edit: usput, cekanje 5 godina za nesto je mnogo. Edited November 23, 2017 by dragance
noskich Posted November 23, 2017 Author Posted November 23, 2017 Izvrces sve sto sam napisao. A put za DPRK si mi sam ponudio, ja ti nista nisam trazio.
dragance Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 Ponudio sam ti da tamo odeš u jednom pravcu i iskusis sam sto propagiras. A ti bi da ti platim da ideš za novogodišnje praznike i nazad.
noskich Posted November 23, 2017 Author Posted November 23, 2017 (edited) Ponudio sam ti da tamo odeš u jednom pravcu i iskusis sam sto propagiras. A ti bi da ti platim da ideš za novogodišnje praznike i nazad. Dao sam ti datum u julu i da platis u jednom pravcu do Pekinga i opet si odbio. Edited November 23, 2017 by noskich
papapavle Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 Tema ne moze pod kljuc dok noskich ne ode do DPKR i javi iskustva iz prve ruke, inace bi bilo kao da neko iscepa poslednju stranu romana Agate Kristi... Ako dragancetova ponuda ne pije vodu, dajte da se izdvoji od viska sredstava skupljenih putem forumskog patreona.
Pontijak Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 Jos jedanput - primanja sama po sebi ne znace nista. Tek u usporedbi sa troskovima mozes da vidis na cemu si. iskreno receno, da australijske sluzbe rade svoj posao tebe bi trebalo deportovati uz prethodno oduzimanje australijskog drzavljanstva pa lepo u severnu koreju, tajland ili povratak u srbiju pa da i ti vidis na cemu si umesto sto kenjas ovde kao krdo foka
dragance Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 Tema ne moze pod kljuc dok noskich ne ode do DPKR i javi iskustva iz prve ruke, inace bi bilo kao da neko iscepa poslednju stranu romana Agate Kristi... Ako dragancetova ponuda ne pije vodu, dajte da se izdvoji od viska sredstava skupljenih putem forumskog patreona. Ponuda i te kako važi, ali ne kao turista. To može svaka budala, izadje iz hotela i provozaju ga na trg par puta i na neki KUD ples i nazad. Ne, neka iskusi gliste u crevima i tu antiplutokratsku slobodu.
Simon Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 iskreno receno, da australijske sluzbe rade svoj posao tebe bi trebalo deportovati uz prethodno oduzimanje australijskog drzavljanstva pa lepo u severnu koreju, tajland ili povratak u srbiju pa da i ti vidis na cemu si umesto sto kenjas ovde kao krdo foka +1000
bradilko Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 (edited) što bi deportovali? krši zakone? ili pljuje po državi koja mu je leba dala? neka piše a onda i drugi pišu pa upoznajemo australiju do u tančina inače bi ova tema bila mrtva kao japan.. draganče nemoj da si na kraj srca,plati noskiču odmor haha zamisli kad dođe pokisao ko crkveni miš,smršao nekoliko kila i upalom mišića od kofa po svima toaletima diljem pjong janga ili ga optuže ko špijuna i stigne ti pismo sa molbom da ga izbaviš... Edited November 23, 2017 by bradilko
Simon Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 Критика система је увијек добродошла, али онда радиш локално и конкретно на томе да промјениш нешто.
Moracikus Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 Dao sam ti datum u julu i da platis u jednom pravcu do Pekinga i opet si odbio. Ovaj oportunizam je vezan za budizam ili je genetika po srijedi?
Gojko & Stojko Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 (edited) Bilo u ponedeljak na ABC (Lateline), prilog o jednom Australijancu koji vodi ture iz Pekinga u Severnu Koreju. Siguran sam da bi vam bilo interesantno, samo nisam siguran da možete (osim noskicha i nas odavde i eventualno draganceta) da pogledate, zbog geoblokinga. Ima i transkript, to vam je verovatno dostupno, ali slika je bitna. lNorth Korea: The Australian tour guide taking global travellers inside the secretive country Meni ovaj Pjongjang iz priloga izgleda tako kako Beograd ne bi mogao nikako da zamislim sa ne znam kakvim doterivanjem (doduše možda "Beograd na vodi" to popravi). Share & Enjoy Edited November 23, 2017 by Gojko & Stojko
Time Crisis Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 Meni ovaj Pjongjang iz priloga izgleda tako kako Beograd ne bi mogao nikako da zamislim sa ne znam kakvim doterivanjem (doduše možda "Beograd na vodi" to popravi). Share & Enjoy Izgledao bi i Beograd do jaja kad bi te vodili samo po Dedinju, Senjaku i malo po Novom Beogradu, a da nipošto ne skrećete u Grocku, Krnjaču, Rakovicu i sl. :)
Recommended Posts