Jump to content

Avanturizam

Featured Replies

Ал' на том камену расте тако миришљаво растиње да је то чудо једно. Мени је сваки одлазак на море био дугачка гњаважа у колима (возио или не) све док не наиђе онај тренутак кад се осети онај мирис.Зато ме море у Америци скроз разочарало. Нема тај мирис уопште. У Северној Каролини расте кукуруз на километар до мора (а у Румунији на пет метара).
tripujes se. miris je samo u tvojoj glavusi.i u mojoj, doduse. nigde nisam slican osetio. valjda je do borova, il tako nesto, pojma nemam.

evo moze 1 avanturizam i u nesrecnoj i ravnoj Vojvodini :) http://vimeo.com/21946793mene nema na snimku jer ih je valjda sramota sto sam najvislje isla i najduze ostala :lol:

Edited by ivy

haha... stvarno nesrećno ravna Vojvodina.Jel se pomoću automobila i skijate zimi?S.J.A.J.N.O. svaka čast na inicijativi, filmiću... :D

Nemerem bilivit.Znam tamo za par ludaka kao onaj mehanicar na ulazu iz Gospodjinaca, al' svi bejahu prizemni samo dosta brzi.Tamo mi je najveci uspeh bio da prodjem one prepreke u parku.E:prizemni znaci kola i bajkovi,a ne zmajevi, paraglajderi i sl.

Edited by fragand

avantura u cunami razrušenim delovima južne Srbije

:ph34r:
tripujes se. miris je samo u tvojoj glavusi.
Пробао сам на колено, на лакат, и не иде. Осетим само носем. А нос увек на истом месту, стари модел, шта ћеш.

koliko daleko na motorima? harley-davidson-motorcycle-logo.jpg

jos avanturizma u ravnici :wub:http://vimeo.com/22000586
evo ti malo avanture u ravnici - Tisa u zoru. Raduju me predstojeći praznik, opet ćemo ploviti tuda, a sa obale će nas gledati lanad :) 9a6d9e1c70.jpg

Bio sa društvom za weekend u Lazarevom Kanjonu, lud provod totalno :)

evo ti malo avanture u ravnici - Tisa u zoru. Raduju me predstojeći praznik, opet ćemo ploviti tuda, a sa obale će nas gledati lanad :) 9a6d9e1c70.jpg
jao brod na reci :wub: :wub: to mi je san :) mi smo bili u nedelju na Tisi kod Moshorina..bilo vetrovito za letenje pa napravili piknik popodne na reci,nisam ranije bila i bash je lepa...i onda smo smislili da bi mogli kad nam stigne kajak i po Tisi da se provozamo :)

Mi smo veče pre kanjona cepali suljpa na obali Borskog jezera. :D

Bio sa društvom za weekend u Lazarevom Kanjonu, lud provod totalno :)
bravo. e to je divljina.verujem da 99,99% srba ni ne zna za ovaj (evropski i šire) biser.

Pa dajte neku sliku

Pa dajte neku sliku
nisu moje slike: goredolejbte razumni glase, što niste zvali? sedim za vikend u bg i pizdim od dosade.