Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Avanturizam

Featured Replies

nisu moje slike: goredolejbte razumni glase, što niste zvali? sedim za vikend u bg i pizdim od dosade.
Okačiću neke fotke kada dospem kući sa šljaku. Sledeći put zovem :)Edit: btw, mi se zeznuli, pa smo iz kanjona izašli na totalno drugom mestu, i to je bilo poprilično neizvesno da li ćemo da izbijemo na neki put ili na liticu, pa ajde nazad što bi rezultovalo verovatno noćenjem negde u kanjonu, srećom, izbili smo na neki putić koji je vodio do sela Zlota blizu početne tačke. :)

Edited by Glas RazumaN

• Replies 416
  • Views 40k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Bio sa društvom za weekend u Lazarevom Kanjonu Canyonu, lud provod totalno :)

Obeć'o, da ne bude da sam 1 ispaljivač. Nažalost, samo od "dole".P4104193.JPGP4104117.JPGP4104138.JPGP4104149.JPGP4104150.JPGP4104152.JPGP4104172.JPG

wauuu!!!prelepo! :) :)

Edit: btw, mi se zeznuli, pa smo iz kanjona izašli na totalno drugom mestu, i to je bilo poprilično neizvesno da li ćemo da izbijemo na neki put ili na liticu, pa ajde nazad što bi rezultovalo verovatno noćenjem negde u kanjonu, srećom, izbili smo na neki putić koji je vodio do sela Zlota blizu početne tačke. :)
Kažu planinari iz Zlota da taj kanjon nije sasvim bezopasan, pada kamenje i drveće odozgo. Bio sam prošle godine na nekom vrhu iznad kanjona, od gore izgleda spektakularno, ali sam bio zaboravio foto aparat, idiot.
koji je ovo fotoaparat? :)
У клубу смо некад те са скроз аутоматиком звали идиотматик. Ваљда се назив отад скратио.
У клубу смо некад те са скроз аутоматиком звали идиотматик. Ваљда се назив отад скратио.
a kako u vasem klubu zovete fantazmatik
Olympus EP-1
Olympus EP-1
lepe su fotografije
lepe su fotografije
Dankešn.
stolac.jpgStolac (Stolovi), slikan prošlog vikenda sa Studene planine. Jedva čekam akciju 'Narcisima u pohode' da se popnem gore.

Edited by Anonymous

a kako u vasem klubu zovete fantazmatik
Никако. Клуб се ваљда још нешто састајао осамдесетих ту и тамо, мислим да се деведесетих већ разишао.
Stolac (Stolovi), slikan prošlog vikenda sa Studene planine. Jedva čekam akciju 'Narcisima u pohode' da se popnem gore.
na Stolovima, po interesovanju, oni nadmoćno prevazilaze gej narcise.a da je tura lepa i lagana, jeste - i opcija penjanja iz Mataruške banje, a i ona iz Brezne. vidi se cela Srbija po lepom vremenu + Ljuboten - Šar planina, Hajla- Prokletije...

Edited by barrcode

• 3 weeks later...

disneyland kad vec, igrom slucaja, znam sve likove iz crtaca a i ovako, zdravo za zdravo