Jump to content
IGNORED

Šta slušate od ploča?

Willow

Recommended Posts

Posted
Где се ово уопште продаје? Сви наслови су на енглеском, критика на словеначком... језик господара ће нас опет ујединити?
Mnogo je bolje da kupis od Concrete Worms kao sto sam ja to uradio za malo novca. Yugovinil to prodaje za oko 2000. Prava cena je skoro tri puta manja. Javi se na PM ako treba telefon.
Posted

jel se znaju tirazi ove kompilacije i Jarbola? cisto iz radoznalosti...ovi Slovenci su izdali i onu kompilaciju minimalne elektronike/eksperiemntalne buke u, mislim, 300 komada. sad, sumnajm da ce u regionu vise od 3 primerka da prodaju, ali napolje mozda ode.SexA je radjena u 500 komada. ne znam kako ide prodaja iste...

Posted

Zar nije Sexa u 1500, ili sam ja nešto prezupčio?Ili košta toliko novaca :blush:

Posted

mislim da toliko kosta u RSD.200 crvenih, 200 belih, 100 crnih vinila.izdavac sprema jos jedan biser koji nije nikad objavljen na vinilu :Hail:

Posted
jel se znaju tirazi ove kompilacije i Jarbola? cisto iz radoznalosti...
ex yu rock'n'roll bastards je 400 primeraka (odštampano na poleđini, pa ručno numerisano)jarboli - platinast tiraž
Posted
HelplessnessBlues.jpgkakav bend :Hail: :Hail: :Hail:
i kako su mladi! ja sam se izdeprimirao od te mladosti :(
Posted

jel? pazi ja sam izmedju ostalog kod fleet foxes odlepio na taj njihov timelessness moment, oni mi zvuci kao da su sada izasli iz neke oregonske sume, ne znajuci uopste koliko je vremena proteklo i gde se sada nalaze tj u kom i kakvom vremenu, dakle sasvim svejedno da li je 2011 ili 1971.... tako da nemam uopste utisak neke mladosti, cak sta vise pomalo me utisak podseca kada sam gledao last waltz od the band pa sam bio sokiran koliko mi levon helm izgleda matoro a tada je mozda bio tek u late 30s a muzika leluje negde izmedju vremena.ma super su!

Posted

sve su nesto '86 godiste i tako. inace se sve slazem.

Posted
sve su nesto '86 godiste i tako. inace se sve slazem.
a jbga. internet je komprimovao vreme. danas klinci do 14 godine cuju sve opskurne albume ikada snimljene, onda do 16 nauce da sviraju i onda u 20 objave prvo remek delo. prvi fleet foxes koji je najmanje dobar kao i ovaj je izasao 2008 valjda. znaci 23 godine.
Posted
wandaparty.jpgovo sam okacio samo zbog phila da ne bude depresivan
Posted (edited)
wandaparty.jpgovo sam okacio samo zbog phila da ne bude depresivan
pa nisam samo depresivan nego sam vec tri godine sokiran zreloscu njihove muzike. ali hvala. wanda makes it all right :D Edited by kim_philby
Posted
ovo sam okacio samo zbog phila da ne bude depresivan
album_the-zimmers-my-generation.jpgzimmers.jpgTheZimmers_poster_color.jpg