Singer Posted April 12, 2022 Posted April 12, 2022 (edited) ovi guided by voices su mi baš interesantni, evo završavam i taj album ceo. čučnuo mi baš. malo guglao, ko su šta su - urnebes oni imaju više albuma od bilo koga... a tek članova edit. ovu priliku koristim da vam se svima zahvalim što kačite vinile koje slušate - dosta dobre muzike mi je otkriveno... kao da mi je malo i ovo što sam guram Edited April 12, 2022 by Singer
kurdi Posted April 12, 2022 Posted April 12, 2022 ... i ja ih na zalost vecinu imam... kada sam otkrio gbv 1997 (album mag earwhig) odusevio sam se koliko toga ima.. tada su imali 10 albuma, u 10 godina, pa jos nekoliko ep-a, dva solo albuma (jedan robert pollard, jedan tobin sprout), i jos jednu kompilaciju rariteta.. strava! nisam znao sta me ceka sledecih 25 godina. evo sada gledam na compu: gbv: 1470 pesama, 2.2 dana robert pollard solo: 513 pesama, 21 sat tobin sprout: 152 pesme, 7 sati boston spaceships: 101 pesma, 4.5 sati circus devils: 176 pesama, 6 sati to su neki glavni projekti, ima jos sporednih, od kojih su neki cak jako dobri, a ima stvari koje su snimljene direktno u diktafon bez prethodnog komponovanja + postal rock albuma gde neko snimi neke instrumentale a pollard na to nesto otpeva kako ga inspirise...
Singer Posted April 12, 2022 Posted April 12, 2022 (edited) pa znači nisam pogrešio! to mi je i bila misao dok sam čitao o njima... nešto kao "čoveče, ovi svaku probu snime i izdaju kao album a ovaj Pollard sutra mene da sretne zvaće me u bend" - kad ono, ja u pravu! edit. vidim na Bandcampu ima baš ovaj album reizdat na vinilu... 20$... hmmm Edited April 12, 2022 by Singer i onda 28 evra shipping za Srbiju...
scab Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 (edited) On 12.4.2022. at 21:09, Singer said: ovi guided by voices su mi baš interesantni, evo završavam i taj album ceo. čučnuo mi baš. malo guglao, ko su šta su - urnebes joj ja ih gledao live na nekom cbgb festivalu u njujorku pre 10 godina i moram priznati da me lepo smorili edit: e da, što se tiče noviteta. sebi uzeo ovo: ženi u barseloni uzeo njihovu lokalku: Edited April 16, 2022 by scab 3
Singer Posted April 20, 2022 Posted April 20, 2022 Jeste videli naslove za Record Store Day? Baš su OK ove godine… za nekoga sve, za svakog po nešto.
Singer Posted April 23, 2022 Posted April 23, 2022 RSD kod nas nije doneo ništa od naslova, svega 6-7 komada koji mi nisu od interesa ali je zato 20% popusta na sve ostale nosače zvuka tako da se isplati uzeti. Cene su kao preko u redovnim okolnostima.Ispazario sam par naslova, plus što u Jugotonu je isto 20% na sva njihova izdanja što je tek dobar pazar. 1
cartman Posted April 25, 2022 Posted April 25, 2022 Ja narucio El.Org Zivo i akusticno i cekam da stigne. Inace na Limundu se pojavile opasno dobro ocuvane ploce kod korisnika natasasarasrdjan... Preporucujem da se baci pogled jer ima par vrlo interesantnih naslova
kurdi Posted April 26, 2022 Posted April 26, 2022 svasta bih verovatno kupio od natase, sare i srdjana da sam tu... np: 1
kurdi Posted April 27, 2022 Posted April 27, 2022 (birdbrain ep) (you made me realise ep) sad vidim da na discogsu ovaj donji kosta 100 (sto) puta vise od ovog gornjeg. meni su tu negde. glupo mi da prodam mbv, a ne znam ni kako, ali svakako ne bih kupio vinil da ga nemam 1
wayfaring stranger Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 I polovni cdovi MBV u Nemackoj su skupi. O vinilima da ne govorimo. RSD u Srbiji.
Recommended Posts