January 23, 20214 yr Zvao sam danas telefonom. Upisali su me na listu čekanja. Haustor još uvek nije stigao.
January 23, 20214 yr 3 hours ago, klimt said: Zvao sam danas telefonom. Upisali su me na listu čekanja. Haustor još uvek nije stigao. Haustor ce najranije krajem februara. Za sada su se pojavila sam o tri albuma. Edited January 23, 20214 yr by wayfaring stranger
January 26, 20214 yr Još od vremena kada mi je u šake dopala ona autobigrafska knjiga, u kojoj je toliko japajaovštine već u prvih 5-6 strana, dokle sam je i čitao, nisam imao želju da čujem bilo šta o Nil Jangu! Nedavno sam uhvatio sebe da na ulici pevušim Keep on rocking... i to onu verziju koja zatvara Freedom, pa evo prirodnog nastavka i mog pomirenja sa praocem svekolikog čovečanstva (najmanje!): Edited January 26, 20214 yr by Ras
January 26, 20214 yr 58 minutes ago, Ras said: Još od vremena kada mi je u šake dopala ona autobigrafska knjiga, u kojoj je toliko japajaovštine već u prvih 5-6 strana, dokle sam je i čitao, nisam imao želju da čujem bilo šta o Nil Jangu! Daj sansu, razvija se posle prica i komotno ignorisi marketinske delove (koji su prisutni npr i u Lincovoj Sobi od snova)
January 29, 20214 yr On 30.10.2020. at 22:11, wayfaring stranger said: Pocetkom sledece godine. Insajderska informacija je da ce svaki vinil imati od 16 do24 strana bookleta sa gomilom fotografija i zanimljivosti. I naravno još jednom na na istu temu: Od muke mi dođe da citiram Bregu: 'noćas, abortiraću!
January 31, 20214 yr On 29.1.2021. at 21:04, Ras said: I naravno još jednom na na istu temu: Od muke mi dođe da citiram Bregu: 'noćas, abortiraću! kako montira...
February 1, 20214 yr 10 hours ago, Ras said: Video sam da su isplivali linkovi nedavno, dakle ovo je razlog. Da, da, dosta me kenja sa repressovima ovih dana, bukvalno odem na discogs da pogledam cene originala pa već isti dan vidim najavu repressa u online shopovima. Tako jedno 10ak izdanja prošlog meseca, doduše ovo nije ni moglo da se nađe u originalnom izdanju.