nbg4ever Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 (edited) Imam problem sa kamerom, koji primetih od skoro... Kod nocnih fotki, kao da blic nije sinhronizovan sa shutterom. Slike uvek ispadnu skroz tamne. Kad slikam "pejzaz" nocu, bez blica, sve bude u granicama ocekivanog. Ali ove izbliza, samo crno Sent from my Nexus 4 Edited August 22, 2015 by nbg4ever
eye of the beholder Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 ne znam da li će factory reset da ti pomogne oko pina, ali sve te podatke možeš lako da sačuvašFactory reset će da pomogne tako što dobijem "nov i prazan" telefon. A to ne želim. Ako imaš neku ideju, molim te podeli. Ili ako znaš nekog ko to radi (neki servis) ...poslato sa najbolje verzije tt....
copkillah Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Factory reset će da pomogne tako što dobijem "nov i prazan" telefon. A to ne želim. Ako imaš neku ideju, molim te podeli. Ili ako znaš nekog ko to radi (neki servis) ...poslato sa najbolje verzije tt.... Titanium Backup će da ti sačuva sve što želiš da ti sačuva.
eye of the beholder Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Vidi, PIN sam zaboravio - nemam nikakvih mogućnost da pristupim telefonu. Nemam opciju ni kad prikačim na računar da kopiram podatke. ...poslato sa najbolje verzije tt....
Antares Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Ako nema ima malo vremena evo jednog pitanja. Da li se isplati stavljati Android 5 na starije uredjaje? Mislim na azuriranje koje sam sistem nudi. Npr Google Asus Nexus 7 tablet iz 2012. i Motorola Moto G iz 2013. Trenutno imam 4.4 na njima. Meni prvenstveno treba stabilnost i pouzdanost. Posle nekog azuriranja sistema izgubio sam root na Nexusu 7, no Moto G je i dalje rootovan. Pa je i pitanje da li bi bilo zezanja za rootovanje ako se stavi Android 5. Puno hvala!
radisa Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Treba mi (free) aplikacija kojom mogu da ograničim celokupnu komunikaciju na telefonu samo na ono što je upisano u imenik (i Viber i normalni pozivi i poruke i What's up i bilo šta.), a da imenik bude pod ključem. Jel' ima tako nešto?
Have_Fun Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Treba mi (free) aplikacija kojom mogu da ograničim celokupnu komunikaciju na telefonu samo na ono što je upisano u imenik (i Viber i normalni pozivi i poruke i What's up i bilo šta.), a da imenik bude pod ključem. Jel' ima tako nešto? kod mene na samsungu (galaxy s2+) imas opciju da u blacklist-u chekiras opcije za "Unknown numbers" - Block incoming calls - Block incoming messages provereno radi, a ako ti ostane chekirano "Show notification" prikazivace ti mob, broj telefona koji je blokirao pri pozivu ili porukama (poruke neces moci da procitas ni kada odblokiras opcije) do ovoga se na samsungu dolazi tako sto kliknes slusalicu, pa ides na one 3 tackice u desnom donjem uglu koje su settings, kada udjes tu skrolujes dole do Blacklist (namestis na "ON"), zatim tu kliknes settings (kod mene je isto u donjem desnom uglu) i odradis ovo iznad u opciji Unknown numbers ako zelis konkretan broj da blokiras ne odes u Blacklist settings vec kliknes na onaj plusic ( + ) i addujes broj telefona koji zelis da blokiras
radisa Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Ma za incoming je lako, meni treba da ćera ne može nikog da zove osim mene, žene i 3 drugarice... Znači, bitan mi je i outgoing call (zato sam napisao "celokupnu komunikaciju")... Inače, glup sam, treba samo googlati "whitelist outgoing calls" i izađe lepa fina mala aplikacija... Ali, i dalje je Viber problem, u oba smera...
Have_Fun Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 ups, pardonne citam lepo.. mislio sam da ne zelis da tebe neko poziva i salje ti porukeViber ima u svojim settings pa privacy, svoju block listu, gde mogu da se chekiraju kontakti koje imas na listi, nakon toga niti oni mogu tebe da kontaktiraju, niti ti njih.. kada pokusas da im uputis poziv ili poruku, viber te upozori da su ti kontakti blokirani pa je potrebno rucno odblokirati
radisa Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 ups, pardon ne citam lepo.. mislio sam da ne zelis da tebe neko poziva i salje ti poruke Viber ima u svojim settings pa privacy, svoju block listu, gde mogu da se chekiraju kontakti koje imas na listi, nakon toga niti oni mogu tebe da kontaktiraju, niti ti njih.. kada pokusas da im uputis poziv ili poruku, viber te upozori da su ti kontakti blokirani pa je potrebno rucno odblokirati THanx, ovo za vIber nisam znao, u kombinaciji sa zaključavanjem imenika, moglo bi raditi... To bi bilo to, sa 2-3 aplikacije ću nakako setovati, valjda...
djeneralche Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Radisa koja aplikacija ti radi? I meni treba za istu stvar
Razzmatazz Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Pa imao si cele parental control pakete. Sa njima regulišeš ne samo koje aplikacije dete može da potera, nego i u koje doba dana (dobro recimo za školu da se ne igra u sred časa), da ograničiš aplikaciju vremenski (npr. na sat vremena), da u odabranim appovima blokiraš net i tako sasečeš in-app-purchases itd itd.
gervasius twinkleminkleson Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 HTC One Mini potpuno poludio, restartuje se svaki sekund, jedna poruka mi je dosla pa nekih 60 puta od sinoc. Ima li iko ideju sta se moze ovdje, ili da ga nosim kod doktora?
gervasius twinkleminkleson Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Odradio. Sad izgleda radi kako treba. Sva sreca pa je sve bekapovano, pa i nije neka velika steta. Hvala.
Recommended Posts